Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט ברכישה של רכב יד 2, סופר מיני או משפחתית קומפקטית סביב 60-75אלף ש"ח.

למרות שנסעתי בשבוע האחרון ב-107 ידנית, העדפה היא לרכב אוטומטי.

הנסועה היא 90% עירונית,7 ק"מ ביום (בדר"כ לעבודה וחזרה). לפעמים קצת יותר -כאשר אני נוסע לתל אביב וכדומה מכיוון אזור השרון כמה פעמים.

התכנון הוא כן לנסוע מידיי פעם לטיולים בארץ ולכן מחפש מכונית שתהיה נוחה לנסיעה. דוגמה למשהו לא נוח - דיהטסו סיריון שנת 2006 - לאחר שעתיים נסיעה מתחילים להרגיש משהו מציק בגב.. ( אבל 1:16 זה לא רע :)) .

לרוב אני נוסע לבד או עם חברה שלי.

ההתלבטות שלי כרגע היא בין המכוניות הבאות: סוזוקי סוויפט (2008-2009), סוזוקי SX4-5doors, הונדה ג'אז(2009 רובוטית),

יונדאי i-20\30.

חשוב(אולי) לציין שעד לא מזמן התניידתי עם פיז'ו 306 סופר סלון שנת 1998 שהייתה אצלינו כ 13 שנה במשפחה.

אשמח לשמוע המלצות לגבי רכבים אחרים או חוות דעת מאנשים שיש להם את המכוניות לגבי נוחות\אופי הנסיעה.

את הצריכת דלק של המכוניות אני מכיר, וזה פחות חשוב לי שכן הקילומטרז' החודשי הינו די נמוך.

גם שמתי לב שעלות הביטוח היא דיי זהה עבור רכבים אלו.

תודה רבה!

פורסם

העיצה הכי טובה שאני יכול לתת לך לגבי שאלות הנוחות היא לבדוק את הנושא בעצמך. נכון שאף מוכר לא ייתן לך את הרכב לנסיעה של שעתיים ויותר אבל אפשר ללמוד לא מעט גם מסיבוב של 20-30 דקות. ההמלצה הכי טובה לדעתי היא לא להתעצל, להגיע לסוכנות שיש לה את רוב הרכבים שציינת ופשוט לשבת במכונית. זה חשוב מאוד, במיוחד אם אתה בונה על הרכב הזה לטווח ארוך.

אני באופן אישי מאוד אוהב את נוחות הנסיעה של ה-SX4 ושל הג'אז. אבל אני יכול להגיד לך שיש לא מעט אנשים שלא מסתדרים עם המושבים של הג'אז, הם מרגישים קצת נמוכים עם תנוחת הישיבה שלה.

פורסם

הI30 פנטסטית מבחינת נוחות, אחיזה, ואפילו מעט כוח, צריכת דלק מעט בעייתית. את השאר אני לא מכיר.

באופן כללי

תנסה לשאוף כמה שיותר מעלה בשנתון ובק"מ.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

דווקא מבחינת נוחות ואחיזה ה-I30 לא כזאת פנטסטית, ואת זה אני אומר בתור בעלים של אחת. בנוסף לצרכים כאלה משפחתית קומפקטית זה קצת מיותר.

לדעתי סופר מיני תהיה עדיפה בתנאים של 90% עירוני.

בנוחות אפשר למצוא את סיטרואן C3 ופיג'ו 207 אבל הן מצויידות באותו מנוע 1.6 וגיר 4 הילוכים שלא ממש יהיה חסכוני בתנאים עירוניים.

אפשרות נוספת היא פורד פיאסטה, נוחה ויציבה ומרגישה מאוד מוצקה על הכביש, אני אישית אהבתי.

בהצלחה.

פורסם

תודה רבה על העצות!

ב 2011 לקחתי לנהיגת מבחן את ההונדה ג'אז, אפשר להגיד שהתרשמתי מהנוחות גם של המושבים וגם של הנסיעה.

לצערי למצוא ג'אז רובוטית לנסיעה קצת יותר קשה.

Mike- איך ההאצות ביניים של הפורד פיאסטה? 60-100 קמ"ש?

פורסם

מציע לך לקרוא מבחני דרכים ואולי גם לבצע נסיעת מבחן באחת הסוכנויות, היא לא מצטיינת מבחינת ביצועים אבל אפשר לחיות עם זה.

אני אישית לרובוטיים לא מתחבר ואם כבר אז ידני בתקציב הזה הוא בחירה עדיפה משמעותית משום שתקבל רכב חדש, זריז וחסכוני יותר.

• תוכן חדש...