Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תמיר, אתה פשוט פופוליסט וזה כבר מבחיל.

אף אחד לא כתב או אמר הוא התכוון לדברים האלו שאתה מייחס אותם לי ולאחרים.

260 קמ"ש בשום כביש הם לא משהו שהדרך מאפשרת אותו. והוא פסול מהיסוד, ולא היה כאן אף אחד שהיה אפילו קרוב לצדד בזה.

כן כתבו ואני בינהם ש160 קמ"ש בכביש החוף, בשעה 2 לפנות בוקר, זו אינה בריונות או עבריינות שמצדיקה את ה"סקילה באבנים" שאתה עושה פה לאורך כל השרשור.

אף אחד לא אמר שזה מותר, זה אסור, עפ"י חוק, וזו עבירה שיש עימה קנס,ומשפט תעבורתי.

דיברנו כאן באופן כללי על נושא המהירות מופרזת ועל האכיפה שלה בישראל, ועל החוסר בפרופורצייות בין הדברים.

וכן, גם על אותה שטיפת מוח שהציבור עובר, ע"י אגודות וגופים שונים.

בחרת להתעלם מהכל, ולהתמקד בנקודה בודדת ולא בהכרח רלוונטית בכל הדיון הזה.

ועל זה אומרים "ראש הגנב בוער הכובע"

בדבריך אתה מצדיק נסיעה לא כחוק בטענה שלא שווה גרוש!

אני שמח שמדינה מצאה דרך "לחלוב" (כדבריך) את אזרח המסכן והשומר חוק,לקחת את החוק לידיים תדע להתמודד אם העונש ולא תחפש דרכים להתחמק,

הרגשת גבר מספיק לטוס במהירות 160 או 260 תרגיש גם גבר לספוג את הקנס,לא תבכה לאחר מעשה ותתרץ את נהיגה באמירה מטומטמת של כביש פנוי ב1 בלילה.

אף אחד לא אמר שצריך לסקול את הנהג,כל הטיעון זה שנסעת מהר תדע לקבל את העונש (קנס ונקודות ואולי שלילה) ולא תבכה ותחפש דרכים לחמוק,כי ברגע שאתה חומק זה לא ימנע ממך לטוס שוב ושוב,הישראלים יודעים לקבל "חינוך" כאשר פוגעים להם בכיס,אבל לצערי בוכים שאין כסף אני חיי על ביטוח לאומי וכו'....זאת בעיה שלך! אני לא צריך לרחם על משהו שעושה דברים בכוונת תחילה!

היום בבוקר אני פותח את עיתון ידעות אחרונות "ולהפתעתי" (בציניות) אני קורא על בחור שהחליט לבדוק כמה המאזדה 3 שלו יכולה לסגור,פשוט טס במהירות מטורפת של 200 קמ"ש בכביש שמהירותו המרבית הינה 90 קמ"ש.

כנראה בעוד כמה שעות נמצא אותו מחפש יעוץ כאן בפורום ונגיד לו שאתה בסדר וכל העולם דפוק

חברים

אף אחד לא עשה שטיפת מוח וכו' כמו שאחד אנשים מציג כאן ובטח אין כאן שום דבר פופליסטי

אני גם רוצה שיעלו את מהירות הנהיג למהירות סבירה,אבל אתה בוחר להתעלם מדבר אחד וזה תרבות הנהיגה והידע שלנו בנושא תרבות מוטורית,לכן כל עוד לא היה שינוי אנחנו נמשיך להתקע במהירות 90,מהירות שאינה מתאימה לרכבים של היום ולא לכביש של היום,אבל מתאימה לתרבות שלנו.

בכבישי ישראל נעים רכבים ללא בקרת יציבות ומערכות בלימה ועוד מערכות מצילות חיים,כאשר גלגל יתפוצץ או משהו יאבד שליטה על רכבו במהירות 160 התוצאה תהיה חמורה יותר ממשהו שנהג במהירות 90,אני מקווה שאין וויכוח בנושא?

