Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מדובר על יונדאי גטס 2006 אוטומטית. אני רוצה לפרק את הקונסולה בין המושבים, איפה שהמצית יושבת.

חיפשתי באינטרנט ספר רכב, מדריכים ביוטיוב. כלום. נאדה..

יש למישהו רעיון/הסבר/ציור/איור/צילום?

תודה

פורסם

גם אני שברתי את הראש בזמנו, אבל ברגע שמבינים איפה הברגים מוחבאים, הפירוק לוקח חצי דקה.

בתמונה המצורפת, יש שני כיסויי גומי שנקראים פה PAD, תרים את שניהם בעזרת מברג שטוח, ומתחת תמצא 2 ברגים.

עריכה: הגטס שלי ידנית אז פשוט שלפתי את הראש של ידית ההילוכים. אני לא יודע איך זה עובד אצלך באוטומטית.

n5mmko2dj4yx.jpg

Stay Dirty

פורסם

תסתכל בחלק האחורי של הקונסולה האמצעית יש מקום להניח כוס, בתחתית יש שטיח בד קטנטן, מתחתיו יש בורג שמוציאים עם

T-10, לאחר מכן בשני הצדדים של הפלסטיק איפה שרגלי הנוסעים יש גם כן ברגי 10, תמשוך את ידית ההאמברקס עד כמה שאפשר למעלה, ותראה מול הידית פלסטיק שטוח שאפשר לשלוף, לאחר מכן איפה שקע סיגריות גם כן לשלוף שתהיה גמישות להוציא את כל הפלסטיק הגדול הזה

סימנתי לך 4 עיגולים

אסף עכשיו ראיתי שהספקת לעזור לבחור לפני רציתי למחוק את התגובה שלי אבל אולי בכל זאת אני ישאיר כי פה מדובר על האוטומטית

מקווה שלא תיפגע

img_67151.jpg

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כבר אמרתי את זה בפורום כמה פעמים ואני אגיד שוב.

ניתן להגיע אלינו לעסק, לרחוב תושייה 19 ולצלם מתוך הספרות הטכנית שברשותינו.

יש לנו כמעט את כל הספרות הטכנית שקיימת לדגמים שיובאו לישראל.

עדיף להגיע בסוף היום 16:00-17:30 זה זמנים רגועים יותר של היום.

השירות הוא בחינם כמובן.

פורסם

קודם כל, יונדאי שופ, תודה רבה!! ברגע שיהיה לי כסף אני אבוא בכל מקרה כדי לקנות את החלקים שדיברתי איתך עליהם במייל...

לגבי התמונות שצירפו פה...

אצלי יש בורג רק מאחורי הפד של העיגול הגדול מאחורה, ולגבי התמונה של הרכב האוטומטי שצירפו פה, אצלי הקונסולה בים המושבים לא מתחברת לקונסולה של הדשבורד ולכן אין את הברגים שהקפת בעיגול.... מדובר על גטס 2006 GLF אם זה עוזר...

• תוכן חדש...