Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתלבט לגבי רכב בסביבות ה 40K, סביב שנתון 2008 , רכב משפחתי.

האופציות :

שברולט אופטרה

מיצובישי לנסר

סובארו אימפרזה 1500 סמ"ק

רנו מגאן

כולן בעברן מליסינג עם ק"מ סביבות 80000

הנתונים החשובים בעיקר הם : אמינות,שמירת ערך סבירה, מרווח כללי

אני יודע שצריכת דלק פחות או יותר דומה אצל כולן.

מה אתם ממליצים?

פורסם

בגלל סעיף האמינות ושמירות הערך הייתי מוריד ישר את האופטרה ואת המגאן.

כך שנשארים לך לנסר ואימפרזה.

אגב לאיזה סובארו אתה מתכוון B3? כי נדמה לי שהיא יותר יקרה ועולה 50.

כך שאין לך הרבה אופציות מעבר למיצובישי

PUNTO 16V

206 XS

פורסם
בגלל סעיף האמינות ושמירות הערך הייתי מוריד ישר את האופטרה ואת המגאן.

כך שנשארים לך לנסר ואימפרזה.

אגב לאיזה סובארו אתה מתכוון B3? כי נדמה לי שהיא יותר יקרה ועולה 50.

כך שאין לך הרבה אופציות מעבר למיצובישי

מדובר באימפרזה ניו אייג' שנתון 07-08

פורסם

בתקציב שלך אין הרבה משפחתיות שאפשר למצוא "יד ראשונה מליסינג". לנסר קלאסיק 2008 יד ראשונה מליסינג עולה בערך 50 אלף ש"ח לרכב עם קילומטראז' סביר, אם מצאת בפחות אז או שמדובר ברכב אחרי תאונה, או שמדובר עם קילומטראז' מזויף או שמדובר במציאה. לדעתי הסיכוי שהאחרון נכון קלוש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בתקציב שלך אין הרבה משפחתיות שאפשר למצוא "יד ראשונה מליסינג". לנסר קלאסיק 2008 יד ראשונה מליסינג עולה בערך 50 אלף ש"ח לרכב עם קילומטראז' סביר, אם מצאת בפחות אז או שמדובר ברכב אחרי תאונה, או שמדובר עם קילומטראז' מזויף או שמדובר במציאה. לדעתי הסיכוי שהאחרון נכון קלוש.

יש לא מעט לאנסר בשנתון 08 במחיר 40000 וכולם מתחייבים בבדיקה וכל ההבטחות למיניהן.

ומה בכל זאת תמליץ מבין הרביעיה?

פורסם

רנו מגאן שמורה עם אחריות תתן לך לדעתי את התמורה הטובה ביותר.

שים לב לרמת הבטיחות של כל אחד מהרכבים שאתה בודק.

אחלה אוטו בכלום כסף.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני הייתי בדילמה דומה.

אופטרה עפה מהרשימה בגלל שדייהו אחת הספיקה לי.

מגאן עפה בגלל שכשהמוסכניק שלי שמע "רנו מגאן מליסינג", הוא רץ לבקש הצעת מחיר להוספת קומה לבית.

סובארו עפה בגלל מושבים לא נוחים. אמין והכל, אבל זה לא חייב לבוא במחיר של כאבי תחת ופריצת דיסק.

לכן נשארתי עם הלנסר קלאסיק (2007) שבה אני נוסע כבר כמה חודשים. אומנם שותה דלק (1 ל10-12), אבל מדובר ברכב אמין ונוח. לגבי שמירת ערך - לא נראה לי, בכל זאת הרכב איבד יותר מ50 אחוז מהערך שלו בארבע שנים, אבל אני לא שם את זה בעדיפות, קניתי אוטו בשביל לנסוע ולא בשביל למכור.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יש לא מעט לאנסר בשנתון 08 במחיר 40000 וכולם מתחייבים בבדיקה וכל ההבטחות למיניהן.

ומה בכל זאת תמליץ מבין הרביעיה?

אני מהמר שאת הרכבים שאתה מדבר עליהם כאן איתרת דרך אתר יד 2. לא שאני מזלזל במודעות שמופיעות שם, אני חייב להודות שגם לאישתי קניתי דרכם רכב ומצאתי מציאה אמיתית, אבל אתה חייב להבין שעל המודעות האלו אין שום בקרה. לנו, ולחברות גדולות אחרות, אין אפשרות לפרסם פרטים שאינם נכונים או מדוייקים על רכב כיוון שאנחנו מחוייבים לפי חוק גילוי נאות. אדם פרטי (או סוחר שמציג את עצמו בתור אדם פרטי) מפרסם מודעה היום ונעלם לך מחר, אין לך למי לפנות במקרה של בעיה. תבדוק טוב טוב שמה שאתה מוצא שם במודעות זה באמת מה שיש בפועל.

לגבי הרכבים עצמם, אני הייתי ממליץ לך על המגאן אבל יש שיאמרו (ובצדק) שאני משוחד. אתה יכול לרכוש היום מגאן 2008 ולקבל עליה שלוש שנים של אחריות מלאה, מפגוש לפגוש, כך שאת עניין האמינות לשלוש השנים הקרובות פטרת לעצמך. ירידת ערך גם היא אינה בעייה, את רוב ירידת הערך כבר ספגת. בטיחות גם היא לא בעיה, המגאן היא אחת המשפחתיות הבטיחותיות ביותר בשנים האלו.

כאופציה שנייה גם אני הייתה מתמקד בלאנסר.

