Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אקורד או וולוו S60 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

זהו נפלה החלטה אני בקרוב ארכוש הונדה אקורד החדשה או וולוו S60 שנת 2008

ברור לי שההונדה יותר סחירה ובעתיד הרחוק יהיה יותר קל למכור אותה , אבל ...

האקורד החדשה יקרה יותר ב כ 20 אלף ש"ח מהוולוו S 60 , וולוו ניתן להשיג ב 80-90 שהונדה נמכרת סביב 100-105

האקורד מפנים משוכללת ,מהוולוו מבפנים פשוטה בעלת מושבי עור מפנקים ורחבים.

עזרו לי להחליט .

תודה רבה !!!

פורסם

מזה כחודש אני מחזיק אקורד בת 6, בעבר היו לי מספר מכוניות וולוו, והתשובה שלי מתבססת על נסיוני.

מבחינת סחירות שוק הרכב הפרטי בגסיסה ונתון לחסדיהם של חברות הליסינג שמכתיבות את רמת המחירים, הדברים חמורים שבעתיים כשמדובר בוולוו הנחשב רכב בלתי סחיר בעליל, ירידת הערך שלו מבהילה, תדפדף קצת ב"יד 2" ותתרשם לבד, מבחינה זו אין מה להשוות להונדה שנהנית מביקוש ער בהרבה כמשומשת, וירידת ערך סבירה.

מבחינת אמינות הנוגעת לשני הדגמים מבחן הזמן יוכיח, למרות שבהסתמך על העבר אין מה להשוות ההונדה אמינה בהרבה.

באופן אישי התשובה שלי חד משמעית- האקורד

פורסם

מההודעה שלך אני מבין, שיש משמעות לתקציב הרכישה, ולכן, ובניגוד לדעת קודמי הייתי הולך על הוולוו שבגרסת ה - 2400 האטמוספרית ובתחזוקה ראויה אמורה להפגין אמינות טובה וגם תשאיר לך 20,000 ש"ח בכיס לעת צרה.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

מנחם מצד אחד אתה צודק ירידת הערך שלו מבהילה ,כל זאת נלקחת בחשבון בעט הקנייה ולא בבוא הימים במכירה ,

כלומר רכב שעולה 110 אני מתכוון לרכוש אותו ב 85 בערך, או לנסות אפילו בפחות.

האקורד החדשה מאוד יקרה , האקורד הישנה מאוד טובה אך פשוטה , מאידך וולוו S 60 אתה מקבל הרבה אוטו מעט כסף.

אני עוד רחוק מקנייה אני צריך למכור קודם אז יש זמן למחשבות ,תודה חיים

פורסם

בוולוו בשנים האלה הגיר די חלש... למה לא ללכת כבר על s80? המחירים של ה 80 מצחיקים למה שהרכב מציע והתחזוקה די דומה.

ה 60 לטעמי צפופה ופחות מעניינת.

פורסם

דווקא מה שידוע לי S 60 מוצלחת יותר מ ה S 80 כמו כן ה S 80 נפח המנוע יותר גדול בקצת 2500 במקום 2435 ,אין הרבה מכוניות בשבתון שהתקציב שלי מאפשר 2008 ,והיא ענקית בגודל {אני לרוב נוסע לבד } רכב משני במשפחה ... והיא גם יקרה הרבה הרבה יותר מה S 60.

• תוכן חדש...