Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השוטר הזבל טוען שעצרתי 2 מטר לפני הקו ולא בקו ובכך נתן לי 250 שקל ו4 נקודות

יש לי שנה רישיון ואלו הנקודות הראשונות שלי, דוח שני (הדוח הראשון היה על חלונות שחורים מקדימה באוטו של אמא שלי)

השאלה שלי האם זה יעשה לי בעיות בחידוש הרישיון? קראתי שאי ציות לתמרור עצור יוצר בעיה.

כמו כן, אני לא מבין כמה נקודות יכולים לגרום למשהו (תיאוריה חדשה, טסט חדש, קורס או מה שלא יהיה) כל עוד אני נהג חדש.

אשמח אם מישהו יכול לשפוך לי אור על העניין

פורסם
השוטר הזבל טוען שעצרתי 2 מטר לפני הקו ולא בקו ובכך נתן לי 250 שקל ו4 נקודות

יש לי שנה רישיון ואלו הנקודות הראשונות שלי, דוח שני (הדוח הראשון היה על חלונות שחורים מקדימה באוטו של אמא שלי)

השאלה שלי האם זה יעשה לי בעיות בחידוש הרישיון? קראתי שאי ציות לתמרור עצור יוצר בעיה.

כמו כן, אני לא מבין כמה נקודות יכולים לגרום למשהו (תיאוריה חדשה, טסט חדש, קורס או מה שלא יהיה) כל עוד אני נהג חדש.

אשמח אם מישהו יכול לשפוך לי אור על העניין

יש לך חצי שעה לערוך מחדש את ההודעה שלך. אולי כדאי שתחשוב שוב על הכינוי שהצמדת לשוטר.

ארז רונן

פורסם

תעלה את הדוח לכאן או ציין את סמל הסעיף המופיע בדו"ח

עבירה של אי מתן זכות קדימה היא עבירה שבגללה אתה צפוי להארכת הנהג החדש בעוד שנתיים ולביצוע הסדרי תיקון כפי שרשות הרישוי תפיל עליך.

לפי גובה הקנס אתה "רק" מואשם בכך שלא עצרת לפני הקו , ולא מדובר באי מתן זכות קדימה .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני מחובר מהפלאפון וזה לא נותן לי לערוך מכאן. אין לי בכלל את הכפתור עריכה למעלה רק כאן אשמח אם מנהל יערוך לי

הסעיפים הם:22א ו64ד כך רשום

בדוח מפורט רק על עצירה לפני הקו... בבית אעלה אותו

פורסם

קיים גם סמל סעיף מספר בן 4 ספרות

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אם זה רק אי-עצירה (וזה מה שזה, ב250 שקל) אז אין לזה השלכות מבחינת חידוש רשיון.

אם תעלה לפה סריקה של הדו"ח (בלי פרטים מזהים),

נוכל לייעץ לגבי מה הסיכוי לתקוף אותו בבימ"ש.

אבל באופן כללי דו"ח כזה (קנס בלי השלכות מהותיות אחרות) - שלם ושכח.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני חושב שכאן מדובר בסעיף 6626 או 6628 (לא בצומת).

שני הסעיפים מזכים ב 4 נקודות ו 250 ש"ח קנס.

לנהג חדש יש רשימה של עבירות חמורות, שבגינם הוא צפוי לקבל סוכריות (נהג חדש לשנתיים נוספות\ תיאוריה \ תיאוריה+טסט).

כפי שכבר אמרו לך, העבירה שביצעת לא ברשימה.

תקרא כאן:

רשימת העבירות שבתוספת הרביעית

(סמכות לפסילת רישיון נהיגה)

1. אי מתן זכות קדימה בצומת או בהתמזגות דרכים - תמרורים 302 (תמרור עצור) ו-301 (תמרור זכות קדימה)

2. נהיגה תחת השפעת אלכוהול או סמים

3. נהיגת רכב שמצבו המכאני עלול לסכן עוברי דרך

4. עקיפה בדרך לא פנויה

5. עקיפה מסוכנת תוך חציית קו הפרדה רצוף

6. נהג חדש ללא מלווה

7. מהירות של יותר מ-30 קמ"ש בדרך עירונית, או במהירות של יותר מ-40 קמ"ש בדרך שאינה עירונית