פורסם
אני מהמר שאת הרכבים שאתה מדבר עליהם כאן איתרת דרך אתר יד 2. לא שאני מזלזל במודעות שמופיעות שם, אני חייב להודות שגם לאישתי קניתי דרכם רכב ומצאתי מציאה אמיתית, אבל אתה חייב להבין שעל המודעות האלו אין שום בקרה. לנו, ולחברות גדולות אחרות, אין אפשרות לפרסם פרטים שאינם נכונים או מדוייקים על רכב כיוון שאנחנו מחוייבים לפי חוק גילוי נאות. אדם פרטי (או סוחר שמציג את עצמו בתור אדם פרטי) מפרסם מודעה היום ונעלם לך מחר, אין לך למי לפנות במקרה של בעיה. תבדוק טוב טוב שמה שאתה מוצא שם במודעות זה באמת מה שיש בפועל.

לגבי הרכבים עצמם, אני הייתי ממליץ לך על המגאן אבל יש שיאמרו (ובצדק) שאני משוחד. אתה יכול לרכוש היום מגאן 2008 ולקבל עליה שלוש שנים של אחריות מלאה, מפגוש לפגוש, כך שאת עניין האמינות לשלוש השנים הקרובות פטרת לעצמך. ירידת ערך גם היא אינה בעייה, את רוב ירידת הערך כבר ספגת. בטיחות גם היא לא בעיה, המגאן היא אחת המשפחתיות הבטיחותיות ביותר בשנים האלו.

כאופציה שנייה גם אני הייתה מתמקד בלאנסר.

אחריות לא שווה אמינות בהכרח אם ברכב יש הרבה תקלות שהאחריות אינה מכסה - בדר"כ תקלות קטנות ומעצבנות שעולות לא מעט כסף ולאו דווקא דברים הקשורים לגיר ולמנוע.

כנראה שהכיוון הוא לאנסר למרות שגם מאזדה 3 כבר נמכרת סביב -45K-40K וניתן למצוא לא מעט כאלו.

פורסם

epro, אני מציע לך בידידות לפנות אישית לחברי פורום שרכשו מגאן במסגרת האחריות של קרסו כדי לשמוע רשמים, לפני שאתה הולך על מיצו' או מזדה שחוטות.

אין לי אינטרס מסחרי אלא רק רצון לסייע ברכישה נבונה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אחריות לא שווה אמינות בהכרח אם ברכב יש הרבה תקלות שהאחריות אינה מכסה - בדר"כ תקלות קטנות ומעצבנות שעולות לא מעט כסף ולאו דווקא דברים הקשורים לגיר ולמנוע.

כנראה שהכיוון הוא לאנסר למרות שגם מאזדה 3 כבר נמכרת סביב -45K-40K וניתן למצוא לא מעט כאלו.

מאזדה 3 בתקציב כזה תהיה רק שנת 2004-2005 שחוטה מהשכרה. היא אמנם עולה על הלנסר בכל פרמטר, אבל הרבה יותר יקרה.

פורסם

האחריות שאנחנו נותנים על המגאן היא אחריות מקיפה למדי ויש מעט מאוד תקלות שהאחריות אינה מכסה. מדובר באחריות "פגוש אל פגוש" שכוללת כמעט את כל המכלולים ולא רק את הגיר והמנוע.

בכל מקרה, גם מיצובישי לאנסר היא אופציה טובה לדעתי לאור מחירה האטרקטיבי בשוק. אין הרבה סיבות להתפשר על מזדה 3 מודל 2005 שתהיה יד שנייה מליסינג כשבאותו הכסף אפשר לקבל רכב יד ראשונה מליסינג, חדש יותר עם פחות קילומטרים.

פורסם

מצטרפת להמלצה

רנו מגאן שמורה עם אחריות תתן לך לדעתי את התמורה הטובה ביותר.

שים לב לרמת הבטיחות של כל אחד מהרכבים שאתה בודק.

אחלה אוטו בכלום כסף.

בנוסף, בתקציב שלך, אתה יכול לכלול גם את הניסאן טידה, מחברת ליסינג (טרייד אין+ אחריות) או מבעלים פרטיים (עלות נמוכה יותר).

סה"כ מכונית נוחה, מרווחת, תא מטען גדול, צריכת דלק סבירה (11 ק"מ לליטר), ובעלות נמוכה.

בהצלחה,

ענת

אוויס

פורסם
מצטרפת להמלצה

בנוסף, בתקציב שלך, אתה יכול לכלול גם את הניסאן טידה, מחברת ליסינג (טרייד אין+ אחריות) או מבעלים פרטיים (עלות נמוכה יותר).

סה"כ מכונית נוחה, מרווחת, תא מטען גדול, צריכת דלק סבירה (11 ק"מ לליטר), ובעלות נמוכה.

בהצלחה,

ענת

אוויס

איך אפשר לקרוא לטידה נוחה ומרווחת רק את יודעת...

אחד הרכבים המשפחתיים הפחות טובים שנהגתי ונסעתי עליהם,

הוא ממש לא ראוי להקרא מרווח, יש לו מרווח פנים של יונדאי אקסנט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין ספק שהמגאן הכי פחות עדיפה משלושתן.לא הייתי נוגע ב"רכב" הזה בעד שום הון שבעולם. (אני מדבר מניסיון של האישה ושל חבר קרוב - המון תקלות קטנות ומרגיזות).דווקא מ"קרסו טרייד אין " ,לא הייתי מתרחק.בעבר הרחוק אבא שלי רכש מהם יונדאי לנטרה שהייתה "טחונה" בקילומטרים במחיר של בערך כ40 אחוז מתחת למחירון.הרכב היה במצב מצוין והפגין אמינות לא רעה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...