Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה זה בעצם אומר "הנהג לא התייחס לרכב כמו לרכב הפרטי שלו"?

אתה רוצה לספר לי שכל מי שמחזיק ברכב פרטי עושה לו ווקס פעם בשבועיים? עושה לו טיפול פעמיים בשנה עם שמני פרימיום בתוספת שמנים ארומטיים? בודק אוויר בגלגלים שלוש פעמים בחודש? מחטא את הידיים לפני שהוא פותח מזגן?

נהג שלא אכפת לו מהרכב שלו, לא משנה לו אם הרכב נרכש במימון בנקאי (והרכב רשום על שמו עם שעבוד) או שהרכב נרכש בליסינג פרטי (ואז הרכב נרשם על שם חברת ליסינג). בתוך עמי אני חי. בעבור רוב האנשים במדינה רכב הוא כלי תחבורה שכל עוד הוא מניע, נוסע ועובר טסט בלי לעשות קולות מוזרים הוא תקין. חסרים בעלי רכבים שלא שוטפים את הרכב? שלא בודקים אוויר בגלגלים? לא נכנסים כל שנה לטיפול כמו שעון? שמטפלים במוסך הכי זול שיש עם שמן סוג ד'? שנכנסים לאוטו אחרי הים בלי לשים מגבת? שמפליצים בלי לפתוח חלון?

זה נכון חלקית בלבד.

כי אם ניקח את התאוריה הזאת עוד צעד קדימה-אפשר את אותו הדבר לאמור על רכב בליסינג תפעולי סטנדרטי.

גם שם לאף אחד לא איכפת, בדיוק כמו ברכישה פרטית (לפי מה שאתה אומר) או ליסינג תפעולי.

ועדיין רכב שיצא מליסינג תפעולי שווה הרבה פחות מרכב פרטי עם אותו קילומטרז'.

לדעתי-בן אדם ששילם במועד הרכישה את כל מלאו הסכום, רשם את הרכב על שמו, והוא יודע שהוא אישית יצטרך לטפל במכירה בבוא העת-ישמור על הרכב קצת יותר. אני לא מדבר על פוליש ווקס כל יומיים, אני מדבר על נהיגה עדינה יותר, בלי עליות על מדרכות, בלי האצות בפול גז ללא צורך, קצת יותר הקפדה על טיפול במועד וכו'.

• תוכן חדש...