Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון FR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לדעתי שנה הבאה אמורה להחשף הלאון MK3...

כן תצא ביחד עם הגולף MK7 על אותה השלדה.

אבל דגמי הספורט FR וקופרה בדר"כ נחשפים רק עוד שנה אחרי ככה שיש עוד זמן.

פורסם

רקר תיקון אחד ברשותכם! אנשים פה מרבים לעשות את אותה הטעות ולרשום מחירים שאינם כוללים אגרת רישוי, צבע מיטאלי, מיגון, ואופציות נוספות (חישוק 18 למשל)

אגרה עולה קצת יותר מ 2000 ש"ח, צבע מיטאלי 1500 ש"ח, מיגון 2800 ש"ח, ג'אנטים כ 2500 ש"ח אם אני זוכר נכון.

עדיף לרשום את מחיר הרכב "על הכביש" ולא להטעות.

בשבוע שעבר קיבלתי את שלי.

רכב מצויין, האמת שהופתעתי לטובה. ביחס לאיביזה קופרה 2011 שהייתה ברשותי קודם לכן, מדובר בהבדל שמיים וארץ.

בכ"א, ההיגוי טעון שיפור (אנמי) אבל היתר בסה"כ ממש טוב. עושה רושם שכיול המתלים המחודש של הדגם מתוח הפנים אכן מוצלח.

פורסם
רקר תיקון אחד ברשותכם! אנשים פה מרבים לעשות את אותה הטעות ולרשום מחירים שאינם כוללים אגרת רישוי, צבע מיטאלי, מיגון, ואופציות נוספות (חישוק 18 למשל)

אגרה עולה קצת יותר מ 2000 ש"ח, צבעי מיטאלי 1500 ש"ח, מיגון 2800 ש"ח, ג'אנטים כ 2500 ש"ח אם אני זוכר נכון.

כל מקרה לגופו.

אני הוצאתי את שלי ב-122K על הכביש כולל ג'אנטים, חיישני רוורס, אגרת רישוי וצבע מטאלי

אבל לא כולל מיגון (שעלה 870 ש"ח בהתאם לדרישות הביטוח).

פורסם

אגרה עולה קצת יותר מ 2000 ש"ח, צבע מיטאלי 1500 ש"ח, מיגון 2800 ש"ח, ג'אנטים כ 2500 ש"ח אם אני זוכר נכון.

עדיף לרשום את מחיר הרכב "על הכביש" ולא להטעות.

בשבוע שעבר קיבלתי את שלי.

רכב מצויין, האמת שהופתעתי לטובה. ביחס לאיביזה קופרה 2011 שהייתה ברשותי קודם לכן, מדובר בהבדל שמיים וארץ.

בכ"א, ההיגוי טעון שיפור (אנמי) אבל היתר בסה"כ ממש טוב. עושה רושם שכיול המתלים המחודש של הדגם מתוח הפנים אכן מוצלח.

עוד תיקון- הFR מגיעה עם גנטים,צבע מטאלי-אני מסתפק בלבן ואוהב לבן,ביטוח יש לי סוכן שמבטח עם אימבולייזר מקורי

ואגרת רישוי אתה משלם בכול מקרה על כל רכב כך שזה לא משנה:lol:

במקסימום 150 K על הכביש

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
עוד תיקון- הFR מגיעה עם גנטים,צבע מטאלי-אני מסתפק בלבן ואוהב לבן,ביטוח יש לי סוכן שמבטח עם אימבולייזר מקורי

ואגרת רישוי אתה משלם בכול מקרה על כל רכב כך שזה לא משנה:lol:

במקסימום 150 K על הכביש

ידנית 152K "על הכביש" כולל צבע לא לבן+ ג'אנטים 18.

DSG זה עוד עשיריה.

סטנדרד ה-FR מגיע עם 17' ה-18' זה בתוספת 2K.

פורסם

ההשאלה היא מהי "קריצה ספורטיבית". ה-1.8 שהוצעה כאן מגיעה רק עם DSG. התיבה מאוד יעילה, היא תאפשר לך להיות יותר מהיר, אבל מי שאוהב לבחוש לבד לא יהיה מרוצה.

הגירסא הספורטיבית גם נראית קצת יותר טוב מהבפנוכו.

מעבר לכך, הייתי ממליץ לנסות את שתי המכוניות. מקסימום, חסכת 30K ש"ח. לא כסף קטן (ועוד לא הכנסנו עלויות דלק וביטוח). פנטזיות זה נחמד, אבל כמה פעמים באמת תמצא את עצמך בבית אורן...?

רק כמה תובנות:

לא הייתי ממהר ללכת על צמיגים רחבים יותר עם חתך נמוך יותר. יותר מדי גומי אומר פחות התנהגות, לא יותר.

משקל של הגה זה נחמד מבחינת התחושה, אבל זה לא הופך היגוי למתקשר. בסופו של דבר מדובר בהגאים חשמליים, שלא מעבירים תחושה של כמה אחיזה יש מהקדמיים. אם אתה מצפה לשחזר את הימים של 2001, תהיה לך שם אכזבה (אבל זה מה יש).

אנשים מבלבלים הרבה פעמים קשיחות עם התנהגות. אלפא 156 ו-ZX Volcane היו מכוניות רכות שהתנהגו טוב מבחינת איזון וריסון. אני זוכר כמה "משופרות" מוקשחות למיניהן שיצא לי לנהוג בהן, והן היו מחורבנות למופת (בייחוד בכביש משובש, אבל לא רק).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני "מסתפק בגנט 17 ",ידני, בצבע לבן ללא כל תוספות אחרות...8)

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
ידנית 152K "על הכביש" כולל צבע לא לבן+ ג'אנטים 18.

DSG זה עוד עשיריה.

סטנדרד ה-FR מגיע עם 17' ה-18' זה בתוספת 2K.

DSG זה עוד 12K :wink:

• תוכן חדש...