אני מקווה שלא תגידו שהנהג הישראלי מקצועי ויודע לתפעל את הרכב במצב כזה

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מר תמיר היקר, הדיון הוא פה הוא לא מי יותר גבר או למי יש ביצים יותר גדולות לשאת באשמה בכך שהפר את החוק.

הדיון פה הוא, לגבי מהירות מופזרת ותרבות הנהיגה,

ואם בתרבות נהיגה עסקינן, אני חושב שחציה באור אדום, לעקוף על פס לבן, לנהוג בשכרות, להדחף לרמזור בצומת כי על הז** שלי אלה שעומדים כבר שעה וכו וכו ובפרט - נהיגה והתנחלות בנתיב השמאלי בכביש מהיר "כי אני במהירות חוקית" אז שכל השאר יקפצו לי, אלה הבעיות שצריך לטפל בהם ויפה שעה קודם, והרבה לפני כמה בודדים שמעיזים לסוע על 140-160, בכביש מהיר עם מס נתיבים בשעות הקטנות כשהכביש פנוי.

אני מניח שהיית בחול, לך תראה באירופה איך נוהגים, כולם בנתיב הימני, משתמשים במראות, נותנים זכות קדימה, ומדי פעם עובר אחד בנתיב השמאלי על 160-180, כשמשלים עקיפה חוזר לימין הדרך. תראה לי כביש אחד בארץ שבו אנשים נותנים זכות קדימה, משתמשים במראות ושומרים על הימין. המהירות פה זאת הבעיה הפחות חמורה (קטלנית כן, אבל חמורה פחות).

לא מצדיק את מי שנוהג על 200. לא מצדיק את מי שנוהג על 70 בעיר. אבל צא מהקופסא הקטנה שלך.

וכבר נאמר רבות, שביום שיפתח מסלול בארץ בו אנשים יוכלו לנהוג באופן תקין על 160, בעיות המהירות בכביש יירדו משמעותית (אני מתחיל לחשוב שזו עוד סיבה שהמדינה לא מאשרת ככה אפשר להמשיך לחלוב), הבעיה שגם אם אז לנהגים יהיה איפה לפרוק את האגרסיות על הרכב, זה לא יטפל בשאר העבריינים הקשים כפי שציינתי לעיל - אלה שעוקפים על פס לבן וחושבים שהכביש של אבא שלהם.

רק שלשום בלילה, לפני הגשר של נמיר ברוקח נהג מזדה של חברה החליט שהפס הלבן המלצה, וכמה מטרים בודדים לפני הגשר החליט שהוא צריך לעלות על הגשר, כשהוא פשוט חותך את פס ואותי וגרם לי לבצע בלימת חירום רק בשביל להמנע מפגיעה. אלה האנשים שמפחידים אותי.

אברה קדברה

פורסם

קצת היסטוריה של מגבלת המהירות, באנגליה:

בעבר, היו הכבישים המהירים באנגליה (כבישי "M") ללא מגבלת מהירות. הדבר לא גרם למגיפת תאונות. כמו כן, בשנת 1930 בוטלה מגבלת המהירות (אז 30 קמ"ש / 20 MPH) כליל. באותה תקופה (1930-1936) היתה ירידה קטנה במספר ההרוגים מתאונות דרכים.

יצרני מכוניות מהירות, כגון AC, Aston Martin, Jaguar נהגו לבחון את המהירות של מכוניותיהן על M1 וכבישים אחרים. בעקבות זאת נקבעה הגבלת מהירות של 120 קמ"ש / 70 MPH לכבישים המהירים.

למי שרגיל למכוניות של היום, נראה כי מדובר במגבלת מהירות דומה למה שאנו מכירים כעת. אבל צריך לזכור שבאותה תקופה, רוב המכוניות לא יכלו כלל להגיע למהירות כזו. כלומר - אם משווים למכוניות של היום, הדבר דומה למגבלת מהירות של 220 קמ"ש בכביש 431.

אין שום קשר בין הגבלה כזו לבין המצב היום, שבו התנועה הרגילה נעה במהירות גבוהה יותר מהמהירות המירבית לכאורה.

