Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן ג'וק, מודל 2011 או 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

שמתי את העין על הניסאן ג'וק, וכרגע מוכרים את מודל 2011 ב-10,000 ש"ח פחות. רציתי לשאול אם עדיף לקנות דגם 2012, או לנצל את המבצע? (עד מחר אם אני לא טועה).

בנוסף, אני מתלבט אם לקנות את הדגם הידני. הוא עולה פחות ומבחינתי נהיגה בידני היא מהנה, כך שזה לא מטרד. מה אתם אומרים?

תודה רבה :wink:

פורסם

יש לי ניסאן ג'וק ידני 2011.

אני מאד אוהב את הרכב, יש לו המון יתרונות והמחיר מאד נמוך יחסית לאיך שהוא נראה, מאובזר ומתנהג.

נסעתי בנסיעת המבחן על האוטומטי ופחות אהבתי את הגיר הרציף ובכל מקרה רציתי רכב ידני.

הבעיה היחידה שכבר דובר בה בפורום היא ש"חסר" הילוך במהירויות הגבוהות והוא קצת מרעיש - אבל זה באמת לא מפריע מאד.

יש לו המון כח בסל"ד גבוה (3-3.5), והוא יוצא יפה מרמזורים. הוא יותר קטן ממה שהוא נראה וחניתי איתו בתל אביב בלי לחפש מקום חנייה מתאים לאוטובוס.

נוחות הנסיעה גבוהה והוא עולה על באמפרים יפה (הרכב הקודם היה מגרד אותם).

האבזור הפנימי מרשים ומפנק אפשר לחייג ולקבל שיחות, לנגן מוזיקה מUSB ומה iPhone, להחליף שירים מההגה ויש בקרת שיוט וחסימת מהירות.

בקיצור - אני אהבתי.

מה שעוד טוב זה שאין המון כאלו והוא מיוחד, אז אולי בעצם לא כדאי שתקנה ;)

פורסם

כן, 107 אלף עד יום ראשון. תודה רבה על העצות!

מישהו יודע אם יש הבדל בין הדגם של השנה לדגם של שנה הבאה? יש סיבה לחכות? ואם יש, משתלם לחכות או לקנות בהנחה?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא בטוח שיהיה שינויי בדגם שיימכר ב 2012 אבל יכול להיות שיהיה שינויי בקבוצות של זיהום אויר שיגרום לעלייה במחיר. בכל מקרה, אם תבצע הזמנה עכשיו אני מניח שהרכב ירשם כבר ב 2012, לא? וזה כבר לפי השיטה החדשב 2012 לפי תאריך העלייה לכביש.

פורסם

עצה שלי- פתח יד 2, יש עשרות ג'וקים למכירה בחוץ.

יש כאלה עם ק"מ בודדים במחיר נמוך.

שווה בדיקה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני לא חושב שמומלץ לרכוש את הידני.

לפי מה שזכור לי מישהו כאן פרסם פוסט על האכזבה שלו מהידני.

עיקר האשמה הייתה ביחס העברה סופי קצר מידי שהרגיש כאילו חסר עוד הילוך.

זה גורר סל"ד גבוה מידי בשיוט וכתוצאה מכך רעש מנוע נוכח בתא הנוסעים.

בנוסף הוא דיווח על צריכת דלק כמעט זהה לזו של האוטומטית.

הוא ציין כי את נסיעת המבחן הוא ביצע באוטומטית אך לא תיאר לעצמו שההבדל בינה לבין הידנית יהיה כזה גדול ואופן שלילי.

יש לציין כי אין לי את הרכב הנ"ל ואף פעם לא נסעתי עליו.

תעשה חיפוש בפורום ואני מניח שתמצא את השירשור המדובר.

לגבי ההנחה, אני חושב שהיא דיי משמעותית וככל הנראה לא תחזור על עצמה בזמן הקרוב.

אם הרכב נרשם כ-2012 אז בכלל אין סיבה שלא ללכת על זה (גם אם נרשם כ-2011 זה עדיין משתלם).

• תוכן חדש...