Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה.

יש ברשותי מדפסת HP OfficeJet 5610 All In One מודל 2006.

כבר זמן מה שבסריקה מהמגש העליון, בכל מסמך שנסרק יוצא פס שחור לאורך כל המסמך. בסריקה מהזכוכית הכל תקין.

ברור לי שאני צריך לנקות שם משהו, רק מה, ואיך אני מגיע לזה? אשמח לקישור למדריך עם תמונות (אפשר באנגלית או רוסית).

מצורפת תמונה של המדפסת להמחשה:

HP_Officejet_5610_All-in-One_Printer_Fax_Scanner_Copiernl0Standard.jpg

תודה לעוזרים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לי מכשיר זהה, אני אדריך אותך מה לעשות:

1. המזין נייר עצמו (החלק השחור בצד שמאל של המכשיר) נפתח כלפי מעלה. אתה שם אצבע היכן שהדף נכנס פנימה למזין ומושך את החלק כלפי מעלה והצידה.

2. אחרי שהרמת את הכיסוי העליון, אתה צריך להרים באותה הצורה את החלק התחתון של המזין. באמצעות האצבע פשוט תרים את החלק התחתון מעלה, הוא יעצר אחרי 3-4 ס"מ. תפעיל מעט יותר כח וגם הוא יעלה מעלה.

3. מתחת ל-2 החלקים שהתרוממו, תמצא זכוכית ברוחב 3-4 ס"מ ובאורך של איזה 25 ס"מ. שם כנראה נמצא הליכלוך שלך.

נקה היטב ובזהירות את הזכוכית, הנח לה להתייבש כמה שניות וסגור הכל.

אם לא הבנת איך לבצע, אני יכול לצלם את התהליך (2 תמונות ואתה כבר תבין).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני חושב שהבנתי, אכן היה לכלוך על הפס פלסטיק הלבן שנצמד לזכוכית (לא ראיתי לכלוך על הזכוכית עצמה). אנסה בהמשך לסרוק משהו, אם לא עזר, אנגב את הזכוכית עצמה just in case.

בכל מקרה, תודה רבה על העצה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ה"זכוכית" זה לא מלבן צלופן שנמצא מעל לפס הסורק ומאפשר לדף הנסרק לצאת למכסה של משטח הסריקה?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...