Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

נסעתי היום ברכב (פיגו 306 XR שנת 1998 מנוע 1800 הדגם הארוך) בהתחלה הכל היה בסדר, לאחר כרבע שעה נסיעה עמדתי ברמזור ושמתי לב לרעשים בזמן שאני מסובב את ההגה. הרעשים נשמעים "רובוטיים" כאלה... הגעתי לעבודה, כיביתי תאוטו וכשסיימתי לעבוד הנעתי והרעשים נעלמו.

למישהו יש כיוון לבעיה לפני שאני בא למוסכניק בלי שום מושג?

תודה רבה לכל העוזר,

מיכאל

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

אני עדיין מחכה לתגובת מומחה.

עדכון קל:

הלכתי למוסך היום והסברתי את שקרה, המוסכניק שלי אמר לי שאולי זה הצלב והוא ריסס עליו ספריי נראה לי לשימון. בנוסף הוא אמר לי שאם הבעיה נעלמה אין כרגע מה לבדוק ולחזור אליו אם זה יחזור בשנית... מה אומרים?

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

יכול מאוד להיות שנכנס קצת גשם ולכלוך מייסב מותחן של הרצועה או באחד הגלגלים שם, לכן שאתה מסובב את ההגה ומפעיל לחץ על הרצועה והגלגלים (כדי לתת כוח למשאבת הגה) זה משמיעה צלילים מוזרים טיפה לפעמים...

בזמן שהיית בעבודה העניין התייבש ואז הכל חזר לקדמותו.

לי גם יש 306 כמו שלך וזה לא נדיר שיש רעשים מהרצועות בזמן גשם,

הרי הרצועה מגיע עד המדחס של המזגן שנימצא בחלקו התחתון של הרכב, כמה סנטימטרים בלבד מהרצפה.

מקווה שעזרתי:-)

פורסם

אני שב לעדכן. הרעשים חוזרים רק כשהרכב בעמידה כלומר לא בנסיעה. אני חושש, יש למישהו מושג?

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

מה מצב נוזל הידראולי של ההגה?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

האמת שלא ממש ידעתי להבדיל בין המיכל של השמן הגה לשמן ברקס אז בדקתי את שניהם והם מלאים למרות שבאחד שלדעתי הוא המיכל של השמן הגה יש חצי כמות ויש קצת קצף על השמן...

אני אעלה תמונה בבוקר

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

טוב עדכון אחרון... לטענת המוסך השמן הגה היה מתחת לנקודת המינימום וזה מה שגרם לזה. הוא ביצע שטיפה באיזור המיכל ולא הצליח לזהות נזילה. הוא ביקש שאחזור בעוד יומיים שלוש ולהמשיך לעקוב בנתיים.

תודה למי שעזר

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם
טוב עדכון אחרון... לטענת המוסך השמן הגה היה מתחת לנקודת המינימום וזה מה שגרם לזה. הוא ביצע שטיפה באיזור המיכל ולא הצליח לזהות נזילה. הוא ביקש שאחזור בעוד יומיים שלוש ולהמשיך לעקוב בנתיים.

תודה למי שעזר

שינסה בדיקה במסרק הגה,

כמו כן , שים לב מהי חומרת הנזילה, לפעמים לא משתלם לתקן את זה וכי עדיף כל כמה חודשים לטפטף מעט שמן

• תוכן חדש...