Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פאסאט 2004 Luxury.

בשבוע האחרון נתקעה לי הדלת האחורית(כשהיא סגורה) כלומר אי אפשר לפתוח אותה והנעילה המרכזית לא פותחת אותה. לאחר שביצעתי חיפוש(בפורום) הבחנתי שזו בעיה שחוזרת על עצמה ברכבים הללו.

לאחר פירוק פנים הדלת הצלחתי לפתוח אותה ע"י כמה מכות באזור המנגנון ופתיחה שלה במקביל.

נקודת המוצא שלי היתה שהמנעול החשמלי תקול ויש צורך להחליפו ואכן השגתי אחד אחר. כאשר הרכבתי אותו(או יותר נכון חיברתי אותו לפלג החשמל שלו) בכדי לבדוק שהוא עובד נוכחתי לדעת שגם הוא לא עובד.

לפני שרצתי להחזיר אותו לחנות בדקתי אם יש בכלל מתח בפלאג שמזין אותו ולהפתעתי גיליתי שאין שם מתח כלל.

חוט הפלאג הוא פיצול של צמה ראשית שממנה מוזן עם החלון החשמלי - והוא עובד.

חשוב לציין שכל שאר הדלתות מתפקדות מצויין.

השאלות:

א. האם הבדיקה שלי עם הרב מודד באמת משקפת תקלה בהגעת המתח למנוע או שישנם פרמטרים נוספים

שצריכים להתקיים בכדי שיגיע מתח לפלאג.

ב. בהנחה שיש נתק במקום כלשהו היכן כדאי לבדוק (בדקתי את הפיוזים והם תקינים).

האם יש דרך לבדוק את המנועים החשמליים ע"י הזנתם במתח כלשהו (באילו פינים ובאיזה מתח?)?

כרגע אין לי זמן לגשת לחשמלאי רכב מפני שזה מצריך ממני לקחת יום חופש מהעבודה לכן כל עצה תעזור.

תודה

פורסם

שאלה נוספת, בפורומים בחו"ל ראיתי שהמחשב שאחראי על הנעילה המרכזית נמצא מתחת לשטיח הנהג.

האם יש בקופסא שלו גם פיוזים כלשהם(אולי יש פיוז לכל מנוע חשמלי בכל דלת) שיכולים להיות הבעיה או שאם שאר הדלתות

עובדות (ננעלות ונפתחות)אז הבעיה לא שם, כלומר או שהמחשב הזה עובד עבור כל הדלתות או שכולם מושבתות.

תודה.

פורסם

שלום רב.

VW גולף 08 אותה הבעיה מצטרף אליך.

עובד לסירוגין וגם הדלת נהג לפעמים לא נפתחת.

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם

שאלה נוספת, האם יש למישהו שרטוט של הפלאג שמתחבר למנוע החשמלי של הדלת כולל הסבר על כל פין בפלאג בכדי שאוכל לבדוק אותו מחוץ לרכב?

תודה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הבעיה נפתרה!

הבדיקות שבוצעו לפני:

בדיקת מתח בפלאג של המנעול - אין מתח.

החלון החשמלי גם כן לא מקבל מתח פיתאום.

נבדקו כל הפיוזים - כולם תקינים.

הוחלף לצורך בדיקה מחשב ה"קומפורט" שנמצא מתחת לשטיח של הנהג - עדיין אין חשמל בדלת האחורית.

כאן הגענו למסקנה שיש נתק ושכל הרכיבים כנראה תקינים.

לאחר התייעצות עם בעל מקצוע אחר(חשמלאי שמכיר את הרכבים הללו) מסתבר שיש בקורה שבין שתי הדלתות(הקדמית והאחורית) פלאג (נמצא בתוך שרוול הגומי כשפותחים את הדלת האחורית) והוא התנתק! זה גם מסביר את התופעה שקודם מנעול הדלת לא קיבל חשמל והחלון כן (פלאג חצי מחובר)ואח"כ גם החלון הפסיק לקבל חשמל(הפלאג התנתק לגמריי).

בקיצור לאחר חיבור הפלאג מחדש הכל עובד פיקס.

אני מקווה שהמידע הזה יעזור לכמה שיותר אנשים מכיוון שאני השתגעתי מהתופעה :evil:

בהצלחה.

• תוכן חדש...