8. נהג חדש אשר טרם מלאו לו 21 שנים אשר מסיע יותר משני נוסעים לא מלווה (חובה לשני תנאים מצטברים)

9. אי מתן זכות קדימה להולך רגל (יש לפרט כיצד הסיכון בא לידי ביטוי)

10. הסעת נוסעים בשכר ובמספר העולה על הרשום ברישיון רכב

11. הסעת נוסעים במספר העולה על הרשום ברישיון הרכב במונית (עד 2 ילדים שגילם עד 5 מעבר למותר ע"פ רישיון

הרכב)

12. מטען יתר של-%25 או יותר מהמשקל הכולל המותר

13. חציית מפגש מסילות ברזל כשהמחסום נע לקראת סגירה/סגור כשרכבת מתקרבת, נראית, נשמעת / משמיעה אות

אזהרה

14. מפגש מסילות ברזל:

חובה על נהג לעצור ולא להמשיך בנסיעה כאשר:

1. ניתן אות אזהרה - רמזור אדום מהבהב בזמן מינימאלי של 4 שניות לפחות

2. המחסום שלפני המסילה / חוסם את הדרך / נע לקראת סגירה

3. הרכבת מתקרבת ונראית / נשמעת / משמיעה אות אזהרה

15. אי ציות לרמזור אדום בנסיבות מחמירות (ס"ס 6742 ,6741 ,6739)

דגשים:

 אין לאכוף ב-4 השניות הראשונות כאשר הרמזור במפגש מסילות ברזל מהבהב

 אין לרשום דו"ח לנהג המתחיל בנסיעה כשהמחסום מפגש מסילות ברזל מתחל להיפתח

 הסמכות לפסילה מנהלית ניתנת רק לקצין משטרה למעט השבתה בעבירות משקל יתר (מעל %25) בה סמכות

ההשבתה ניתנת גם לשוטר תנועה

רשימת העבירות שבתוספת השביעית

(סמכות השבתת רכב)

1. הסעת נוסעים בשכר ובמספר העולה על הרשום ברישיון הרכב

2. הסעת נוסעים בשכר ברכב שלא אושר להסיע בשכר (חאפר)

3. הסעת נוסעים במונית במספר העולה על הרשום ברישיון רכב

4. נהיגה ללא רישיון נהיגה כלל (נהג אשר לא הוציא מעולם רישיון נהיגה), או שדרגת הרישיון אינה תקפה לסוג הרכב

5. נהיגה בזמן פסילה

6. נהיגה תחת השפעת אלכוהול או סמים

7. נהג המעורב בתאונת "פגע וברח"

8. נהיגת רכב שנאסר לשימוש (הורדה)

הבהרה: השבתה לרכב שלגביו נמסרה הודעה "אי שימוש" לא תתבצע במקרים הבאים:

א. לא נשקפת סכנה מיידית כתוצאה מהליקוי

ב. הנהיגה ברכב הינה במהלך הזמן שניתן לו לתיקון הליקויים

ג. הרכב עבר מבחן שנתי אך לא חזר למשטרה לבטל את האיסור שימוש עקב הליקוי

9. מטען יתר של %25 או יותר מהמשקל הכולל המותר ברכב מסחרי

הערה: בעבירה זו קיימת סמכות השבתה גם לשוטר תנועה

10. נהיגה ברכב אשר הושבת ע"י משטרה ולא הופקד במגרש

11. נהג חדש ללא מלווה

12. נהג חדש אשר טרם מלאו לו 21 שנים ומסיע יותר משני נוסעים ללא מלווה. (חובה לשני תנאים מצטברים)

13. חציית מפגש מסילת ברזל כשהמחסום נע לקראת סגירה/סגור כשרכבת מתקרבת נראית נשמעת/משמיעה אזהרה

14. נהיגת רכב שמצבו המכאני עלול לסכן עוברי דרך

15. עקיפה מסוכנת תוך חציית קו הפרדה רצוף:

עקיפה מסוכנת: נוהג רכב לא יעקוף רכב אחר בדרך לא פנויה, תוך שהוא חוצה קו הפרדה רצוף. (חובה לשני תנאים

מצטברים)

16.אי תקינות רכב במצב העלול לסכן עוברי דרך: דו"ח זה ירשם ע"י בוחן או סייר-בוחן רק בגין אחד מהליקויים המפורטים

בהנחיית מת"ן ונימצא שהרכב עלול לסכן עוברי דרך

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

vladclar

מה שחל על נהג חדש הוא התוספת השלישית , התוספת הרביעית והשביעית חלות על כל נהגי ישראל חדשים וישנים כאחד.

