Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במקרה הזה לא הייתי ממליץ על רכב מיני.

תבחר רכב ממשפחת הסופר מיני - איביזה, פאביה, קליאו או פיאסטה. כולן נמכרות באזור ה-70K.

אם לא שמת לב אז הוא רוצה רק אוטומטית, שחדשה עולה הרבה יותר מ-70K.

פורסם

חברה תודה על הכל, אני החלטתי לקנות או יונדאי I10 שיש לה 1100 סמ"ק, או את הפיקנטו שיש לה 1250 סמ"ק ביונדאי העגלה שלנו נכנסת לבאג'ז בפיקנטו לא יודע (על סמך מנהל החנות במוצצים שבדק לא מזמן רק בI10 - והנפח בגא'ז שלה יותר גדול 230 מול 200) עוד אין לי הצעה סופית אבל היונדאי כנראה על סמך הנתונים כרגע תצא יותר זולה ויותר זמינה, בקאיה יש מצב שיש להם אוניה אבל בכללי הם פחות זמינים, מה בייתם ממליצים לבחור?

כמו כן האם יש המלצה על גגון שיהיה פרודוקטיבי גם לחורף (כיסוי מלא שיגן מגשם).

ושוב המון תודה שכיוונתם אותי!

פורסם
חברה תודה על הכל, אני החלטתי לקנות או יונדאי I10 שיש לה 1100 סמ"ק, או את הפיקנטו שיש לה 1250 סמ"ק ביונדאי העגלה שלנו נכנסת לבאג'ז בפיקנטו לא יודע (על סמך מנהל החנות במוצצים שבדק לא מזמן רק בI10 - והנפח בגא'ז שלה יותר גדול 230 מול 200) עוד אין לי הצעה סופית אבל היונדאי כנראה על סמך הנתונים כרגע תצא יותר זולה ויותר זמינה, בקאיה יש מצב שיש להם אוניה אבל בכללי הם פחות זמינים, מה בייתם ממליצים לבחור?

כמו כן האם יש המלצה על גגון שיהיה פרודוקטיבי גם לחורף (כיסוי מלא שיגן מגשם).

ושוב המון תודה שכיוונתם אותי!

Handi Rack יהווה פתרון טוב עבורך! ישנה חברה (יושבים בשפיים) המייבאת אותם.

פורסם

תודה חברה,

האוטו הנוכחי שלי מתחמם! אני חייב להחליט היום!!

פינקטו או I10 עם 1100 סמ"ק בהתבסס על התגובה הקודמת שלי אשמח אם תאירו את עיניי

תודה!

פורסם

אני עדיין לא מצליח להבין את ההתעקשות על רכב חדש מיבואן כשאפשר להשיג לא מעט דילים טובים בכל קטגוריה ולתקציב כמו שלך בסוכנויות לרכבים בני שנה ושנתיים. אתה לא לוקח בחשבון את העובדה שהילד יגדל וככל הנראה יגיע גם עוד אחד ונסיעה בפיקנטו תהפוך לצפופה ולא נוחה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

במצבך את תקנה רכב מיי - או שבעוד שנה-שנתיים תחזור לפורום בבקשה לייעוץ לרכב עם שני ילדים צעירים. התקדם כבר עכשיו לרכב שיוכל להכיל משפחה מוגדלת

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מצטרף לכל אלו שחושבים שאתה עושה טעות.

נהגתי ברוב (אם לא כל) מכוניות המיני הזולות. אף לא אחת מהן מתאימה לדעתי לשימוש משפחתי קבוע.

לשים את העגלה מלפנים והאישה מאחור? רעיון מצויין. אפשר גם לשלוח אותה באוטובוס ואת העגלה בדואר שליחים. אתה תעבור לקטנוע וחסל.

לשים את העגלה על הגג? רעיון מצויין. נראה מה תגיד אישתך כשהיא תגלה שהיא צריכה להניף את העגלה אל גג המכונית תוך כדי שהיא מחזיקה בתינוק הבוכה בידיה. וזה עוד לפני שהזכרנו את העלייה בצריכת הדלק שנגרמת בעקבות התקנת הגגון.

בקיצור, צא מהקיבעון של החדש. הקטנות האלו נפלאות לסטודנטים וזוגות צעירים אבל קצת פחות מתאימות למשפחות והרבה פחות מתאימות לזוגות עם ילדים קטנים. חפש לך הונדה ג'אז, יונדאי i20 או פורד פיאסטה ותיסע עם המשפחה בכיף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...