Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני מחפש לקנות רכב. אני גר באילת , וזה מאוד בעייתי מכיוון שאין באילת הרבה מבחר.

השאלה שלי היא כזאת:

ראיתי בורה שנת 2002 דיזל 1900 סמק, ידנית.

העניין שיש לה 470000 קילומטר. עכשיו אמרו לי שזה לא הרבה לרכב דיזל. האוטו עבר טסט לפני כמה ימים וגם בדיקה במוסך.

מה דעתכם? שווה לרכוש?

פורסם

לא ציינת את המחיר המבוקש אך גם ללא המחיר מדובר ברכב שעשה המון קילומטרים.

אל תשכח שמדובר בבלאי מאוד גבוהה לרכב שעבר כמות כזו של קילומטרים, לא מדובר רק בבלאי המנוע אלא במכלול החלקים, בגדול לא ההיתי ממליץ לך לקנות רכב כזה גם אם המחיר הוא מאוד אטרקטיבי.

גם אם תקח יום חופש ותנסע למרכז לצורך רכישת רכב עדיין זה ישתלם לך, הרי לא לא כל יום קונים רכב וכדאי למצוא רכב שעונה על הדרישות.

פורסם

זה מלא!

זה רכב שימכר בפרוטות

כמה רוצים עליו?

שים לב אם הוא היה מונית (אם סיומת המספר שלו היא לא 10 או 35 או 36 סביר להניח שהוא היה מונית)

פורסם
470 או 47? הבדל גדול ואם זה באמת במאות אלפים עזוב. סביר להניח שהיתה מונית ועוד באילת מה שאומר שהכל נסיעות קצרות בתוך העיר.

יותר הגיוני שהיא נסעה כל הזמן מאילת לת"א! מאשר נסיעות קצרות באילת

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

טימוק, טלפן לרכבים רלוונטיים מאזור המרכז וסע לראות אותם באופן מרוכז, יהיה לך יעיל יותר לדעתי מאשר לחכות לכלה באילת.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
זה לא הרבה לרכבת...

חחח הרגת אותי.

טוב תודה לכולם. וזה 470 לא 47... בסוף מחר אני הולך לראות כמה גולף שנמצאות פה באילת.

יעלה תמונה אחרי רכישה (:

פורסם
לא ציינת את המחיר המבוקש אך גם ללא המחיר מדובר ברכב שעשה המון קילומטרים.

אל תשכח שמדובר בבלאי מאוד גבוהה לרכב שעבר כמות כזו של קילומטרים, לא מדובר רק בבלאי המנוע אלא במכלול החלקים, בגדול לא ההיתי ממליץ לך לקנות רכב כזה גם אם המחיר הוא מאוד אטרקטיבי.

גם אם תקח יום חופש ותנסע למרכז לצורך רכישת רכב עדיין זה ישתלם לך, הרי לא לא כל יום קונים רכב וכדאי למצוא רכב שעונה על הדרישות.

25 אלף... ויש ברכב מלאה תוספות.

הזעקה רב בריח

אנג'ליז

שני מגברים סב וארבע רמקולים

פורסם

למכוניות משומשות באילת יש להם שני יתרונות יחסיים מאשר למכוניות ממרכז הארץ ובלי קשר לדגם - האוויר היבש טוב יותר למכונית, אין ברד שפוגע בפח וקילומטרז' נמוך. אם תתאמץ תוכל למצוא באילת מכוניות במצב מצוין אז אל תתעצל ותלך דווקא על מונית שעשתה מאות אלפי קילומטרים

• תוכן חדש...