Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא הייתי מזלזל בקיה כפי שזלזלת בה,

הם עשו חתיכת קפיצת מדרגה,

ב82 אלף ש"ח הייתי רוכש את הקיה ריו החדשה, מכונית מדהימה.

אכן נראית אחלה מכונית, מצאתי ביקורת ב-cartube שהאתר לא נותן לי לשים בגלל שלא הגעתי למכסת ההודעות..

אשקול גם, תודה

פורסם

קראתי ברפרוף

הייתי מוכר את המגאן היות ואתם לא זקוקים כרגע לרכב משפחתי.

ובמקומה - נראה לי שאתה טיפוס של פולו TSI 1.2 ידנית או באמת איביזה או פביה מקבילות.

הפולו לדעתי לא משעממת לא מבפנים ולא מבחוץ, מאוד התלהבתי מהרכב ומאיכות ההרכבה שלו.

במידה והחברה 7.0 תשודרג תוכנה לאשה 1.0 כנראה שאתם תזדקקו לרכב משפחתי ואז יהיה שווה לשקול לשדרג גם את ה106.

בהצלוחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קראתי ברפרוף

הייתי מוכר את המגאן היות ואתם לא זקוקים כרגע לרכב משפחתי.

ובמקומה - נראה לי שאתה טיפוס של פולו TSI 1.2 ידנית או באמת איביזה או פביה מקבילות.

הפולו לדעתי לא משעממת לא מבפנים ולא מבחוץ, מאוד התלהבתי מהרכב ומאיכות ההרכבה שלו.

במידה והחברה 7.0 תשודרג תוכנה לאשה 1.0 כנראה שאתם תזדקקו לרכב משפחתי ואז יהיה שווה לשקול לשדרג גם את ה106.

בהצלוחה.

:lol:

אכן שדרוג גרסה יהיה בשבוע הבא, לא רפרפת מספיק לעומק :wink:

בכל מקרה, נראה לי שבנסיבות העניין דווקא נוותר על ה106 ונשאיר את המגאן כמשפחתי..

הפולו TSI לא ממש יקרה? בכמה אפשר להשיג אותה?

פורסם

יש ל'חבר' מבצע די רציני על יונדאי. אין לי עוד אפשרות להדביק לינקים, אז אני מדביק את הטקסט מהכתבה בדה מרקר:

"ההנחות מתחילות כבר ב-i10 הקטנה. מחירה עלה ב-1,000 שקל לפני כשבוע, (לכדי 61 אלף בגרסה הידנית), אבל ב"חבר" יקבלו הנחה של 3,000 שקל, וירכשו את המכונית ב-58 אלף שקל.

יונדאי i20, הגדולה מעט יותר, נמכרת בהנחות גדולות בהרבה. יונדאי i20 1.4 אוטומטית, בגרסה המאובזרת, תימכר לחברי המועדון ב-95 אלף שקל. גרסת ה-1.6 ליטר של אותה מכונית מוצעת בהנחה של 12 אלף שקל, ותימכר ב-100 אלף שקל.

גם מחירה של יונדאי i30 נחתך. המחיר של מכונית זו עלה לאחרונה ב-2,000 שקל, אבל ההנחה אותה מקבלים אנשי חבר מגיעה ל-12 אלף שקל. הגרסה הבסיסית, עם מנוע בנפח 1.4 ליטר ותיבה ידנית, עולה 95 אלף שקל, והגרסה המאובזרת ביותר עם מנוע 1.6 ליטר ותיבה אוטומטית, תימכר ב-114 אלף שקל.

יונדאי i30 החדשה

צילום: יונדאי

בדגמים החדשים יותר בהיצע ההנחות מתונות יותר- יונדאי i25 מוצעת בהנחה של 6,500 שקל, ו-i35 נמכרת ב-5,000 שקל הנחה. הנחות מוצעות גם על רכבי הפנאי - ix35 וסנטה פה."

מה דעתכם?

פורסם
אני לא הייתי מזלזל בקיה כפי שזלזלת בה,

הם עשו חתיכת קפיצת מדרגה,

ב82 אלף ש"ח הייתי רוכש את הקיה ריו החדשה, מכונית מדהימה.

ואכן, זה צריך להיות הכיוון.

אני מאמין שאפילו תצליח במסגרת הרצון של היבואן למכור כמה שיותר רכבים, להשיג טרייד אין במחיר קרוב מאוד למחירון על הרנו מגאן שלך.

כמו כן יש לך ב-69K את הפיאט גרנדה פונטו ובקצת יותר כסף את הגרנדה פונטו איבו שנראית מדהים. גם כאן, יש אפשרות להשיג יופי של מבצעים.

פורסם

לדעתי למרות שמחליפתה כבר הוצגה, ה-I30 תתן לך אחלה תמורה למחיר, דגם ה-1.4 מציע בנתונים יבשים חיסכון לא רע ומצוייד גם במערכת start&stop שמכבה ומדליקה את הרכב בעצירה מלאה לחיסכון בדלק.