ומה שמעניין אותו כרגע הוא התוספת השלישית.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה,

גם בתוספת השביעית והרביעית יש סעיפים שמתייחסים לנהג חדש.

ועכשיו הבחור יודע, שעל העבירות הקשורות לנהיגה ללא מלווה יכולים גם לפסול את הרישיון, וגם להשבית את הרכב.

כאן אפשר לקרוא בנושא הנקודות :

וhttp://www.orendin.com/%D7%A2%D7%95%D7%A8%D7%9B%D7%99_%D7%93%D7%99%D7%9F_-_%D7%AA%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%94,_%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%98_%D7%AA%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%94,_%D7%A2%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA_%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%A2%D7%94/%D7%AA%D7%97%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%94_-_%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93_%D7%94%D7%A8%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%99-_%D7%A0%D7%94%D7%92_%D7%97%D7%93%D7%A9/

עריכה:

התוספת השלישית:

http://www.police.gov.il/mehozot/agafTnua/Pages/nahag_hadash.aspx

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

32869698.jpg

http://www.up2me.co.il/images/32869698.jpg

זה הדוח

הכתב שלו טיפה לא ברור אז אפרט:

תיאור העובדות המהוות את העבירה - נהגת ברכב הנל ולא ציתת לתמרור עצור המוצב ב(משהו לא ברור) בכיוון נסיעתך בכך שלא עצרת את רכבך לפני קו העצירה בניגוד לתקנה. זה מה שהבנתי מהעובדות

נסיבות מיוחדות של המקרה :

הרכב נסע ברח' משה לוי בכיוון לצומת, באשר זיהיתי ממרחק כ- 8 מטר את הרכב יוצא לרח' לזרוב מבלי שעצר לפני קו העצירה ולא אחריו. שדה ראיה מלא לצומת, ולפחות 3 מטר לפני קו העצירה. הראות טובה קשר עין רצוף עם הרכב היה עמו נוסע נוסף הצומת מאויר.

יש לציין שהוא כל כך הקפיד לומר שהוא ראה והיה בקשר עין בגלל שאנחנו לא הפסקנו לציין בפניו שהוא לא היה בקשר עין בגלל שהוא לא היה. הוא עמד אחרי הפנייה במצב שלא הייתה לו זוית ראייה מספקת לדעתי

סך הכל אם אין עילה לערעור ואכן טעיתי אני לא אערער אך האם זה ישפיע לי על הרישיון באופן כלשהו? קראתי בקישור שהבאת שזה מ12 נקודות עד 22 לקורס, אבל השוטר ציין בפניי שאם אבצע עוד עבירה אצטרך לעבור עוד טסט(אלו הנקודות הראשונות שלי בכל אופן)

בכל אופן אני לא טיפוס בעייתי, אני לא נוהג בשביל פוזה או מהר מדי או משהו ככה שאני לא מאמין שאקבל עוד דוחות בסגנון בזמן הקרוב

פורסם

כפי שרשמתי, הסעיף 6626 לא ישפיע על חידוש הרישיון בתום תקופת נהג חדש.

תשתדל לא לצבור 12 נקודות, כדי לא להגיע לקורס נהיגה מונעת+מבחן.

אולי השוטר התכוון לזה שבפעם הבאה תקבל סעיף יותר חמור על אי ציות לתמרור 302 (עצור), שכולל 10 נקודות, פסילה מנהלתית והזמנה לדין, וזה כן ישפיע לרעה על חידוש הרישיון.

פורסם
כפי שרשמתי, הסעיף 6626 לא ישפיע על חידוש הרישיון בתום תקופת נהג חדש.

תשתדל לא לצבור 12 נקודות, כדי לא להגיע לקורס נהיגה מונעת+מבחן.

אולי השוטר התכוון לזה שבפעם הבאה תקבל סעיף יותר חמור על אי ציות לתמרור 302 (עצור), שכולל 10 נקודות, פסילה מנהלתית והזמנה לדין, וזה כן ישפיע לרעה על חידוש הרישיון.

