Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הרכב הוא פונטו 2001, מצבר שנ"פ בן כשנתיים.

לפני כחודש לאחר כשבוע ללא נסיעה הרכב לא הניע משום שהמצבר היה חלש, לאחר הנעה עם כבלים ונסיעה של כ20 דקות המצבר נטען מספיק כדי להניע שוב.

לאחר מספר ימים בדקתי את מצב המים במצבר, היה נראה ריק לגמרי. פתחתי 4 מתוך 6 פקקים ומילאתי מים מזוקקים. לשני פקקים לא הייתה לי גישה משום שאיזה ידית יושבת מסתירה אותם, לא היה לי באותו רגע כלי מתאים אז עזבתי אותם, ושכחתי למלא. לאחר המילוי היה נראה שהמצבר יותר אמין.

היום בבוקר הרכב שוב לא הניע (לאחר כמה ימים שהרכב לא נסע).

השאלה שלי, האם יש סיכוי ששני התאים הריקים שלא מילאתי גרמו לזה? האם יכול ליהיות שלאחר שאניע עם כבלים, אמלא את שני התאים שלא מילאתי, המצבר יוכל להחזיק לי עוד כמה חודשים, או שכדאי כבר לרוץ ולהחליף מצבר לפני שאני אתקע שוב?

תודה!

פורסם

קודם כל מלא מים מזוקקים כנדרש.

בדוק מתח טעינה - במידה ותקבל יותר מ 14.5 V יש לך בעיה באלטרנטור (ווסת מתח).

אם מטח הטעינה תקין בדוק את המצבר ויזואלית יתכן סדק בתיבה.

אם מצאת ששניהם תקינים כנראה ישנו קצר פנימי/פגם בלוחות המצבר ויש להחליפו.

פורסם

כמה בערך אמורה לעלות בדיקת טעינה, זרם פרזיטי וכו'? והאם מישהו יכול להמליץ על חשמלאי רכב הגון בבאר שבע?

• תוכן חדש...