Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו יודע מזה היה במקור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

די הגוני שזה יהיה מבוסס על רכב עם שלדה נפרדת, כמו סמוראי, או ג'יפ אחר. גם טויוטה היילקס יכול להיות.

לסמוראי בסיס גלגלים של משהו כמו 2.2 מטר, הרבה פחות משל טויטה, ולכן בקלות אפשר לזהות לפי זה.

לעומת זאת, זה לא יכול להיות רכב פרטי עם שילדת מרכב.

פורסם

עד לפני שלוש שנים אבי נתן שרותי גרירה לחברת גני יהושוע שמחזיקה שני כלים כאלה כולל שלוש קרונות כול אחד

ה"קטרים" היו מועמסים על מובילית ומועברים למכון הרישוי לצורך טסט שנתי והעברה בין פארק הירקון לפארק דרום בת"א

באחת ההובלות פתחתי את רישיון הרכב של הקטר (נקרא לו הכחול לבן) יש גם צהוב אדום שהוא ישן יותר והיה רשום בברור

תוצר סוזוקי...

לא יודע לי איזו שילדה , לא התעמקתי איזה מנוע , רק ידוע לי שזה התוצר והכלי מיוצר ונבנה מראש למטרה זו לא משהו שעבר הסבה.

מנוע של סמוראי לא יגרור שלוש קרונות עמוסות בילדים וגם הסאונד נשמע רחוק ממנוע 1300 (החזקתי סמוראי בעבר)

דרך אגב לקטר הישן יותר יש שישה גלגלים (ארבעה מאחור) שני סרנים לא דאבל ג'אנט רק לא יודע לי מה התוצר שלו

מרצדס 350SL שנת 1972 W107

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 250C קופה 1972 W114

מרצדס 230E שנת 1982 W123

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היום ראיתי את הכלי הזה במציאות, לא האדום המצולם, אלא את הלבן.

זה סוזוקי סמוראי ללא כל ספק.

1. ג'אנטים של סמוראי.

2. דשבורד והגה של סמוראי, כולל כיתוב SJ413 בצד ימון. (הדשבורד הוזז קצת אחורה ביחס למקור)

3. מהרצפה יוצאת ידית שילוב ל 4X4.

4. לקרונות יש בלמי אוויר, ולכן ה"סאונד" השונה ששומעים הוא לדעתי הרעש של קומפרסור שהרכיבו לו ולא רעש מנוע.

5. לוחיות רישוי של שנת 1986, זו השנה הראשונה של סמוראי SJ 413.

6. ריח של מנוע קרבורטור ישן עם מערכת פליטה חופשית ממירים קטליטיים, שכל מי שיש לו אוטו ישן מזהה מיד.

לדעתי מנוע 1300 יכול ללא כל בעיה לגרור 3 קרונות במהירות 15 קמ"ש, אולי בנוסף ניתקו לו את ההנעה הקידמית והוא נוסע קבוע משולב ל LOW בתיבת ההעברה.

פורסם
בדיוק קטר כזה היה בגן החיות בירושלים לפני כמה שנים.

את מה שיש או היה בגן החיות הירושלמי הנוכחי אני לא מכיר. לעומת זאת, בגן החיות הישן היתה גם היתה רכבת מיניאטורית אמיתית על פסים של 60 ס"מ למיטב זכרוני.

לסמוראי אין בעיה לגרור כמה קרונות על גלגלים, במיוחד במצב LOW. אולי רק צריך להוסיף עליו קצת משקל.

• תוכן חדש...