הרכב מאובזר בסדר ברמת הגימור הבסיסית ומעבר למקובל כולל גם פנסי ערפל, גג שמש ומחשב דרך. האבזור הבטיחותי מלא והרכב קיבל 5 כוכבי בטיחות.

מצד שני, ואני יודע שעשרת אלפים שקלים הם הרבה כסף אבל תוספת כזאת יכולה להביא אותך לפורד פוקוס החדשה 1.6 ידנית שמרגישה הרבה יותר רכב, היא מרווחת יותר ומציעה תא נוסעים הרבה יותר איכותי ואבזור לא רע בכלל שמלבד הסנרוף שלא קיים מציעה מערכת שמע הרבה יותר מתקדמת עם דיבורית מובנת ועוד כמה גאג'טים קטנים שמשדרגים את חווית הנהיגה/נסיעה.

אני חושב שאתה נמצא בעמדה טובה, 2 הרכבים שלך מתפקדים ולא דחוף לך להחליף, בנוסף החלק היחסי של הרכב הישן במחיר הרכישה של החדש הוא לא גדול כך שכל נושא התשלום והמכירה הוא גמיש למדי. קח את הזמן, תסתובב בסוכנויות, תברר לגבי מבצעים למועדוני צרכנות למינהם ואל תמהר לסגור מהר, תתווכח תתמקח ותשיג הכי הרבה שאתה יכול.

פורסם
לדעתי למרות שמחליפתה כבר הוצגה, ה-I30 תתן לך אחלה תמורה למחיר, דגם ה-1.4 מציע בנתונים יבשים חיסכון לא רע ומצוייד גם במערכת start&stop שמכבה ומדליקה את הרכב בעצירה מלאה לחיסכון בדלק.

הרכב מאובזר בסדר ברמת הגימור הבסיסית ומעבר למקובל כולל גם פנסי ערפל, גג שמש ומחשב דרך. האבזור הבטיחותי מלא והרכב קיבל 5 כוכבי בטיחות.

מצד שני, ואני יודע שעשרת אלפים שקלים הם הרבה כסף אבל תוספת כזאת יכולה להביא אותך לפורד פוקוס החדשה 1.6 ידנית שמרגישה הרבה יותר רכב, היא מרווחת יותר ומציעה תא נוסעים הרבה יותר איכותי ואבזור לא רע בכלל שמלבד הסנרוף שלא קיים מציעה מערכת שמע הרבה יותר מתקדמת עם דיבורית מובנת ועוד כמה גאג'טים קטנים שמשדרגים את חווית הנהיגה/נסיעה.

אני חושב שאתה נמצא בעמדה טובה, 2 הרכבים שלך מתפקדים ולא דחוף לך להחליף, בנוסף החלק היחסי של הרכב הישן במחיר הרכישה של החדש הוא לא גדול כך שכל נושא התשלום והמכירה הוא גמיש למדי. קח את הזמן, תסתובב בסוכנויות, תברר לגבי מבצעים למועדוני צרכנות למינהם ואל תמהר לסגור מהר, תתווכח תתמקח ותשיג הכי הרבה שאתה יכול.

עצה מעולה, תודה רבה.

לגבי ה-I30, אם אינני טועה היא באזור ה-95+, גם לאחר המבצע של 'חבר', שאני יכול להשתמש בו. אם זה כך, זה כבר 10K מעל מה שרצינו, והפורד היא 20K מעל כבר.. חוץ מזה שבקשר לפורד דיברתי אתמול עם חבר שעובד בציי רכב (הוא ספצ' ב-HP) והוא אמר לא להתקרב לפורד חדשות, שהן עושות מלא בעיות..

מה לגבי ה-207 ב-85K? איך היא עומדת מול הריו/גרנדה פונטו אבו/I30 וכו' שהועלו כאופציה? רמת האבזור שלה מאוד קורצת, וקראתי אחלה ביקורות על הרכב (חוץ מהגיר האוטומטי שזה לא מה שרצינו, אבל אוט' שומר יותר על ערך ממה שידוע לי אז יש טרייד אוף..)

פורסם
ואכן, זה צריך להיות הכיוון.

אני מאמין שאפילו תצליח במסגרת הרצון של היבואן למכור כמה שיותר רכבים, להשיג טרייד אין במחיר קרוב מאוד למחירון על הרנו מגאן שלך.

כמו כן יש לך ב-69K את הפיאט גרנדה פונטו ובקצת יותר כסף את הגרנדה פונטו איבו שנראית מדהים. גם כאן, יש אפשרות להשיג יופי של מבצעים.

תודה. קודם כל, הרנו מגאן נשארת וה-106 הולכת, ככה"נ. עדיין תקפה הדעה שלך לגבי טרייד-אין לגביה?

