Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרכב שלי הוא fiat punto fun 2003

דלוקות לי 2 נורות של הכרית אוויר לפי הבנתי, הבנתי שבמוסך הם מתחברים למחשב הרכב ויכולים להוציא Log של הבעיות שהמחשב רכב מזהה.

ראיתי בebay כל מיני כבלים שמתחברים למחשב רכב ויש להם יציאת usb כדי להתחבר למחשב סטנדרטי.

האם הדבר הזה עובד, והאם אתם יכולים להביא לי בבקשה לינק לכבל כזה בebay שלדעתכם אמור להתאים ולעבוד, אני לא רוצה להזמין סתם משהו, אולי מישהו פה כבר השתמש בדבר כזה והוא יכול לכוון אותי.

ראיתי כבל שמגיע עם תוכנה לאיפוס מד הקילומטר ברכב, הא הכבל הזה יתאים לבדיקת תקלות? או שהוא ייעודי איפוס הקילומטרז'?

תודה רבה ושבת שלום

פורסם

הרכב הזה קצת בעייתי להתחבר לסורק תקלות כי לא כל סורק תקלות מתאים לרכב הזה משום שיש הרבה דגמים של מחשבי ניהול, השאלה היא איזה מחשב ניהול קיים ברכב ויש כמה דגמים ויצרנים, לדעתי הזמנת הסורק עלולה להיות הוצאה מיותרת, וגם 99% שלא תצליח להתחבר למחשב כריות אוויר, שברוב המכוניות מצריך סורק מקורי.

המחשבי ניהול בפיאט הם לרוב של MAGNET MARLI יש כמה דגמים או של BOSCH וגם להם יש כמה דגמים לאותו רכב, איני יכול לענות לך איזה מחשב קיים אצלך אולי מישהו שמכיר טוב יותר את הרכב ע"פ מספר שילדה יוכל לזהות, אבל קח בחשבון שלסריקת תקלות במחשב כריות אוויר צריך סורק מקורי במוסך החברה.

• תוכן חדש...