Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו דיסק Kenwood KFC-4251URY

קומפוננט פוקל 165VB שאני שם קדימה

סאבווופר GTO1260BR JBL

ומגבר JBL GTO1004

ורמקולים אחורה בנתיים לא יהיו

השאלה שלי אם הרכיבים אחרי ההתקנה יתנו תוצאה טובה בשמיעה ואם היא באמת שווה משהו ?

פורסם

בוא נגיד שאני אוהב להגביה כמה שיותר ושיהיה עדיין איכותי ועוצמתי אני יודע שזה לא מערכת הכי אבל תיהיה עוצמה יחסית לדעתך ?

פורסם

ללא עבודת איטום אין על מה לדבר. ולדעתי לא עם האלאמנטים שיש לך

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

לדעתי זה יהיה אש!!!

אל תקשיב לכל מי שאומר לך אחרת, תמיד תוכל לשפוך עוד כמה ( עשרות?) אלפים בשביל להביא את מה שמציעים פה לרוב , לדעתי זה נשמע אחלה סטאפ

תהנה!

SCANSPEAK

פורסם

לגבי המגבר חפש לך היפוניקס או קרווין וגה..

4 בעלי מקצוע שהייתי אצלם בשבועיים האחרונים לא המליצו על הJBL..

פורסם

כי לא היה להם במלאי ?

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם
לדעתי זה יהיה אש!!!

אל תקשיב לכל מי שאומר לך אחרת, תמיד תוכל לשפוך עוד כמה ( עשרות?) אלפים בשביל להביא את מה שמציעים פה לרוב , לדעתי זה נשמע אחלה סטאפ

תהנה!

OMG :shock:

פורסם
יש לי רדיו דיסק Kenwood KFC-4251URY

קומפוננט פוקל 165VB שאני שם קדימה

סאבווופר GTO1260BR JBL

ומגבר JBL GTO1004

ורמקולים אחורה בנתיים לא יהיו

השאלה שלי אם הרכיבים אחרי ההתקנה יתנו תוצאה טובה בשמיעה ואם היא באמת שווה משהו ?

כבר קנית אותם?

פורסם

שום דבר לא גרוע, אבל אם אתה רוצה לשמוע בעוצמה גבוהה אתה חייב לבדד את הדלתות , אחר תשמע את הפח של הרכב שלך מנגן במקום הרמקולים.

פורסם

המגבר הזה כי מומלץ בפורום בתווח המחירים הזה מעולה עושה אתה העבודה,הקומפוננט גם טוב,והסאב גם הוא,מערכת בסיסית שתישמע טוב אחרי כיוונים טובים,מומלץ תמיד לאטום אבל זה עניין יקר.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם
היה במלאי ל3 מתוך 4.

כולם המליצו על ההיפוניקס.

בדרך כלל ממליצים על זה שמרוויחים הכי הרבה.:?

בכל אופן, מגבר JBL הזה נחשב חזק, אם הייתה לי אפשרות מבחינת מציאתו הייתי קונה.

• תוכן חדש...