ולגבי הפיאטים, הסתכלתי באתר של פיאט, והEVO עולה 95-105K. הפונטו הרגילה עולה 86K. איפה ראית מחירים כאלה לפיאטים?? במחירים שאתה מציין אני אקפוץ עליהן ללא מחשבה שנייה.. אוטו יפיפה. לא מצאתי מבצעים בחיפוש בגוגל..

לגבי הקיה והפיאטים שהזכרת - איך הן לדעתך מול ה207 החדשה ב85K (מבצע ידיעות אחרונות)? ברמת האבזור והמנוע/כ"ס זה עסקה מאוד משתלמת (חוץ מהגיר האוטומטי שקצת מבאס כי רצינו ידני)?

פורסם

את המחירים שהזכרתי תוכל לקבל בסוכנות 8) תתחיל להתמקח עמם קצת ותראה איך המחיר צונח.

המחיר של 69K מתייחס לגרנדה פונטו הידנית, מנוע 1.2.

ה-207 הזו לא חסכונית במיוחד, למיטב ידיעתי. אני אישית גם לא מתחבר לעיצוב הזה ולא אוהב את השירות של מוסכי פיג'ו - שעושה רושם של חליבת הלקוחות ככל האפשר (כך לפחות בחיפה והסביבה). גם תמחור החלפים יקר להפליא. לא שתזדקק לזה בתקופה הקרובה, אבל בכ"ז. מעצבן.

לגבי ה-106 - הייתי ממליץ למכור אותה בשוק החופשי. כמו שאמרת, רכב מבוקש יותר ע"י צעירים ותקבל עליו מחיר טוב, במידה והוא שמור ונראה בסדר.

פורסם
את המחירים שהזכרתי תוכל לקבל בסוכנות 8) תתחיל להתמקח עמם קצת ותראה איך המחיר צונח.

המחיר של 69K מתייחס לגרנדה פונטו הידנית, מנוע 1.2.

ה-207 הזו לא חסכונית במיוחד, למיטב ידיעתי. אני אישית גם לא מתחבר לעיצוב הזה ולא אוהב את השירות של מוסכי פיג'ו - שעושה רושם של חליבת הלקוחות ככל האפשר (כך לפחות בחיפה והסביבה). גם תמחור החלפים יקר להפליא. לא שתזדקק לזה בתקופה הקרובה, אבל בכ"ז. מעצבן.

לגבי ה-106 - הייתי ממליץ למכור אותה בשוק החופשי. כמו שאמרת, רכב מבוקש יותר ע"י צעירים ותקבל עליו מחיר טוב, במידה והוא שמור ונראה בסדר.

הבנתי. לגבי המוסכים - מניסיון שלי כולם ככה, גם כל מוסך רנו שנכנסתי אליו, וגם כל מוסך אופנועים בתקופתי (מלבד גיל אופנועים בשער העמקים שכבר לא קיים..).

פורסם

יש גם א הסוופיט,אך אותה אני הכי פחות אוהב,יש לה תא מטען קטן,יש לה גם 4 כוכבי בטיחות לשאר יש 5,היא גם פחות מרווחת מהם.

אל תאהב אותה, אבל לפחות התדעכן בציון ה-EuroNCAP.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שוחחתי היום עם נציגי סיאט הרצליה כדי לתאם נסיעת מבחן על האיביזה רפרנס במבצע ועל האיביזה SC.

לשניהם נאמר לי שאין נסיעת מבחן.

בתור אחד שעלה חזרה לארץ לפני שנה וחצי, זה נושא חדש לי לחלוטין.. מה זה הביזיון הזה?? אנשים באמת קונים בלי לעשות נסיעת מבחן קודם?! באירופה אין כזה דבר, זה הדבר הכי אלמנטרי בבדיקת רכב לקנייה.

וזה משהו שמוגבל רק לסיאט, או שהמחלה התפשטה לחברות אחרות כבר?

פורסם
אל תאהב אותה, אבל לפחות התדעכן בציון ה-EuroNCAP.

בהתחלה התקציב היה 80K,בכזה תקציב בקושי נכנכסת הסוויפט החדשה מ2010,שאותה נתת בלינק,הדור הקודם קיבל 4.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

בתור בעלים של רנו ופיאט איבו אני חושב שאתה תאהב מאוד את המראה והעיצוב של האיבו שהיא אחת המרווחות שיש בקטגורית הסופר מיני . לעומת זאת היום כחצי שנה לאחר הרכישה אני רוצה את הבראבו רק כי היא יותר גדולה .

האמת שדיי התאהבתי בפיאט, רכבים יפים שעשויים טוב ומעוצבים טוב וטיפולים יותר זולים מביפניות .

היום אני חושב להחליף את הרנו בפיאט פנדה כאוטו שני למרות שהרנו לא מראה סימני עייפות ...

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

• תוכן חדש...