Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופל קורסה ג'וי 94 1400 יד 3 120000 ק"מ. יש ברכב הזרקה???

או

פיאט בראבו שנת 98 יד 1 1400 עשה 80000 ק"מ.

כמובן להתחשב באחזקה ובצריכת דלק?

מה אתם חושבים 1.4 זה מנוע קטן לבראבו??

פורסם
הנתונים של הבראבו מאוד מעניינים....

הייתי בודק את העניין...

האופל קורסה הוא רכב אפרורי ולא מתבלט בשום תחום....

דווקא הקורסה ג'וי חביבה ביותר! מכונית קטנה שנחשבת לאחת המעוצבות ביותר בקבוצתה, בטח בהתחשב בשנתון שלה. הג'וי היא גרסה חצי-ספורטיבית עם מנוע חזק יחסית (82 כ"ס) וגיר קצר יותר מהקורסה הרגילות.

לא לצפות לחורכת אספלט.

הבראבו גם מכונית מאוד טובה ולא מוערכת בארץ, מנוע 1.4 עם 80 כ"ס יספק בהחלט לצרכים אלמנטרים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
הנתונים של הבראבו מאוד מעניינים....

הייתי בודק את העניין...

האופל קורסה הוא רכב אפרורי ולא מתבלט בשום תחום....

דווקא הקורסה ג'וי חביבה ביותר! מכונית קטנה שנחשבת לאחת המעוצבות ביותר בקבוצתה, בטח בהתחשב בשנתון שלה. הג'וי היא גרסה חצי-ספורטיבית עם מנוע חזק יחסית (82 כ"ס) וגיר קצר יותר מהקורסה הרגילות.

לא לצפות לחורכת אספלט.

הבראבו גם מכונית מאוד טובה ולא מוערכת בארץ, מנוע 1.4 עם 80 כ"ס יספק בהחלט לצרכים אלמנטרים.

לא שמתי לב שהוא רשם JOY.

אם ככה , אז יצא לי לנהוג על ה JOY, מדובר בגרסת 3 דלתות ידנית.

הצבעים הפנימיים "עליזים" (תרתי משמע) על בסיס תכלת ...

והרכב דיי זריז יחסית לסגמנט ...

בדוק את שתיהן , וקח את זו שבמצב טוב יותר (יש לי הרגשה שזו תהיה הבראבו)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

וד"א קטנוניות

JOY מנוע הזרקה רב נקודתית.

קורסות אחרות מאותן שנה חוץ מGSI באות עם הזרקה חד נקודתית , או מה שנהוג לקרא לו בצורה ( לא נכונה לדעתי ) אחרת - קרבורטור חשמלי , עקב זה שהבניה שלו די זהה לקרבורטור , אך עדיין מנוהל מחשב לגמרי עם מזרק , אין משחקי כיוונונים ודיזות וכו :)

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

גם לפי דעתי הכל תלוי במצב של האוטו,

אבל ככה לפי נתוני הפתיחה הבארבו נשמעת הרבה יותר טוב.

היא הרבה יותר חדשה.

רק יד 1.

ורק 80,000 ק"מ.

האם הן באותו מחיר?

• תוכן חדש...