למי שעדיין חושב שמגבלת המהירות נקבעת באופן עניני, אזכיר ראשית כי המהירות לא שונתה כמעט במשך עשרות שנים, למרות שיפורים גדולים ברמת הכבישים והמכוניות (דבר זה נאמר כאן כבר); כמו כן מגבלת המהירות נשארת קבועה לאורך קטעי כביש ארוכים, למרות שתנאי הדרך משתנים פעמים רבות באותם קטעים.

דני

נ.ב. הסיבה לביטול מגבלת המהירות בשנת 1930 - "הפרת מגבלת המהירות על ידי הציבור בצורה כל כך נרחבת עד שגורמת לזלזול בחוק". נשמע מוכר?

פורסם

ואם בתרבות נהיגה עסקינן, אני חושב שחציה באור אדום, לעקוף על פס לבן, לנהוג בשכרות, להדחף לרמזור בצומת כי על הז** שלי אלה שעומדים כבר שעה וכו וכו ובפרט - נהיגה והתנחלות בנתיב השמאלי בכביש מהיר "כי אני במהירות חוקית" אז שכל השאר יקפצו לי, אלה הבעיות שצריך לטפל בהם ויפה שעה קודם, והרבה לפני כמה בודדים שמעיזים לסוע על 140-160, בכביש מהיר עם מס נתיבים בשעות הקטנות כשהכביש פנוי.

בגלל שאתה חושב כך, פלוני חושב אחרת ואלמוני בכלל לא חושב, בא המחוקק וקבע תקנות וחוקים "שרירותיים", חלקם טובים יותר, חלקם פחות אבל כולם כאחד, חוקיים. רק לצורך הדיון, מה שמפריע לך לא מפריע לי ומאוד אפשרי שגם אחרת נכון להגיד. יכול להיות שאני אנהג 160 ואחשוב שהמחוקק לא מבין בתנועה ומאוד אפשרי שאתה תחשוב שאידיוט מי שאסר לחצות רמזור שמאלה באור אדום והרי יש מדינות ששם זה מותר. הדיון אולי הפך להיות לגבי מהירות מופרזת ותרבות נהיגה אבל הוא לא התחיל כך. להזכירך, פותח השרשור חיפש דרכים להיחלץ מציפורני החוק לאחר שנתפס נוהג מעל המהירות המותרת, הרבה מעל. הכביש ראוי, היכולת מאפשרת, הרכב מסוגל, כל זה ספקולציות שלא נתמכות בידע אלא בגודל הביצים (או אולי צריך לכתוב בקוטן) של המגיבים.

נ.ב

התגובה לוא דווקא מתייחסת אליך פשוט היה נוח לצטט אותך.

ארז רונן

פורסם

לגבי הכביש והרכב, תסכים איתי שלא מדובר בספקולציות. לגבי הנהג, זה כבר עניין אחר.

וגם אם הבחור שגה, עבר עבירה, כמו שלאנס יש זכות חוקתית להגנה ויומו בבית המשפט, כך גם לבחור. אני לא רואה הבדל בין עזרה למי שחרג מהמהירות לבין מי שנסע בלי חגורה (לדעתי אף חמור יותר).

אברה קדברה

פורסם
לגבי הכביש והרכב, תסכים איתי שלא מדובר בספקולציות. לגבי הנהג, זה כבר עניין אחר.

וגם אם הבחור שגה, עבר עבירה, כמו שלאנס יש זכות חוקתית להגנה ויומו בבית המשפט, כך גם לבחור. אני לא רואה הבדל בין עזרה למי שחרג מהמהירות לבין מי שנסע בלי חגורה (לדעתי אף חמור יותר).

הרכב לא נוסע לבד על הכביש ונהג גרוע יכול להיקלע לתאונה גם עם רכב הספורט הסלחני ביותר. העזרה צריכה להינתן לחפים מפשע שהולבש עליהם תיק או למי שטעה, הכה על חטא וביקש מוצא של כבוד. עזרה לא צריכה להינתן למי שעובר על החוק, מאשים את כולם, רק לא לקחת אחריות על מעשיו. תאמין לי, גם אתה לא היית רוצה להיפגש בכביש עם אחד כזה.

