Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אני צריך ייעוץ לגבי מערכת מולטמדיה ללינקולן נביגטור.

הבעיה הראשונה זה שיש שליטה מההגה על המערכת הקיימת ולא הייתי רוצה לשנות את זה.

השאלה אם ישנה אפשרות לשים מערכת מולטמדיה מבלי לבטל את השליטה בהגה.

דבר שני מבחינת המערכת עצמה אני צריך מערכת שתהיה בעברית מלאה, וכמובן משהו טוב.

ראיתי את המערכת הזאת בואלה שופס אז רציתי לשמוע גם את חוות דעתכם עליה- http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1PI57002

אין ספק שהמחיר מפתה אבל האם המערכת טובה?

תמונה של פנים הרכב - (התמונה להמחשה בלבד*)

2005_lincoln_navigator_luxury-pic-.jpeg

פורסם

אז בוא נתחיל קצת אחרת.

קודם כל חשוב שתיתן לנו תקציב.

רשמת שאתה רוצה עברית מלאה ולשמור על השליטה מהרכב.

יש עוד דברים שאתה רוצה? BT? GPS? עוד משהו מיוחד?

בנוסף, אני לא מכיר את הנוויגטור. אתה חייב למדוד שם את הגודל של הרדיו ולהגיד לנו, אני לא בטוח אם נכנס שמה 2DIN סטנדרטי מרובע או שצריך מתאמים וכו'.

פורסם

אז כמו שאמרתי מה לעשות גם לי יש דברים שאני לא מבין גדול בהם :grin:

מבחינת הדברים שאני צריך במערכת אז כמו כל אחד גם gps גם bt.

גודל המסך הוא 7''

תקציב אני יגיד את האמת לא יודע לא מה הטווח מחירים של מערכות מולטמדיה.

עשיתי סקר שוק קצר הבנתי שלא להתקרב לזבל סיני.

אני אשמח לשמוע הצעות..

פורסם

כל מערכת של חברה מוכרת כמו פיוניר, קנווד, JVC, קלריון וכו' תעשה את העבודה.

המחיר של מערכת יחד עם GPS של חברה מוכרת תעלה באיזור ה-5K ש"ח.

פורסם
אני לא בטוח אם נכנס שמה 2DIN סטנדרטי מרובע או שצריך מתאמים וכו'.

אתה יכול להסביר בבקשה?

בגלל ממה שאני ביררתי בשביל שתהיה יכולת שליטה מההגה על המערכת אצטרך מתאם מסויים שכנראה יהיה קשה להשיג.

פורסם

יש מתאם לדאבל דין

http://www.ebay.com/itm/METRA-95-5026-DOUBLE-DIN-DASH-KIT-RADIO-INSTALL-/380364941768?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item588f8469c8

וזה מתאם הגה לאלפיין,קנווד,JVC וכו"

http://www.ebay.com/itm/PAC-SWI-JACK-STEERING-WHEEL-CONTROL-ALPINE-JVC-KENWOOD-/110699085616?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19c62dff30

אין לך בעיה להשיג את כל המוצרים האלה בארץ בחו"ל אולי זה יעלה לך יותר זול

פורסם

מה שקרה זה שבמערכת הקיימת משום מה המערכת לא קוראת דיסקים כנראה העינית נדפקה, אז כבר אמרתי למה לא לשים מערכת מולטמדיה כמו שצריך.

אבל אני מבין שהנושא הוא יותר ממה שחשבתי לדוגמא דיברתי עם איזו חברה מסוימת בקשר למערכת ולאחר שאמרתי לו את סוג הרכב הוא גם הודיע לי שיש תוספת של 2,000 ש"ח על המערכת gps עצמה :shock:

אז פה אני נמצא בבעיה כי לפי מה שאני מבין המחירים בשמיים וזה לא נגמר במחיר שרואים על המוצר עצמו.

יש פה תוספת של המערכת של הgps וגם תוספת של ה-Bluetooth.

אני מתחיל לאבד את זה :brickwall:

פורסם

זה המחירים.

מערכת דאבל דין כולל GPS ומתאמי הגה מהחברות המובילו כמו אלפיין,פיוניר וקנווד תעלה לך באיזור ה7-10אש"ח.

אין כאן הרבה אופציות אחרות.

אלא אם תחליט שאתה מוותר על השליטה מההגה כרגע ועל GPS מובנה, ואז אתה יכול לסגור את הסיפור גם במחצית מהסכומים שהועלו.

under construction..

• תוכן חדש...