Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

מדובר במכונת כביסה וותיקה (15 שנה ואולי יותר) של קונסטרוקטה פתח עליון מדגם CR5003.

לעיתים, לא באופן קבוע, מופיעה שלולית מים מתחת למכונה.

חשדתי מיד במשאבה, אך כשפתחתי לבדוק, איזור המשאבה נקי.

שוחחתי עם הטכנאי בטלפון, הוא אומר שיש מצב שזו איזה אטם/גומיה באיזור מילוי האבקה, אך הוא לא יכול להגיע ולתקן.

לי יש זוג ידיים טובות, ולכן אשמח לשמוע מכאלה שהתנסו בעבר בתיקון מכונות כביסה.

שבת שלום, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

לדעתי, האפשרות היחידה שעומדת בפניך היא להוריד הכיסוי מצד המכונה ולהפעיל אותה (כאשר אתה כמובן שם לב ושומר שאף אחד לא יתקרב ויתחשמל, חס וחלילה). לרוב (לא תמיד) מכונות הכביסה נוזלות במצב סחיטה. נסה לתת תוכנית קצרה שבה מעורבת סחיטה, חכה ותסתכל היטב (פנס יכול לעזור).

פורסם

כשהיתה לי פעם בעיה כזו - איתרתי את מקור הנזילה בצינור שפולט את המים מהמכונה, שהיה בערך בגיל של המכונה שלך.

מקום נוסף יכולה להיות גומיית האיטום מסביב הפתח.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

שבוע טוב.

אין נזילה מצינורות הגומי, וגם לא מהצינור שמוריק את המים החוצה.

לגבי מי שהזכיר את הפילטר,לא ראיתי אחד כזה, ואם ישנו:

1. מה המשמעות שישנו פילטר סתום ?

2. איפה הוא נמצא ?

אריאל.

פורסם

תבדוק את הצינור שמכניס מים, לפעמים יש נזילה מכיוון הברז וזה נוזל לאורך הצינור לתחתית המכונה.

מיקום נוסף זה כניסת צינור המים לחיבור המכונה מאחור גם שם יש גומייה שאולי עשתה את שלה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מעדכן:

ביקור של טכנאי העלה שהבעיה היא במשאבת המים - ישנה נזילה מהציר שלה.

מודה שלא חשבתי על זה, מאחר והיא יחסית חדשה (בת 4/5 שנים).

קניתי משאבה היום, וארכיב אותה עוד הערב.

אחזור לעדכן אם אדרש, אריאל.

• תוכן חדש...