Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום!

יש לי ברכב שלי (יונדאי גטס) קומפוננט שעכשיו קניתי לפני כמה ימים, מורל טמפו 6 ורדיו דיסק קליירון CZ500

אני רוצה להוסיף מגבר וסאב ברכב, אני רוצה להוציא בסביבות ה600-700 שקל על מגבר וסאב,

עכשיו הקטע זה שאני רוצה רק סאב כדי שיהיה באסים אבל חייב לזה מגבר, ואז גם ישמעו יותר טוב בקומפוננט אז למה לא :)

חשבתי על הסאב הזה HFI12D4

והמגבר הזה Hifonics TXi6408

שניר מהפורום מוכר http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=415989

איך הם טובים? שווה לקנות אותם הם יעלו לי בסביבות ה600-700 שקל.

*לכל מי שימליץ לי עכשיו על 6X9 שיחסוך הודעה כי אני לא רוצה 6X9 אין כמו סאבוופר.

תודה, סהר.

פורסם

בשביל 600-700 ש"ח זאת הצעה טובה.

רק תדע שהסאב הזה לא הכי מדוייק ואוהב לעשות רעש, אבל למחיר שלו הוא דיי סביר.

יש לך אפשרות לקנות גם סאב של קיקר, מדגם C12 שיותר חלש מההייפוניקס, אבל מדוייק יותר.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

מדוייק או לא מדוייק אני מחפש בומים ולא צליל יותר מידי נקי אם הייתי מחפש צליל נקי הייתי כבר משקיע הרבה יותר על המערכת,

אני גם עוד חצי שנה בערך מתגייס אז חבל סתם להוציא יותר מידי כסף על מערכת ככה שזה יהיה נחמד לבנתיים.

פורסם

תקנה אז ביונר ב שקל וחצי והיו בומים כמו שצריך:mm_yeah:

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...