ארז רונן

פורסם
מר תמיר היקר, הדיון הוא פה הוא לא מי יותר גבר או למי יש ביצים יותר גדולות לשאת באשמה בכך שהפר את החוק.

אני מניח שהיית בחול, לך תראה באירופה איך נוהגים, כולם בנתיב הימני, משתמשים במראות, נותנים זכות קדימה, ומדי פעם עובר אחד בנתיב השמאלי על 160-180, כשמשלים עקיפה חוזר לימין הדרך. תראה לי כביש אחד בארץ שבו אנשים נותנים זכות קדימה, משתמשים במראות ושומרים על הימין. המהירות פה זאת הבעיה הפחות חמורה (קטלנית כן, אבל חמורה פחות).

לא מצדיק את מי שנוהג על 200. לא מצדיק את מי שנוהג על 70 בעיר. אבל צא מהקופסא הקטנה שלך.

וכבר נאמר רבות, שביום שיפתח מסלול בארץ בו אנשים יוכלו לנהוג באופן תקין על 160, בעיות המהירות בכביש יירדו משמעותית (אני מתחיל לחשוב שזו עוד סיבה שהמדינה לא מאשרת ככה אפשר להמשיך לחלוב), הבעיה שגם אם אז לנהגים יהיה איפה לפרוק את האגרסיות על הרכב, זה לא יטפל בשאר העבריינים הקשים כפי שציינתי לעיל - אלה שעוקפים על פס לבן וחושבים שהכביש של אבא שלהם.

רק שלשום בלילה, לפני הגשר של נמיר ברוקח נהג מזדה של חברה החליט שהפס הלבן המלצה, וכמה מטרים בודדים לפני הגשר החליט שהוא צריך לעלות על הגשר, כשהוא פשוט חותך את פס ואותי וגרם לי לבצע בלימת חירום רק בשביל להמנע מפגיעה. אלה האנשים שמפחידים אותי.

ידידי היקר

כמו שכבר אמרו לך השרשור המקורי היה בנושא התחמקות מהחוק לאחר ביצוע העברה.

כמו שאמרתי כבר מספר פעמים,אני בעד להגביר את המהירות המותרת,כאן נכנס המחוקק ומה שרשמת על חציית קו רצוף ועוד הרבה דברים שציינת ,אז המחוקק הבין שבמצב ״הגונגל״ שיש בכביש שאותם אנשים שנוהגים במהירות מופרזות חלק מהבעיה ,קבע המחוקק מהירות קבועה לא בהתאמה של הרכב או שיפור הכביש אלה לפי התרבות של אותם משתמשים הכביש.

לכן משקעים יותר באכיפה והצבת מצלמות מהירות,אני תומך באכיפה מוגברת כדי לתפוס לא רק את מי שנוהג מהר אלה גם מי שמסכן אותי ושאר אנשים שרוצים להגיע בשלום לביתם.

החוק לא נקבע לפי דעתך וברצונך,אתה לא יכול לקבוע מתי לקיים או לא לקיים את החוק,זאת חלק מעמודי הדמוקרטיה (שמדינתנו עוד לומדת),עם הוגדר שמהירות 90 הינה חוקית למקטע דרך אז סע כחוק ולא בחריגה של 70 קמ״ש ועוד לתרץ שכביש היה פנוי! כי למי השיטה הזאת אני גם יכול להחליט לא לציית לרמזור בשעות הלילה או לא לעצור בתמרור עצור כי לפי קו המחשבה אין נפש חייה בחוץ.

כדי שהחוק לא יתפרש על ידי כל אחד כמו שהוא רוצה ,בא המחוקק והגדיר חוקים ותקנות,לא טוב לך נתפסת שלם ועל חפש לאשים את המדינה או כל גורם אחר ,כאשר האשמה הינה שלך בלבד!

פורסם

תמיר

אישית, אני לא אעבור על קו הפרדה רצוף ,אעצור בצומת עצור, אתן זכות קדימה ואשמע להוראות הרמזור גם אם מדובר בשעות הלילה.

למה?

