Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפת שמן מנוע ופלגים , המכונאי שלי רוצה 400 ש"ח על זה ונראה לי קצת מוגזם הוא אמר לי שישים לי שמן מנוע איכותי ועלות העבודה שלו כביכול זה 50 שקלים , אני מבין מוסכניק וזה אבל עדיין מה עלות הפלאגים והשמן ?

עכשיו לשאלה איזה פלגים אני צריך ואיזה שמן (צמיגות) אני רוצה סנטטי.. תודה

פורסם

גש לאוטו דיפוט של אייס וקנה שמן של Liqui Molly \ Agip \ Mobil חצי סינטטי במחיר של 100 ש"ח ותביא למוסכניק שלך שלא יחייב על שמן. פלאגים אתה גם יכול לקנות בעצמך במחיר הרבה יותר זול ולחסוך איזה 100-200 שקל לדעתי

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

קודם כל פילטר שמן רק מקורי בסביבות ה 90 שח

פלאגים בסביבות ה 70-80 שח

שמן חצי סינטטי גם בערך 100 שח

סך הכל טיפול זול!

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

השאלה אם הוא ישים לו פלאגים כמו שצריך ושמן כמו שצריך ופילטר שמן כמו שצריך

ושאני אומר כמו שצריך אני מתכוון לאיכותי.

זה עבודה של רבע שעה למה אתה לא יכול לעשות את זה לבד?

פורסם

כמו שהבנתי זה בלי פילטר שמן 400 זה העניין , ואני דווקא כן רוצה לעשות את זה לבד , השאלה פה איזה שמן לקנות ואיזה צמיגות צריכה להיות ואיזה פלגים..

פורסם
החלפת שמן מנוע ופלגים , המכונאי שלי רוצה 400 ש"ח על זה ונראה לי קצת מוגזם הוא אמר לי שישים לי שמן מנוע איכותי ועלות העבודה שלו כביכול זה 50 שקלים , אני מבין מוסכניק וזה אבל עדיין מה עלות הפלאגים והשמן ?

עכשיו לשאלה איזה פלגים אני צריך ואיזה שמן (צמיגות) אני רוצה סנטטי.. תודה

שלום רב !

עלות שמן סינטטי איכותי, עובר את ה150 שקל לפחות, 4 מצתי אירידים, יכולים לעבור את ה200 שקל וצפונה, ופלגים איכותים עד כ100 של, מסנן שמן איכותי עם שסתום , בין 60 לשמונים שקל, בהערכה גסה גם אם תמלא שמן חצי סינטטי פשוט, ומצתים בשמונים שקל ומסנן שמן בשישים, ותבוא עם החלקים מהחנותתגיע לכ250/300 שקל , מה עם רווח למוסך, תמורת אחזקת מוסך, תשלום לפועלים, מס הכנסה , מס ערך מוסך, ארנונה חשמל, אגרות למינהם ועוד..

לא מגיע לבעל המקצוע שכר הוגן על עבודתו?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...