Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה למצוא חברת ביטוח שלא דורשת מיגון

Michael.R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בחודש הבא אני אקבל את הרכב החדש שלי (פוקוס) ואני מחפש ביטוח שלא ידרוש ממני התקנה של מיגונים.

עד כה איתרתי רק סוכן אחד שלא דורש כלום אבל ההצעה שלו (3100 למקיף) נראת לי לא משהו.

ממה שראיתי כל חברות הביטוח הישירות רוצות מיגונים כלשהם.

אם מישהו מכיר חברה או סוכן אמין שלא דורש מיגון, אני אשמח לשמוע על זה.

V5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפעמים הצעה שנותנים לך ודורשים למשל רמת מיגון 90 שדורש איתוראן יצא לך יותר זול מאשר הצעה בלי עם רמת מיגון 30.

תנסה למצוא סוכן ביטוח רציני שיבחן לך הרבה הצעות והוא יביא לך את ההצעה הכי טובה.

יש לי סוכן ביטוח טוב שארגן לי אחלה הצעה לביטוח לרכב שלי(יונדאי קופה 2008 שדורש מיגון) , הבעיה שהם מאזור חדרה..אם זה רלוונטי בשבילך תן הודעה פרטית אני יביא לך תפרטים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, אני יודע שעם מיגון זה יהיה יותר זול, אבל אני מוכן לשלם קצת יותר כדי להמנע מהתקנות מקומיות. אם זה לא בא מהמפעל אני לא רוצה את זה.

V5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עובדי מדינה רשויות מקומיות וחברות ממשלתיות יכולים לבטח בחברות שזכו במכרז החשכ'ל. במכרזים אלה יש פטור מלא ממיגון עד שווי רכב של 120,000₪. הגדרה זו מכסה לפחות רבע מהמדינה. חפש לך קרוב משפחה. דרך אגב מורים וגננות כלולים בזה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שתי הערות בנוגע לביטוח של עובדי מדינה -

עד כמה שידוע לי (ואני מודה שלא ניסיתי לעשות קומבינה ולהתחנן) הזכאות לביטוח היא עבור עובד המדינה וקרובי משפחתו בדרגה ראשונה.

בנוסף - עובדי הוראה, גם כאלה המקבלים משכורת ממשרד החינוך ולא לרשות המקומית לא נכללים במכרז החשכל לביטוח עובדי מדינה היות שאינם מוגדרים כעובדי מדינה.

שוב - לא ניסיתי לתחמן את המערכת בנושא, אבל אלה הכללים אותם אני מכיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עובדי רשויות מקומיות לרבות מורים וגננות שמקבלים משכורות מהרשות המקומית, נכללים במכרז שמבצע המשכ"ל (חברה למשק וכלכלה), והוא תמיד מבוסס על מכרז החשכ"ל (חשב כללי).

בנוסף, כל רשות מקומית מבצעת מכרזי ביטוח לטובת עובדיה ושם כמעט כל מי שמכיר אישית את העובד הממליץ יכול להצטרף.

לכל האחרים - עד לשווי רכב 120 אלף ש"ח כמעט כל חברות הביטוח (לא ביטוחים מהסוג הישיר!) יסכימו לבטח את האוטו עם המיגון המקורי, קרי, אימובילייזר מקורי בלבד אם אתה לא גר בדירת קרקע. זה תלוי בקשרים של המשפחה עם סוכן הביטוח.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...