כי רוב רובם מוקמו במקומות בהם הם נדרשים גם ביום וגם בלילה. ישנם רמזורים דרך אגב שבלילה אינם מתפקדים מהסיבה שלא תעמוד כמו פוץ ללא סיבה. עדיין קיימים בצומת כזו כשהרמזור לא פועל תמרורים הקובעים את היררכיית זכות הקדימה.

ואילו לגבי מהירות אין התאמה בין יכולת הכביש הרכב והנהג למהירות המותרת בכביש ומכאן נטייתי לא להשתמש בהמלצה החוקית שלהם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תמיר

אישית, אני לא אעבור על קו הפרדה רצוף ,אעצור בצומת עצור, אתן זכות קדימה ואשמע להוראות הרמזור גם אם מדובר בשעות הלילה.

למה?

כי רוב רובם מוקמו במקומות בהם הם נדרשים גם ביום וגם בלילה. ישנם רמזורים דרך אגב שבלילה אינם מתפקדים מהסיבה שלא תעמוד כמו פוץ ללא סיבה. עדיין קיימים בצומת כזו כשהרמזור לא פועל תמרורים הקובעים את היררכיית זכות הקדימה.

ואילו לגבי מהירות אין התאמה בין יכולת הכביש הרכב והנהג למהירות המותרת בכביש ומכאן נטייתי לא להשתמש בהמלצה החוקית שלהם.

אני אמרתי מספר דוגמאות לגבי שיטת ״החוק בגדר המלצה״ ולפי השיטה הזאת אני בסדר וכל העולם סביבי דפוק.

נסעת מהר (לא מדובר על 10 קמ״ש) אז לא רחוק הדרך שתגנוב זכות קדימה,או תחצה צומת באדום,או לעקוף בפס הפרדה רצוף.

כי טבע אדם לעשות דברים שאסור או הוגבלו על ידי החוק,אנחנו עושים זאת מיום הראשון שנוצר אדם ועד קבלת חוקים בסיסים של אנושות (10 הדברות) תראה כמה דברים בסיסיים אנחנו עוברים במודע (למשל לגנוב) תראה לי משהו שלא גנב משהו בחיים שלו,גם לגנוב תור בפקק או בקופה זה נקרא גניבה,כי לקחת משהו שאינו שלך.

זאת אחת הדוגמאות ,אין מה לעשות זה חלק מהיותנו אנושיים,אז על תספרו לי שאותו אדם מקצוען ! ועם הוא טס בכביש הוא יודע מה הוא עושה, או שולט ברכב! בכלל אמירה המצחיקה שמי שטס בכביש יודע לנהוג יותר טוב ממשהו שנוהג כחוק או שהוא יותר מרוכז בכביש ,פשוט אמירה אומללה ומסכנה האמא שהבן שלה נוהג בפרעות במהירות מטורפת ומקבל חיזוק מהפורום שהוא נוהג נכון.

יש חוק שהוא רלוונטי גם לנהג המנוסה ביותר וגם לפחות מנוסה והוא תופס ותקף בלי התחשבות בנסיון וטוב שכך, כי אחרת כל פלצן במאזדה או רכב ליסינג יחליט שהוא הסופר של המקצוענים והחוק לא תופס לגביו.

פורסם

נסעת מהר (לא מדובר על 10 קמ״ש) אז לא רחוק הדרך שתגנוב זכות קדימה,או תחצה צומת באדום,או לעקוף בפס הפרדה רצוף.

מה עניין שמיטה להר סיני? אין שום קשר בין נסיעה בהתאם לתנאי הדרך (ושהמחוקק לא יבלבל אותך עם ססמאות ריקות מתוכן) לבין מתן זכות קדימה, רמזור אדום או כל עברה אחרת. אתה יודע שלמערכת הגאטוסו יש אפשרות במצלמות המהירות / רמזור במקום לתת דו״ח על מעבר צומת במהירות גבוהה מהמותר פשוט לפקוד על הרמזור הבא לעבור לאדום לפני הזמן? זה מגיע בדיוק מהמקום שרוב רובם של הנהגים שעוברים את המהירות המותרת לא יעזו (ובצדק) לעבור באור אדום.

