Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב- הכי זול שיש לאוטו חדש אוטומט

משפחתי הכוונה שיכנסו אני אשתי תינוק ועגלה בינונית,

תודה מראש

פורסם

תינוק עם עגלה גם יכול להכנס בסופר מיני אוטומטית סטנדרטית, לא חייב אפילו סדאן.

לדעתי למשל בקליאו או i20 יכנס בלי בעיה וסביר להניח שבשאר הסופר מיני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם ההגבלה היא רק חדש ורק אוטומטי אז אתה בבעיה. האופציות הכי זולות הן פיקאנטו או יונדאי i10. קפוץ לסוכנויות עם העגלה ותבדוק אם היא נכנסת כמו שצריך לבגאז'. אם לא - אין ברירה אלא לוותר או על הגיר האוטומטי (סופרמיני ידניות נמכרות ב-70-75 אלף. עגלה נכנסת בקלות ברובן) או על החדש (משומש בן שנה-שנתיים עולה גם סביב ה-70 אלף).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מבחינת בטיחות לא הייתי עושה זאת.

לגבי מי הרכב המשפחתי הזול ביותר - הדבר משתנה בהתאם למבצעים. בקטגוריה זו אני בחרתי ב-SX4 (גרסת 4 דלתות) אבל השוק מאוד נזיל וצריך לבדוק נכול ןיום ביצוע העסקה. החסרון העיקרי של הדגם הוא העדר אפשרות לבטל את כרית האויר הימנית, כלומר אין אפשרות להושיב ילד מלפנים. אצלי זו לא בעיה כיון שהילד הצעיר ביותר כבר מתקרב ללימודי נהיגה, אבל לפותח השרשור מפשפחה צעירה וזה שיקול משמעותי.

לכל היועצים - שימו לב שהבחור מחפש רכב אוטומטי, כך שלמעט דגמי המיני שמחירם סביב 70K הוא מדבר על הוצאה של 90-110K. למשפחה עם תינוק ועגלה (ואני חניח שבמשך חיי המכונית יתוסף לפחות עוד תינוק אחד) לא הייתי מסתפק במיני אלא לפחות סופרמיני, מה שמכוון להוצאה סביב 100K.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי מעדיף פיקנטו אוטומטית על פניה, אם כי הפיג'ו חסכונית יותר ככל הנראה. ועדיין יש את בעיית העגלה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא הייתי קונה מיני למשפחה שבדרך.

אתה מוותר על הרבה יותר מידי נוחות. גם אם תקנה כרגע מיני כמו I10, פיקנטו וכו', אולי תסדר בהתחלה, אולי תצליח איך שהוא לדחוף עגלה (ואם אתה מדבר על המושב הקדמי זאת חייבת להיות עדלת טיולון המתקפלת מטריה, שום דבר אחר לא יכנס),

בכל מקרה בכזה רכב לשים סלקל מאחורה ממש לא יהיה נוח (זה תופס וואחד מקום, תאמין לי), שלא לדבר על כסא בטיחות שיגיע בדרך תוך כמה חודשים ואז תשכח ממישהו שיושב במושב הקדמי.

שלא יהיה ספק, גם סופר מיני (קליאו, I20, וכו') היא לא מציאה שצריך להתנייד עם תינוק ועגלה, אבל היא המינימיום ההכרחי.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

למה דווקא חדש?

הייתי מחפש טויוטה ספייס-ורסו מ-2010 (שאז היא יצאה, או הונדה ג'אז) ומקבל הרבה יותר מקום וגם חסכונית מאוד במחיר של מיני חדשה.

• תוכן חדש...