Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני צריך לקנות בשבועיים הקרובים מכונת קפה מתנת יום הולדת לאישתי, הצורך הוא בערך 3 כוסות ביום של קפה הפוך, רוצה מכונה עם מקציף חלב בשביל להשלים את העסק.

חשבתי על מכונה שמקבלת תערובת ולא קפסולות - אשמח להמלצות (רוצה להשקיע עד 600 ש"ח)

המלצותיכם יתקבלו בברכה

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

מניסיוני נשים נוטות לאהוב פחות את ההתעסקות עם האבקה ומעדיפות קפסולות.

אתה בטוח שהיא תהיה מוכנה להתעסק עם מילוי/דחיסה/ריקון/ניקוי שלוש פעמים ביום?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עמדתי לפני אותה בחירה לפני מספר חודשים - בסופו של דבר רכשתי Pixie בתוספת מתקן להקצפת חלב (נפרד - בלי בסיס משותף שמייקר את המערכת והופך אותה פחות גמישה בהצבה במטבח). הצמד עלה לי 1,000 ש"ח בטרקלין חשמל בגרנד קניון. מה שכן - למרות החנות ה"מכובדת" היה צורך להתמקח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממליץ בחום על ה citiz and milk שזה בערך מה שהבחור מעלי קנה רק ביחידה אחת.

שמעתי שיש מבצע שזה ב-1000 ש"ח עכשיו. אני מתכנן לקנות אחת נוספת כזאת (קניתי אחת לי, אחת לאמא שלי ואני מתכנן לקנות אחת לחברה טובה שלי).

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אם זה לאשתך, לך על קפסולות, כי אם לא, דינה אחד, ללכת לבוידעם.

או שאתה תתנדב כל יום להכין לה קפה.

אצלי בבית יש את הנספרסו לטיסימה פלוס. כמה שפחות התעסקות, ויש קפה כולל קצף

בלחיצת כפתור, ואין את כל תהליך ההקצפה והנקיון שתמיד גורמים לך לחשוב פעמיים אם

לעשות קפה. היה מבצע בנספרסו שאתה מקבל 250 שקל מתנה לרכישת קפסולות, מה שהביא

את מחיר המכונה ל 1250 שקל, שזה יחסית סביר.

פורסם

גם אני שקלתי רישת מכונה משולבת, אבל בסופו של דבר בחרתי ברכיבים הנפרדים מכמה סיבות:

1. עלות.

2. גמישות - ניתן להיכן קפה שחור (אספרסו) או הפוך.

3. ניתן להכין חלב חם לא מוקצף עבור משקואות אחרם, כגון שוקו.

4. במטבח הצפוף שלי יותר קל לאחסן שני מכשירים קטנים מאשר אחד גדול, כאשר "גדול" הוא מבחינת טביעת הרגל, כולל גם את המתקן של הסיטיז עם משטח שעליו מניחים גם את מקציף החלב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתה הולך על קפסולות, שים לב שאתה לא מתחייב לרכישה שלהם לכל החיים מהמקום שמוכר לך את המכונה. זה יופיע באותיות הקטנות בד"כ.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ממליץ על המכונה של נספרסו, היא מעולה ומניסיון שירות הלקוחות שלהם הוא מצויין. בנוסף ישנו מבחר גדולה של קפסולות בטעמים שונים.

פורסם

אני מאסתי במכונות הקפסולות למינהן, איכשהוא הארומה של הקפה לא משתנה עם הקפסולות השונות.

בשבילי גם כך "הפסקת קפה" זה סוג של טקס שמטרתו זה לעצור רגע ולהאיט את הקצב לפחות ל10 דקות,

מה אנחנו אמריקאים? קופצים לרכב עם באגט ביד אחת וקפה ביד השנייה והופ לhighway? לא.

מה זה עוד 2-3 דקות להקציץ את החלב עם קיטור בצורה מסודרת? ממש בקטנה.

דמיינו כמה זמן חסכה המכונה בכתישת הקפה... ;)

720px-Coffeepalestine1_edit.jpg

פורסם

אמריקאי עם באגט??

התכוונת לדונאט?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
ממליץ בחום על ה citiz and milk שזה בערך מה שהבחור מעלי קנה רק ביחידה אחת.

שמעתי שיש מבצע שזה ב-1000 ש"ח עכשיו. אני מתכנן לקנות אחת נוספת כזאת (קניתי אחת לי, אחת לאמא שלי ואני מתכנן לקנות אחת לחברה טובה שלי).

אני בדיוק לפני רכישה של אחת כזו. כולם מציעים אותה ב-1300 ש"ח במינימום. אשמח אם תוכל לומר לי מהיכן אני רוכש אותה ב-1000 ש"ח.

ניב

לא חותם

פורסם

את המבצע של ה-250 אני מכיר. חשבתי שיש מקומות שמוכרים את המכונה ב-1000 ש"ח ללא קשר להחזר

לא חותם

פורסם

אבדוק את ה citiz and milk - אולי ביד 2

מאיפה אתם קונים את הקפסולות ? מהיצרן או שיש יבוא מקביל ?

תודה

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

מאיזה איזור אתה בארץ?

את הסיטיז אנד מילק ראיתי דומני גם ברשת ביג בוקס, תוכל לבדוק שם, וכמובן תוכל לראות בזאפ איפה קונים- מי שמוכר את המכונה כנראה מוכר גם את הקפסולות, שווה בדיקה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...