Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה ,

אני שם עכשיו קסנון לפולו TSI 2010 שלי , והבנתי ששוטרים עוצרים אותך הרבה בגלל זה ומחפשים את הKIT ( טרנספורמטור )

וככה הם יודעים שהפנסים לא באים מהחברה כי אחרת לא היה שם טרנספורמטור.

האם יש דרך להתגבר על העניין הזה של גילוי הטרנספורמטור ?

מה העונש הצפוי על תפיסה מהסוג הזה ?

במידה ואני מחביא טוב טוב את הKIT - אפשר למצוא אותי ?

מדוע לעזעזאל זה לא חוקי ? זה מתחת ל6000K.

תודה.

פורסם

א. טרנספורמטור, אני מאמין שאתה מתכוון למגבר - Ballast שזה מה שהשוטרים מחפשים

ב. זה לא חוקי כי זה לא הגיע ככה מהחברה

ג. יפית

ד. הקנס והעונש הצפוי הוא הורדה מהכביש וכ- 1000 שקל קנס.

גם אם תרצה להחביא את המגברים טוב טוב עדיין יהיה אפשר לעקוב אחרי החוט שיוצא מהנורת קסנון ולהגיע למגבר

היו כאלה שהחביאו אותם בבגאז' ובכל זאת מצאו להם אותם.

זה לא קשור מה הטמפרטורה של הנורה זה עדיין קסנון וזה לא הגיע כך עם הרכב מבחינתם זה לא חוקי ככה או ככה..

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

ממש הלחצת אותי , מדובר בפולו 2010 - חושב שבכל זאת יש סיכון בדבר ?

יש לי דרך בכל זאת להיזהר מהקטע הזה ? אין איזה מקום מיוחד שאפשר להחביא שאי אפשר לעקוב אחריו ?

זה אוטו חדש חדש וקסנון לא נראה עליו מוזר , אני די בטוח שאפשר להזמין אפילו מהחברה לרכב הזה (צריך לבדוק).

בכל אופן , לרדת מהעניין או בכל זאת לשים ?

פורסם

תפנה לצ'מפיון ותשאל אם הם יתנו לך אישור תקינות אם וכאשר תתקין מערכת קסנון .

או לחילופין מערכת קסנון מקורית .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

רעיון מצוין , אך אני לא בטוח שיש קסנון לפולו 2010 אפילו בדגמי חו''ל.

אני אשאל ואעדכן כאן.

במידה ולא , הבנתי כי יש מנורות כגון פיליפס דימונד ויז'ן או בלו ויז'ן שהם חוקיות , זולות , עמידות ואיכותיות

האם תוכל לספק כל מידע שהוא לגביהן ? איפה קונים , האם באמת כדאי וכו'?

פורסם

מצטער על הדאבל פוסט - לא ממש ברור לי למה אי אפשר לערוך.

בכל אופן בדקתי באופן יסודי הכל והחלטתי לקחת את הדיאמונד ויז'ן , אז רוב השירשורים שמצאתי הינם משנת 2008 בערך ,

רציתי לשאול , לפני שאני מזמין :

1. האם בוודאות הם חוקיות ? הבנתי שכן , רוצה לדעת האם למישהו עשו איתם בעיות ?

2. האם ההתקנה מסובכת או יכולה להתבצע בבית ?

3. האם יצאו גרסאות חדשות של הדאמונד ויז'ן או דברים כדאיים יותר לפני שאני מזמין ? הבנתי שיש VISION PLUS ושמות דומים , מתאר לעצמי שהמציאו משהו משודרג יותר , שבטח חזק יותר ואפילו דומה יותר לקסנון - והכי חשוב , חוקי.

תודה!

פורסם

לפי הסדר:

1. לא חוקי. אין לנורות האלה תקינה אירופאית.
  2. ההתקנה זהה להתקנה של כל נורה סטנדרטית אחרת. מבחינה חיצונית הנורה הזאת אינה שונה או בעלת צורה מיוחדת.
  3. לא יודע. אני חושב שהויז'ן פלוס הן בעלות גוון חם יותר, מה שאומר שזה פחות דומה לקסנון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם הן אינן חוקיות מה הטעם בהתעסקות סביבן ? עדיף כבר קסנון !

רק בגלל המחיר כביכול ?

לעזעזאל עם החוקים המפגרים האלה , האם יש נורות שבכל זאת אינן הצהוב המגעיל שהן כן חוקיות ?

תקציב עד 700 ש'ח גג.

פורסם
אם הן אינן חוקיות מה הטעם בהתעסקות סביבן ? עדיף כבר קסנון !

רק בגלל המחיר כביכול ?

לעזעזאל עם החוקים המפגרים האלה , האם יש נורות שבכל זאת אינן הצהוב המגעיל שהן כן חוקיות ?

תקציב עד 700 ש'ח גג.

מקפיץ את השאלה

ואעדכן :

דיברתי עם צ'מפיון הם הסתכלו עלי כמו משוגע ואמרו לי ואיך לעזעזאל תכניס את הקסנון לארץ ? זה לא חוקי , אי אפשר לייבא ובטח לא לאשר את זה מטעמינו - ובמילים אחרות אמרו שאני מחרטט להם בפנים.

• תוכן חדש...