Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא סיוויק האצ'בק 99. פתיחת תא המטען כיום יכולה להתבצע דרך ידית מתא הנהג או ע"י פתיחה עם מפתח.

אני מעוניין להתקין מנוע נעילה מרכזית (כמו של דלתות) שכשיקבל פיקוד, ימשוך את הכבל שהולך מתא הנהג למנעול תא המטען ויפתח אותו.

בהנחה ועל החלק הטכני (מיקום מנוע הנעילה וכו') אני מתגבר ואת האופציה לפתיחת תא מטען כבר יש באזעקה (ביפר גארד 635) - איך מבצעים את החיווט נכון?

איך גורמים למנוע לבצע משיכה של הכבל והחזרה שלו, ולא להשאיר אותו משוך? (בהנחה והקפיץ שעל מנגנון הנעילה לא יהיה מספיק חזק כדי להחזיר אותו לבד).

אשמח להכוונה, בעיקר בנושא החיווט הנכון בין המנוע לבין מוח האזעקה.

תודה,

אבירן.

פורסם

אז זה בדיוק העניין.

אם תשתמש בלוקר (ACTUATOR) של דלתות, זה ישאר משוך, ולא תוכל לטרוק את הדלת של תא המטען.

מה שאתה צריך זה כזה:

http://www.aliexpress.com/product-fm/365680905-Trunk-Release-Kit-Electric-Boot-Release-Kit-12V-wholesalers.html

(טוב,לא בדיוק, ישאר לך לחצן ירוק מצ'וקמק ספייר, אבל לא מצאתי מכירה רק של האקטואטור...)

ההבדלים בין זה לבין לוקר רגיל, הם א. זה כבל גמיש- כמו הכבל של הידית המקורית. אתה מחבר אותו במקביל לכבל המקורי עם חבקים שמסופקים בערכה, ושנית, כשאין לו מתח הוא מפסיק למשוך (כאילו עזבת את הידית) ומאפשר למנגנון לחזור למקום.

אתה מחווט הכל כמו בהוראות שתקבל עם המוצר, רק שבמקום הלחצן אתה מחווט את הטריגר ספייר של הגארד.

אח"כ יש איזה הליך תכנות של השלט (שלצערי אני ממש לא זוכר בע"פ), כדי לקבוע איזה כפתור יפעיל את הטריגר הנ"ל.

לגבי התכנות ,אם אין לך החוברת המקורית, תפנה ליבואן של גארד, הם ממש נחמדים שם. יפקססו לך כל נתון שתרצה.

הם יושבים בצ'לנוב 28 בת"א, חפש אותם בדפ"ז.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה רבה לך! עכשיו הכל יותר ברור (וגם נראה קל בהרבה לביצוע!). יש למישהו מושג איפה אוכל להשיג אקטואטור כזה בארץ?

פורסם

הזמתי את זה:

http://www.ebay.com/itm/UNIVERSAL-POWER-TRUNK-CONVERSION-KIT-HEAVY-DUTY-NEW-/370613995420?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item564a50c79c#ht_3480wt_952

מחכה שזה יגיע.

בינתיים חיפשתי קצת באינטרנט והגעתי לזה:

רכב דומה לשלי (גרסאת הטייפ אר) ואותה השיטה. רק שההתקנה קצת חוראנית. תמונות מההתקנה אצלי - בקרוב ;)

פורסם

חורני זה לא מילה! הוא לא היה יכול שים את זה מתחת לפלסטיק של מגן הדופן? :shock:

יצא לך קצת יקר המשלוח אצל המוכר שהזמנת ממנו, לא?

פורסם

הוא לא יכל לשים את זה מתחת לפלסטיק כי אין שם מקום, אבל בהחלט ניתן להאריך את הכבל במעט ולהסתיר את זה בפינה אחרת.. :roll:

בנוגע למחיר המשלוח, לא מצאתי משהו זול יותר...

פורסם

צודק.

חיפשתי כדי לתת לך דוגמה ולא מצאתי. עדיין- מעצבן שהמשלוח יקר יותר מהמוצר.

בכל מקרה- בארץ (אם תמצא בכלל) תשלם כפול.

לגבי הכבל- שוב צודק. אל תחשוש להאריך אותו,ובלבד שהוא יהיה מתוח- לדבר הזה יש משיכה רצינית מספיק.

הוא יכול , למשל , לגרום נזק רציני לאצבע שמונחת על הכבל בזמן שהוא פועל. (מנסיון כואב של חבר קרוב שרצה להדגים משהו לאחראי התקנות וסיים עם שלושה תפרים :lol: )

פורסם

היום הגיע שליח והביא את הצעצוע...

חיברתי את הצעצוע לבדיקה קטנה על קטבי המצבר. ברגע שנגעתי עם החוט שלו בקוטב המצבר, חוט הפלדה נמשך כמו שצריך, אבל קצה חוט החשמל ניתך והחוט התחמם מאוד! גם האקטואטור התחמם בשניות!

אני יודע שהוא אמור לקבל רק פולס קצרצר, אבל במידה ומחברים אותו עם הכפתור איתו הוא הגיע ומישהו לוחץ קצת יותר מידיי זמן, לדעתי החיווט שהגיע איתו פשוט ישרף.

היות והגיע איתו פיוז 30A, נראה לי שהצריכה שלו דיי נכבדה והוא לא הגיע עם ריליי כלשהו, מחר אביא ריליי ואני מקווה שביום שישי יהיה לי זמן להתקין את העסק.

עדכונים בקרוב :wink:

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער שלא עידכנתי.

ביצעתי את ההתקנה כבר מזמן אבל עקב קשיים במציאת מיקום וקיבוע, ההתקנה קצת התארכה ושכחתי לצלם.

לפחות אני יכול להגיד שההתקנה הצליחה. הסולונואיד מתפקד מצוין.

צרפתי תמונה אחת של מה שכן ניתן לראות כשהכל מורכב :wink:

IMG_3360 (Medium).jpg

• תוכן חדש...