בשיפוצים

פורסם
מה עניין שמיטה להר סיני? אין שום קשר בין נסיעה בהתאם לתנאי הדרך (ושהמחוקק לא יבלבל אותך עם ססמאות ריקות מתוכן) לבין מתן זכות קדימה, רמזור אדום או כל עברה אחרת. אתה יודע שלמערכת הגאטוסו יש אפשרות במצלמות המהירות / רמזור במקום לתת דו״ח על מעבר צומת במהירות גבוהה מהמותר פשוט לפקוד על הרמזור הבא לעבור לאדום לפני הזמן? זה מגיע בדיוק מהמקום שרוב רובם של הנהגים שעוברים את המהירות המותרת לא יעזו (ובצדק) לעבור באור אדום.

רשמתי הסבר למה אנחנו עקשנים ואוהבים לחרוג מהחוקים זאת הסיבה שציינתי

שוב אתה לא מבין את העקרון במדינה דמוקרטית,אתה לא קובע לעצמך את החוקים נקודה!

*אתה לא תקבע מתי תנאיי הדרך מאפשרים נסיעה במהירות מעל המותר ומתי לא !

*באותה קלות שאתה עושה לעצמך מתי נכון לטוס בכביש ומתי לא ,יבוא משהו אחר שיחליט שפניה ימינה באדום מותרת (במספר מדינות מפותחות מישראל הדבר חוקי).

*באותה קלות שאתה מחליט לעבור על המהירות יבוא משהו אחר שמצא נוח לו לחצות באדום צומת דרכים.

*באותה קלות שאתה מחליט לעבור על מהירות יבוא משהו ויחליט שנסיעה נגד כיוון הנסיעה תחסוך לו את הדרך!

יש חוק ויש הנחיות ויש תקנות,כל זה בא כדי למנוע מה שאתה עושה עכשיו, להגדיר לעצמך מה מותר ומה אסור בכביש,כל זה בא למנוע "גונגל" שכל אחד יחליט מה נכון לעשות. (נכון שגם היום המצב גונגל בכבישים אבל תתאר לעצמך מה היה קורה שלא היה חוקים)

כנראה את המושג הבסיסי הזה קשה לך לקבל כמו עוד הרבה דברים במדינה. לא אתה קובע את החוקים במדינה !

נתפסת שלם ועל תבכה כמו בחורה (סליחה מהמין השני) כמו מספר אנשים שבאים לכאן לאחר מעשה ועוד מקבלים תמיכה מאנשים שהם בסדר וכל העולם דפוק.

הם לא מנסים להבין למה קיבלו את הדוח ומה מסוכן במה שהם עושים ,אלה מחפשים את הטעות הקטנה בדוח להשתחרר מהגזרה.

לגבי העלאת המהירות שוב ושוב אני אומר "אני רוצה ואתמוך בעלאת המהירות בהתאם לתנאי הדרך"

כדי לעשות זאת אנחנו צריכים להגיע לאיפה שהחלטות נופלות (הכנסת) ולשנות את הגזרה

פורסם
ועל זה אומרים "ראש הגנב בוער הכובע"

בדבריך אתה מצדיק נסיעה לא כחוק בטענה שלא שווה גרוש!

אני שמח שמדינה מצאה דרך "לחלוב" (כדבריך) את אזרח המסכן והשומר חוק,לקחת את החוק לידיים תדע להתמודד אם העונש ולא תחפש דרכים להתחמק,

הרגשת גבר מספיק לטוס במהירות 160 או 260 תרגיש גם גבר לספוג את הקנס,לא תבכה לאחר מעשה ותתרץ את נהיגה באמירה מטומטמת של כביש פנוי ב1 בלילה.

האמירה שלי היא מטומטמת לדברייך הנאורים, ובנוסף על כך אתה ממשיך עם ה260 קמ"ש שלא הובא כאן בכלל לדיון.

והרצפה גם עקומה, ובחוץ עכשיו בוקר.

והסגנון כתיבה שלך, מראה אטימות+יהירות שלא מובנת לי, אבל שיבושם לך.

