Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות גי פי אס לרכב, התקציב שלי הוא באזור 600

יש כמה דגמים שחשבתי עליהם, השאלה שלי האם מישהו יכול לעשות לי סדר בכל הקטע של

הטענת מפות למכשיר, כי לפעמים אני רואה שזה יכול להיות בחינם(לפי מה שאני מבין זה מפות ישראל בסיסיות)

ולפעמים העלות של עדכון המפות יכולה להיות יותר מאשר המכשיר, אני מעוניין רק במפות של הארץ אז אם מישהו יכול להסביר לי על עניין מחירי הטענת/עדכון מפות אני אודה לו מאוד.

פורסם

קנה סיני (כמו שיש למרבית הפורום),עולה חצי מהתקציב שלך.

מפות - עדכונים חינם תודות לאסף השפיץ :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אהלן, ניסיתי לחפש בפורום כדי להבין מה הולך, לא בדיוק הצלחתי, המכשיר עצמו אני כבר אדאג לו לא חשוב כמה יעלה או איזה תוצרת, בנוגע למפות אני אשמח לקבל הסבר יותר מפורט בנוגע למחיר, תודה.

פורסם

יש שתי דרכים לעדכן מפות: האחת חוקית דרך החברה (ולעיתים כרוך בהוצאה לא קטנה), השניה פיראטית ע"י הורדת המפות מאתרים שונים.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

אז לעדכן חוקית אני רואה שזה לא הכי משתלם ויהיה כבר עדיף לוותר, השאלה אם לעדכן מבחינה פיראטית זה משהו פשוט עבור בן אדם שלא נחשב הידיד הכי טוב של המחשב, והאם המפות שם יהיו באיכות טובה.

פורסם

המפות באיכות מעולה.

מבחינת "התקנה" זה פשוט להעתיק 2 קבצים (קובץ בסיומת POI וקובץ בסיומת FBL) לתיקיות הנכונות וזהו.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אהלן, בנוגע לקבצים הללו שאני אצטרך להתקין היכן אני יכול להשיג אותם?

האם הקבצים הללו מתעדכנים אחת לכמה חודשים?

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

Israel_GM_2013.01_121211.fbl

dfiles.eu/files/18uakhkyk

שפה עברית

dfiles.eu/files/uysls46gi

קול

dfiles.eu/files/9khh380sx

מישהו רוצה הכל ביחד

dfiles.eu/files/bzty7g95d

תיקיה תשימו כרטיס זיכרון תוכנה להתקין כרדיל

מְדוּבָּר על התוכנה הזאת play.google.com/store/apps/details?id=com.nng.igoprimoisr.javaclient

אל תגידו לי מה לעשות אז אני לא אגיד לך לאן ללכת!!!!

• תוכן חדש...