Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בימים אלו אנחנו בעיצומם של חיפושי רכב משפחתי.אנחנו מתלבטים בין שני רכבים:

1. רנו מגאן שנת 2008 עם כ- 120,000 ק"מ, שנה אחריות במבצע ובמחיר של 37,000 ש"ח
  2. פרטנר שנת 2005 עם 290,000 ק"מ, מנוע 2000 שתי דלתות צד ובמחיר של 19,000 ש"ח

אנחנו דחוקים בכסף וההתלבטות שלנו היא האם להתאמץ וללכת על הרכב החדש והיקר יותר (שהוא גם בטוח יותר על פי מבחני NCAP) או ללכת על הרכב הישן יותר והזול יותר שהוא גם מרווח יותר לפחות מבחינת ציוד.

נשמח להמלצות, תודה.

פורסם

אם ההתלבטות היא רק בניהם,הייתי הולך על האופציה הראשונה,יש גם אחריות,ק"מ הרבה יותר נמוך,בטיחותי,נוח יותר,האם אתם צריכים מסחרית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נראה שהמגאן נותנת תמורה טובה מאוד לכסף! למרות שהרכישה אולי תכביד עליכם, בטיחות ילדיכם בוודאי שווה את ההפרש!

אגב, האם האחריות לשנה על כל המכלולים או רק מנוע ותיבה? הרכב עובר השבחה ותיקון ליקויים בכפוף לבדיקה? המחיר נשמע קצת נמוך... בדוק את הנ"ל לפני שאתה רוכש את הרכב.

בהצלחה!

פורסם

אני חושב שאת מה שלא תוציא היום על הרכישה של המגאן, תוציא בשנים הקרובות על אחזקה של הברלינגו. הבלאי של רכב שמגיע לקילומטראז׳ כזה גדול מאוד, זה לא רק מנוע ומשאבת סולר.

אני במקומך הייתי לוקח מימון קטן והולך על מגאן עם פחות קילומטרים. מגאן 2008 עם שנתיים אחריות ו 70 אלף קילומטרים נמכרת בכמה אלפים יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...