Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר תקופה מאוד ממושכת שאני חושק במעבר למחשבי מק,

ולמרות שהתכנון המקורי היה MacBook Pro 13, הייתה זו הטלוויזית LED 46 החדשה שצריכה להגיע שדחפה אותי ליקנות

את ה- Mac mini.

היות והשימושים שלי כיום ממחשב הם לא גדולים, בעיקר גלישה באתרי אינטרנט, המון SKYP, מידי פעם כתיבת טקסטים, סרטים ותוכניות טלוויזיה החומרה של ה- Mac mini, תספק אותי מעל ומעבר.

זה גם המקום להודות ל- Liviur, שעזר לי לגבש את ההחלטה בקניית המחשב.

בכל אופן את השלב הבא והשאלות הנוספות שיש לי, חשבתי לשאול על גבי הפורום הפתוח ולא בהודעות פרטיות וזה על מנת שבעתיד גם חברים נוספים יוכלו ליהנות וליהעזר במידע שיתווסף כאן.

אז קודם כל, הייתי שמח לקבל הכוונה למקורת מידע באינטרנט אשר מראים איך עוברים בצורה חלקה מPC לMAC,

ולקבל ידע בסיסי בתפעול חלק של מערכת ההפעלה.

כמו כן, הייתי שמח לקבל רשימת המלצות על תוכנות חובה שצריך להתקין, כאלו שיעצימו את חווית השימוש וכאלו שיאפשרו עבודה שוטפת תקינה במחשב. (לכל אחד יש את הרשימה המיוחדת שלו, שלאחר שהוא מבצע פירמוט או מחליף מחשב הוא ישר מתקין את התוכנות בסיס שלו, אצל הרוב הרשימה דומה עם שינויים קטנים לפה ולפה, לכן אשמח לקבל את הרשימות שלכם למק שלכם)

תוכנה ספציפית שהייתי רוצה לקבל המלצה עליה, היא תוכנת שליטה מהאייפון על המחשב, שנותנת לי בעצם שליטה של מקלדת ועכבר דרך האייפון במקום הקונבנציונלים הקיימים.

כמו כן, כל המלצה או עזרה נוספת שעולה לכם בראש ויכולה לעזור לי בתור משתמש מק חדש, או בעיות שנתקלתם בהם בתור משתמשים חדשים במעבר בין PC לMAC שיכולות למנוע ממני לשבור את הראש בלפתור אותם בעתיד, תתקבל בברכה.

גם המלצות על מקורות הורדה של תכנים למק יתקבלו בברכה

תודה מראש על העזרה

פורסם

הסיבה היחידה בערך להתקין וינדוס על מק זה לצורך עבודה בסביבת OFFICE עם מסמכים בעברית.

מעבר לזה, רק להנות מכך שהמחשב יכול להיות דלוק מעל שנתיים והוא לא יתקע לך...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
התוכנה הכי מומלצת למק היא וינדוס 7.

תשמע, בנוסף ל Mac mini שרכשתי, יש לי בבית עוד שישה לאפטופים(על תשאלו למה, גם לי אין בדיוק מוסג), בינהם יש אולטרהבוק חדיש, לפחות נייד אחד שיכול להחזיק את המערכת של כיפת ברזל מחוזק החומרה שלו (מריץ מודלים מורכבים מאוד ב-ProEngineer) והשאר.

ובכל זאת הרגשתי צורך במק, מניסיון קצר בכל מיני הזדמנויות שונות שהיו לי ומהשעות האחרונות בחברת המק שלי אני יכול להגיד לך שבשמחה לאט לאט אני יחליף את כל צי הווינדוס 7 שלי ב OS X. מלבד כנראה זה שמריץ את הProEngineer.

ובכל זאת, אני הייתי שמח לקבל מענה לחלק מהשאלות שלי בלי קשר של איזו מערכת טובה יותר.

פורסם

רוב מה שאתה צריך מגיע מראש עם מערכת ההפעלה חינם (ניהול ועריכה בסיסית של תמונות , ניהול ספריית מדיה , iMessages נמצא בבטא שכולל SMSים חינם לבעלי אייפון).

הייתי משדרג לLion אם הבעלים הקודם לא שדרג אותו. כל אופציות הגיבוי והשחזור מהרשת מעולות ויש המון טוויקים קטנים.

כמו כן - הייתי לוקח כמה דקות פשוט ללמוד את כל הקיצורים החשובים (חיפוש מהיר , החלפת שפה , לצערך אין לך את הטרקפד המעולה - שגם שם יש , אבל עדיין יש המון קיצורים מאוד נוחים).

לגבי שליטה על המחשב - אם זה עבור מדיה - אז Apple Remote יעשה את כל העבודה בצורה מדהימה.

(או לחילופין - אם תתקין בוקסי למק - אז התוכנה המקורית של בוקסי גם מעולה - קצת קשה למצא - כי בוקסי הפסיקו לתמוך בגירסא הזו - אבל זה מדיה סנטר מעולה - שלדעתי - לוקח את XBMC בסיבוב)

המרת מדיה - Smart Converter:

http://www.shedworx.com/smartconverter

(בכלליות , גם אם תריץ Handbrake תדהם לראות ביצועים מעולים על המק. הMacbook Pro שלי מקודד יותר מהיר מהCore I מרובע הליבות השולחני שלי).

לגבי מה שיותר טוב, נו רוב המשתמשים לא באמת ניסו מק יותר מ2 דקות כדי לחוות דעה רצינית עם פלוסים ומינוסים.

רוב אלו שניסו - נשארו במק (אני לא מכיר הרבה שחזרו ממק לPC או מתלוננים על המק מעבר ל - אין אופיס נורמאלי בעברית.)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מצטרף לליביו, אחרי 4 וקצת חודשים על osx lion אני יכול להגיד בפה מלא -

לעולם לא אתקין שוב ווינדוס על שום מחשב שבבעלותי :-D

גם האופיס זו לא בעייה אם באמת צריכים אופיס בעברית בתדירות גבוהה,

אני מריץ בקלות מכונה ווירטואלית ב vmware עם וינדוס ואופיס 7.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...