Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

השאלה בכותרת, במה אתם משתמשים? פיוז (ANL, AGU, BLADE)? מפסק ?

והכי חשוב, סיבות לכאן או לכאן.

נגיד לצורך העניין שרוצים להגן על כבל 4 גייג', מערכת פשוטה יחסית. ז"א זרם מקסימלי 80-150A

ברור לי למה לא פיוז AGU, כמו כן, נוחות השימוש במפסק ברורה, האם יש סיבות אחרות?

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

לא ממליץ להתקין מפסק כיוון שראיתי כבר רכב שהיה בו מפסק כזה של חברת רוקפורד והמפסק נתקע ואחד המגברים הלך כי לא היה מה שיפסיק את הזרם במקרה הצורך.

בקיצור עדיף בית פיוז איכותי עם פיוז באמפר מתאים. (קונקשן, קנוקוספט, סטיינגר ושאר האיכותיים למינהם) ולהחזיק ברכב פיוז או שתיים חילופים למקרה הצורך.

עוד מינוס במפסק זה שאם תרצה להוסיף עוד מגבר בעתיד או לשנות כל דבר במערכת ותצטרך לשנות את האמפר של ההגנה תאלץ לרכוש מפסק חדש שזה יקר בהרבה לעומת לרכוש פיוז.

פורסם

רק ANL.

מיני ANL ופיוזים זכוכים רגיל לפעמים מגיעים למצב שהם מותכים עם עצמם ולא נשרפים ולא מפסקים הגנה

יש לי אוסף שלי פיוזים כאלה "למען יראו ויראו"

תשתמש רק ב ANL

יש לי פיוז מכני של רוקפורד 200 AMP, שאני לא מחבר אותו רק כי אני לא בטוח בו :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אלי, אפשר צילום שלהם? דברים כאלו מעודדים השקעה ברכיבי התקנה איכותיים ולא רק בקיטים 4G ב149.99...

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

הפיוזים המכאניים הם נוחים מאוד - בייחוד כשאתה שם אותם במקום ברכב שרק אתה מודע אליו.

במקרה שאתה מגיע עם הרכב למוסך או עושים לך שירות ואתה לא רוצה שיגעו במערכת - מפסיק את הפיוז ושלום שלום.

אבל - המגרעות שלו הן כמו שכתבו מעליי:

א. חוסר אמינות.

ב. רגישות יתר - לפעמים יש קפיצות בצריכת הזרם ושמעתי על מקרים שהם פשוט קופצים - מעצבן באמצע נסיעה להשאר בלי מערכת.

--------- אני עד היום משתמש בפיוזים מהזכוכית או בANL

באוונסיס יש לי ערכה עם פיוז MAXI - נוח וקל לשליפה - מגיע לשירות, מוציא פיוז, שלום שלום.

אפרופו - אני בד"כ מאוד שפוי בבחירת ההגברה והציוד שלי ולא ממש מגיע למצבים קיצוניים, לכן אני גם לא חושש להשתמש בפיוזים מזכוכית אם זה מה שהיה בנמצא.

אבל אחרי מה שנכתב כאן למעלה - אני חושב שיש לי איזה בית פיוז ANL פנוי של קונקשן :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התשובות. האמת לא ציפיתי ל-5 תשובות בשעה...

אהבתי את הרעיון של מפסק סמוי. אני בעצמי נוטע לחשוב לכיוון ANL. אגב מפסק רגיש - בד"כ זה מעיד על חום גבוה.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

חום בתא מנוע + רעידות קבועות + לחות. זה תנאים לא מתאימים לפיוז מכאני.

ANL או MINI ANL זה פיוזים ראשים.

ANL או MINI או MAXI בתור פיוזים משניים. במגברים יש MAXI\MINI ANL\BLADE.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אחד זריז ששלפתי מהפלאפון

פיוז MINI ANL 100 אמפר, שככה נראה והמשיך לעבוד, מיותר לציין שהכבל 4 גייג' שהיה מחובר אליו היה שחור בקצוות.

הוא כמובן הוחלף לאלתר

03082008186.jpg

אני מניח שאקסטרא פיק בזרם היה תורם לשרוף אותו, אבל העובדה היא שכל הפלסטיק מסביב הותך, התמונה היא אחרי הפירוק של הפלסטיק מהגוף, ככה הוא נראה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

FUSE ANL גדול כמה שיותר פשוט עדיף בלי בלוקים של חיבורים כדי לא להכניס עוד התנגדות

http://www.ebay.com/itm/Aapex-Pos-100-AMP-ANL-Fuse-Holder-Distribution-fuseholder-INLINE-Block-0-4-8-GA-/250945738027?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a6d88152b

הכי פשוט, הכי טוב, הכי זול. לכבלים קשר ישיר אם הפיוז + שטח פנים החיבור גדול מאוד.

תשתמש בסופיות נחושת איכותיות שלחוצות היטב.

פורסם

evgeni432 כנראה לא הבנת מה הייתה הכוונה שלי. אני יודע היטב איך לבצע חיבור בצורה הטובה ביותר, אני "כמעט" חשמלאי במקצוע. הכוונה היא לקבל דעות לכאן או לכאן. אני, כמו שציינתי כבר, מאוד מאמין בפיוז ANL. למפסק יש כמה יתרונות. כמו למשל לבחור את ההתנהגות בזרם גבוה מהסף. ואגב, ניתן למנוע את ההידבקות של המגעים ע"י בדיקה שבועית של המפסק.

תודה על הלינק, היה לי במועדפים משהו בסגנון.

elik0 אחלה תמונה. זה מה שנקרא הכבל מגן על הפיוז :-). יש מצב שעבר בו זרם קבוע קרוב לערך שלו לזמן ארוך. TOO MANY DB? או שאין דבר כזה ? :-)

פורסם

האם לתפקוד טוב יותר של הפיוז יש קשר ישיר לאיכות "הבית" בו הוא מותקן?

מעבר לאיכות האטימה ,הכיסוי ,החומר והמגעים עד כמה לבית הפיוז יש השפעה מכרעת לתפקודו התקין של פיוז שאמור להישרף ובכך בעצם שומר ומגן על הכבל שלא ישרף?או שפשוט זה גולם שבפיק זרם גדול במיוחד אמור להישרף ובזה מתחיל ונגמר הסיפור?

ליאור

פורסם

גם לבית הפיוז יש חשיבות רבה - הוא צריך לתפוס את הפיוז היטב ללא חופש מגעים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...