Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני עם מגן (2002) איזור ירושלים, לאחר שקבלתי הצעת מחיר של 5,200 שקל על טיימינג +משאבה+אלטרנטור משופץ ועוד הדגישו בפני שזוהי רק ההתחלה. פניתי למוסך אצל ממו בתלפיות (לא לפני שקבלתי המלצות כאן), מאז כחצי שנה, אין לי טענות, הרכב נוסע ועובד "כמו חדש". אם היתה בעיה, היא כבר היתה מקבלת ביטוי. לפי זיכרוני, נסגר בסביבות 4,000 שקל.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

ביררת מה עלות של טיפול טיימינג במורשה שלך? ברר מה המחיר לאחר כל ההנחה שתוכל לקבל, אם אתה לקוח המטפל שם בקביעות (כמוני למשל), סביר להניח שילכו לקראתך לא מעט. במקביל ברר היכן שימליצו לך מה מחירו של הטיפול במוסך מקביל.

לצורך העניין יכול להיות שתופתע. אני שילמתי על טיפול 120,000 או חמש שנים (שזה כולל הטיימינג שאתה צריך לעשות), סדר גודל של 1900 ש"ח (לאחר הנחה יפה, אני מודה, כי אני מקושר במוסך).

אני בדעה שהטיפול כזה שווה לשלם גם סדר גודל של 20% יותר ולישון בשקט.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
גם אני חושב כמוך

שמעתי על לא מעט סיפורים של רכבים של חברים וחברות שניסו לחסוך בטיימינג וסיימו עם ראש מנוע גמור באמצע כביש בשומקום.

ואני שמעתי לא מעט סיפורים על אנשים שראו את ייטי איש השלג בטונדרה בסיביר ולא מעט סיפורים על אנשים שראו את ביג-פוט ביערות לאוס.

בד"כ במוסכי יבואן יש אחריות של כ 1-2 שנים על החלפת רצועת התיזמון .. :idea:

אייל .

צודק אייל - ראשית כל ברר עם המוסך אם הוא מכסה את מה שנקרא "נזק תוצאתי" כלומר - אם חלילה לאחר ההחלפה תקרה תקלה, תהיה אחריות. אני מתעתד להחליף במוסך רון את הרצועה שלי, עדיין מתלבט אם לעשות זאת כולל החלפת משאבת מים. במוסך מורשה רוצים משהו בסביבות ה- 3k ואילו אצל רון זה זול משמעותית והעבודה אם לא איכותית יותר, לפחות שוות ערך ברמה. אני מציע לך להרים אליו טלפון ואולי הוא יכול לטפל גם ברכב שלך, אמנם המוסך מתמחה ברכבי vag אבל כבר ראיתי אצלו על הליפט מכוניות צרפתיות.

פורסם
ואני שמעתי לא מעט סיפורים על אנשים שראו את ייטי איש השלג בטונדרה בסיביר ולא מעט סיפורים על אנשים שראו את ביג-פוט ביערות לאוס.

צודק אייל - ראשית כל ברר עם המוסך אם הוא מכסה את מה שנקרא "נזק תוצאתי" כלומר - אם חלילה לאחר ההחלפה תקרה תקלה, תהיה אחריות. אני מתעתד להחליף במוסך רון את הרצועה שלי, עדיין מתלבט אם לעשות זאת כולל החלפת משאבת מים. במוסך מורשה רוצים משהו בסביבות ה- 3k ואילו אצל רון זה זול משמעותית והעבודה אם לא איכותית יותר, לפחות שוות ערך ברמה. אני מציע לך להרים אליו טלפון ואולי הוא יכול לטפל גם ברכב שלך, אמנם המוסך מתמחה ברכבי vag אבל כבר ראיתי אצלו על הליפט מכוניות צרפתיות.

ע"פ חוק, זאת חובת כל מוסך לתת 3 חודשים אחריות או 6000 ק"מ. כמו כן כל נזק כתוצאה מכשל של חלק שהוחלף המוסך צריך לתקן גם כן.

חוץ מזה זה נראה לי הזוי שמוסך מורשה יתן שנתיים אחריות על טיימינג במקרה הכי טוב זו תהיה שנה וגם זה בתנאי שהחלפתם את כל המכלולים בטיימינג.

• תוכן חדש...