Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין מה הבעיה שהתגלת לך.

שאלה לי אליך: האם אתה עצמאי ומגיש דיווחים שוטפים, או שכיר המבקש החזר מס פעם בשנה? נדמה לי שאם מדובר בהעברת טיפול שוטף זה קצת יותר מורכב מאשר אם מדובר בדיווח שנתי בלבד.

מכל מקום - חפש ב-144 או דפי זהב יועצי מס ורואי חשבון, חפש משרד לא גדול באזו רמגוריך ובדוק אם מוכנים להתעסק עם זוטות כאלה. וכמובן - בדוק את העלות, יתכן שזה כלל לא כדאי לך.

כדי לקבל מושג על זכויותיך נסה להשתמש במחשבונים, למשל זה של רשות המיסים. שים לב שפועל רק באקספלורר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תדאג לבטל ייפוי כוח של מקום הישן. אצלי הם דרשו כסף על החזרים שעשיתי לבד. זה לא מסובך. האמת. חבל על הכסף. אצלי זה בכלל לא היה מקרה פשוטשל תאום אבל הכל עבד חלק מול מס הכנסה ועזרו לי שם כשבאתי לבד. שרות מדהים במקום הכי לא צפוי.

פורסם

אבארוני - אכן, יש שם שרות לא רע בכלל.

אושרי - אם אתה בבורסה, קודם כל תקפוץ לבקר. לגבי סיוע בנושא החזרי מס - לא פירטת מספיק, אבל אני משוכנע שרו"ח שלנו, איש מ"ה בעברו, יוכל לעזור. שלח לי פרטים בפרטי ואבדוק לך.

איל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

המקום הקודם כנראה קצת גדל מידי, ופעולה פשוטה של החזרי מס על הפקדות בקופות גמל עצמאיות הפכו למבצע כזה מסובך...

בנוסף הם נותנים לי תשובות של מפגרים, כאילו נולדתי אתמול.

שביקשתי לדבר עם זאת שמנהלת את המקום, שאני לקוח ישיר שלה עוד מהימים שהיא היתה פישרית, מנהלים איתי התכתבות באימיילים

שבורים דרך המזכירה שלה.

אז החלטתי לעבור מקום. זו פעולה מאוד פשוטה ולא דורשת איזו התמחות עילאית.

לי אישית אין זמן לגשת למס הכנסה לעשות את זה, למרות שזה משהו קצר ולא מסובך.

איל, נקפוץ בכיף לקפה, אבל נראה שרו״ח זו פונקציה ״תותחית״ מידי. גם הבוס שלי רו״ח אבל עושים דברים כאלה עבורו,

כי אין לו זמן וכוח להתעסק עם זה.

פורסם

תעשה בעצמה

זה אפילו יותר קל/מהיר/ופחות התעסקות מול חברה

ואתה מקבל את כל הכסף

תריץ חיפוש דובר על זה בפרוטרוט לפחות על ידי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...