Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי יונדאי i30 כבת שנה. מדי פעם (לאחרונה יותר) אני נתקל בבעיה שכשאני נוסע (בדר'כ בעליה, לדעתי גם כשהדלק נמוך, כרבע מיכל) בלחיצה קבועה על הדוושה (לא מאיץ בטורים גבוהים) האוטו מקרטע (מרגיש שהוא שהוא כאילו עוצר, ואז אחרי שנייה שתיים פתאום מוריד הילוך ומזנק). במהלך העצירה הזו, גם אם אני לוחץ על הדוושה עד הסוף לא קורה כלום.

מה זה יכול להיות? האם הגיוני שזו משאבת הדלק?

תודה,

פורסם

הייתי במוסך השבוע, הם התחברו למחשב ולא מצאו כלום.

עשו נסיעת מבחן וכמובן שזה בדיוק לא קרה.

האוטו באחריות אז אין לי בעיה להחליף משאבת דלק אם צריך (אוכל ללחוץ על המוסך), אבל רציתי לדעת מה לדעתכם צריך להיות הצעד הבא שלי - כלומר, איזו בדיקה/חלק לבקש מהמוסך.

פורסם

לא יודע בדיוק למה אתה מתכוון, לפעמים בחלק מהמכוניות שהן צריכות להוריד הילוך לוקח להן 1-2 שניות (זה פחות, רק נראה כל כך הרבה) ואז הן מתחילות להאיץ. אז יכול להיות שאתה מתאר תופעה נורמלית.

בלי קשר - לא יודע למה נפלת על משאבת הדלק - אולי הפילטר? אולי איכות הדלק? אולי זה בכלל לא קשור לדלק?

פורסם

אני נוהג כבר למעלה מ15 שנה וזו היונדאי השנייה שלי, ככה שאני יודע לזהות התנהגות לא נורמלית. זה לא שלוקח זמן להילוך להכנס, האוטו ממש מאט, הטורים יורדים בהרבה, במהלך הזמן הזה אני מספיק ללחוץ על הדוושה מספר פעמים עד הסוף וכלום לא קורה...ככה שזה נראה לי לא נורמלי.

חשבתי שזו המשאבה או קשור לדלק כיוון שהיה נדמה לאשתי ולי שזה קורה יותר כשמיכל הדלק נמוך, כרבע מיכל.

איך אני בודק פילטר או מגעים? לבד או במוסך?

יכול להיות שזו איכות הדלק? אני מתדלק בדרך כלל באותה תחנה - פז ברחוב ההגנה בחיפה

פורסם

לא התכוונתי להעליב - כמו שאמרתי קשה לאבחן דרך מסך.

1. איכות הדלק - יכול להיות. תנסה להחליף תחנה לכמה תדלוקים ותראה אם יש שינוי/שיפור.

2. פילטר דלק זה קצת בעיה לפרק - בייחוד שיש סיכוי גבוה שיישפך עלייך דלק. - עדיף שתנסה במוסך.

מכיוון שהרכב באחריות - אני ממליץ לך לא להתעסק בזה יותר מדי - עדיף לך להשאיר את הרכב במוסך עד שיאתרו את הבעיה.

פורסם

זה בסדר. לא נעלבתי.

נהפוך הוא, אני מודה ואסיר תודה על כל העזרה שאתם נותנים בפורום.

אני אנסה להחליף תחנה ואדבר עם המוסך שיבדקו את הבעיה (אולי יתחילו במשאבה והפילטר).

שבת שלום,

• תוכן חדש...