ירדה לי אבן מהלב... תודה ענקית לכולכם על העזרה ! אפשר לחזור לחייך :wink:

עוד שאלה אחרונה- בתוספת השלישית רשום "אי ציות לתמרור" בקישורים שהבאתם למעלה, אין זו העבירה שאני ביצעתי?

פורסם

כפי שכבר נכתב לך

מה שרשום הוא כי אי ציות לתמרור והרכוונה כאן היא לרמזור אדום או תמרור אי מתן זכות קדימה או תמרור עצור ( באתר המשטרה טרם עידכנו את מספרי התמרורים הם נשארו עם המיספור הישן ב 36 , ב 37 שהיום הם 301 ו 302.

אבל בתמרור עצור יש מדרג של חומרה ורק המדרג בו לא נתת זכות קדימה מעניק לך את הסוכריות של נהג חדש ואילו העבירה שביצעת "רק" שלא עצרת לא מזכה אותך בסוכריות הללו.

vladclar

בתוספת הרביעית והשביעית יש עבירות שחלות על כולם נהגים חדשים וישנים ויש שם גם עבירות ספציפיות לנהג חדש , אבל הארכת נהג חדש לעוד שנתיים + הסוכריות הנוספות הם רק מביצוע עבירות המנויות בתוספת השלישית.

כמובן שאם רשיונו יישלל ליותר מ 3 חודשים בגלל עבירה בתוספת השביעית / הרביעית היא תזכה אותו בסוכריות של הארכת נהג חדש.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
השוטר הזבל טוען שעצרתי 2 מטר לפני הקו ולא בקו

http://www.up2me.co.il/images/32869698.jpg

זה הדוח

הכתב שלו טיפה לא ברור אז אפרט:

תיאור העובדות המהוות את העבירה - נהגת ברכב הנל ולא ציתת לתמרור עצור המוצב ב(משהו לא ברור) בכיוון נסיעתך בכך שלא עצרת את רכבך לפני קו העצירה בניגוד לתקנה. זה מה שהבנתי מהעובדות

נסיבות מיוחדות של המקרה :

הרכב נסע ברח' משה לוי בכיוון לצומת, באשר זיהיתי ממרחק כ- 8 מטר את הרכב יוצא לרח' לזרוב מבלי שעצר לפני קו העצירה ולא אחריו. שדה ראיה מלא לצומת, ולפחות 3 מטר לפני קו העצירה. הראות טובה קשר עין רצוף עם הרכב היה עמו נוסע נוסף הצומת מאויר.

יש לציין שהוא כל כך הקפיד לומר שהוא ראה והיה בקשר עין בגלל שאנחנו לא הפסקנו לציין בפניו שהוא לא היה בקשר עין בגלל שהוא לא היה. הוא עמד אחרי הפנייה במצב שלא הייתה לו זוית ראייה מספקת לדעתי

סך הכל אם אין עילה לערעור ואכן טעיתי אני לא אערער אך האם זה ישפיע לי על הרישיון באופן כלשהו? קראתי בקישור שהבאת שזה מ12 נקודות עד 22 לקורס, אבל השוטר ציין בפניי שאם אבצע עוד עבירה אצטרך לעבור עוד טסט(אלו הנקודות הראשונות שלי בכל אופן)

בכל אופן אני לא טיפוס בעייתי, אני לא נוהג בשביל פוזה או מהר מדי או משהו ככה שאני לא מאמין שאקבל עוד דוחות בסגנון בזמן הקרוב

שים לב

בכל הדו"ח שלו לא כתוב שעצרת את הרכב. רק בדברי הנהג.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

נגמר לי הנהג חדש לפני חודשיים בערך, ובידיוק 3 חודשים לפני קיבלתי את אותו הדו''ח ואני לא עצרתי בכלל, אלא פשוט האטתי והמשכתי לסוע, 3 לפנות בוקר כביש פנוי וריק ואיזה דרדס קופץ מאחורי שיח ממלמל משו על זה שלא עצרתי.. נו טוב, 250 ש''ח 4 נק' וחידשו לי רישיון ללא בעיה ואני בלי נהג חדש כבר כמה חודשים.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...