Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי מספר פעמים שישנם חניונים מיוחדים (בד"כ מאוד גדולים ובאזורים לא מאוכלסים) שמוגדרים כחניוני לילה למשאיות.

השאלה שלי - האם יש מגבלה כלשהי, האוסרת על נהג משאית להחנות ללילה את המשאית (או במקרה הנ"ל - שתי משאיות) בחניית רחוב לצד הכביש באזור מגורים?

(כלומר חניות שמשמשות רכבים פרטיים לחניה ליד הבית).

העניין הוא שקיימת בעיית מקומות חניה באזור, וזה ממש מציק לגלות שכל לילה כל המקום תפוס ע"י זוג משאיות דיי גדולות (8-9 מטר כל אחת).

האם יש משהו שניתן לעשות בנושא?

בברכה!

יונתן.

פורסם

אם אין תמרור 435 (אזור אסור לחנית רכב מסחרי, משקל כולל מעל 10 טון) בכניסה לרחוב/שכונה, אז מותר להם לחנות.

435.png

אלא אם כן:

- רוחב עולה על 2.5 מטר.

- גרור או נתמך שנותק מגורר או תומך.

- קיימת הפרעה לתנועה.

- קיים חוק עזר של רשות המקומית לגבי חניית משאיות. (תבדוק את זה מול העירייה).

פורסם

נדיר שיש שכונה שבא מותרת החנייה מעל 4/10 טון לא זוכר בדיוק.

בכל מקרה יש סיבה שנהגי המשאיות לא מחנים מול הבית וזה לא כי אכפת להם מהשכנים.

אם יש לך שכן שעושה את זה תרים טלפון למוקד העירוני, אם אתה מתכוון לעשות את זה אז תדע ש-99% שאסור.

פורסם

בחיפה קיימים אזורים בהם אסורה חניית משאיות כבדות ברחובות אלא רק בחניונים מוסדרים.

קיים תמרור על כך .

ואת ההגבלה שואבים מתוך הסמכות הנתונה לעיריה בחוק העזר בהתייעצות עם הגורמים המתאימים .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עד כמה שזכור לי בקרית חיים - שהיא חלק מהשטח המוניציפלי של חיפה - יש איסור חנית משאות, ויש גם מגרש גדול המיועד להן (באזור האצטדיון). לגבי עיר חיפה גופה - לא זכורה לי מגבלה כזו, למרות שיש משאית שמאד מפריע לי, בעיקר כיון שהיא נושאת בלוני גז, כנראה לריתוך, כלומר מהווה סיכון בטיחותי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...