בקיצור, מיציתי, יש על זה אמרה אחת מאוד ידועה, אבל תמונה אחת שווה אלף מילים, וכרגע עברת את הקו הדק:

937.jpg

under construction..

פורסם

אני יענה לך בצורה מתורבת כי לפי התגובה שלך כך אתה מתנהג בכביש .

כנראה יש לך מטען כבד מול המחוקק (סביר להניח לפי מה שכבר אמרת ,שאתה נוסע מהר,כנראה שחטפת כמה דוחות על מהירות ) אתה חושב שמותר לך לצפצף על החוק ואתה אדון הכביש שיבושם לך,אבל אני שמח שאנשים כמוך מנפחים את קופת המדינה.

מי שאטום והולך ראש בקיר זה אותם אנשים שלא מבינים שהם חיים במדינת חוק ,אותם אנשים שמתנהגים שהם בעלי הבית במדינה ומרשים לעצמם לנהוג ולצפצף על החוק,אפילו לא מבינים מה לא בסדר במה שהם עושים.

כולם תומכים בעלאת המהירות למהירות סבירה,אבל אתה חושב שאתה צודק ואתה מינימום שומאכר.

פורסם

תמיר, אותי אתה בטוח לא צריך ללמד על חוקים. אולי אתה צריך ללמוד על דמוקרטיה, אני מבין שמושגים כמו חופש ביטוי, סעד משפטי וכדומה זרים לך...

תכיר בזה שרוב הנהגים נוהגים מהר יותר מכפי שמתיר החוק, או שתשאר עם הראש עמוק באדמה. 

בשיפוצים

פורסם
תמיר, אותי אתה בטוח לא צריך ללמד על חוקים. אולי אתה צריך ללמוד על דמוקרטיה, אני מבין שמושגים כמו חופש ביטוי, סעד משפטי וכדומה זרים לך...

תכיר בזה שרוב הנהגים נוהגים מהר יותר מכפי שמתיר החוק, או שתשאר עם הראש עמוק באדמה.

אין לי בעיה שיסעו מהר (כול עוד אין משהו בכביש) מה אכפת לי ,בסופו של דבר הם מנפחים את הכיס של משרד האוצר.

ואחר כך בוכים למה קיבלו קנס או קיבלו שלילה.

בחרו לנסוע מהר שישלמו וטוב שכך,מה שלא לומדים דרך הראש לומדים דרך הכיס

אין לך שמץ בדמוקרטיה שאתה עובר על החוק במודע ובוחר לאשים את המדינה או החוקים שלה.

בשבילך דמוקרטיה לפי הדברים שהתרשמתי עד עכשיו זה זילזול בחוק,לקיחת החוק לידיים ועוד הרבה דברים שכנראה לא נדע על דפי הפורום.

בו ניקח את המדינה הדמוקרטית (ארצות הברית) ביותר נכון לרגע זה בעולם,נראה אותך מעיז להתחצף לשוטר או בכלל לצאת לדבר איתו

נראה אותך נוהג בשיכרות ונתפס,כן לא תקבל שלילה מנהלתית או משהו דומה,אתה תמצא את עצמך מאחורי סורג ובריח.

נראה אותך נתפס נוהג במהירות ומעיז לתווכח עם השוטר,שלא תמצא את עצמך בתא המעצר לכמה שעות טובות (במקרה הטוב)

אתה לא יודע מה זה דמוקרטיה בגרוש,בגלל זה רשמתי שמדינתנו עדין לומדת מה זאת דמוקרטיה.

יש חופש ביטוי אבל אין לך את החופש לעבור על החוק!

ואני ממש לא אטמון את הראש באדמה,אני שמח לשמוע שמשטרת ישראל עושה את עבודתה וקונסת את עברינים,כל הגברת אכיפה היא לטובת אנשים התמימים שלא רוצים למות בכביש בגלל עברין מהירות שמאבד שליטה במהירות 160 ומעלה (לא רק מהירות גם עברות תנועה נוספות שיש בכבישי ישראל )

• תוכן חדש...