Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Black Joker טעות שלי חבר, חשבתי שהתכוונת אלי :oops:

שומאכר, הממוצע שלי ליטר בנזין על כל 17\18 קילומטר. לרוב נסיעה בינעירונית, מקסימום 2 אנשים, אבל תמיד עם מזגן (יותר נעים). לא לוחץ יותר מדי חזק, מהירות שיוט סביב 105 קמ"ש.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מסכים איתך, רומן, אבל תחילת התגובה לא הייתה מיועדת אלייך :).

התגובה נכתבה למשפט הבא:

צודק זה בהחלט לא קל להתרגל אני עברתי לספארק מיונדאי I30 שחזקה ממנה בלא מעט התרגלתי לסוע מהר בהרבה ובחודש

הראשון זה באמת מתסכל אבל לכל דבר מתרגלים . היום אני נוסע על הנתיב הימני ברגוע לא מעכב אף אחד שומר על צריכת דלק

נמוכה ובלאי נמוך למנוע כל אחד ומה שמתאים לו .בשביל זה קניתי את הרכב וידעתי למה אני נכנס אם הייתי רוצה

רכב חזק יותר ב 68 אלף יכלתי לקנות יופי של רכבים יד שניה .

פורסם

אתה לא צריך לקנות מכונית יותר חזקה, ע"מ לנסוע 100 ו-"קצת" (:)) קמ"ש - לא זו הייתה הנקודה שלי.

יוצא לי, כמו לכולנו, לראות אנשים, שנוסעים 80-90 קמ"ש ולי, לפחות, זה נראה מאוד מוזר בכבישים בינעירוניים.

לנסוע 85 קמ"ש בנתיב הימני, זה כן מעכב את התנועה וגורם לאנשים לעבור לנתיב האמצעי ולהשאר בו. דבר שלא צריך להיות, כמובן.

פורסם

לנסוע 85 קמ"ש בנתיב הימני, זה כן מעכב את התנועה וגורם לאנשים לעבור לנתיב האמצעי ולהשאר בו. דבר שלא צריך להיות, כמובן.

ואם יש שני נתיבים אז בכלל נוצר עומס ועצבים!

גם חברים שלי, כמו כולכם, קנו רכבי מיני ידניים ועושים צריכת דלק משולבת של 15 ק"מ לליטר, בדיוק כמו הגולף דור 2 שלי

עם מנוע 1.3 קרבורטור שפותח כמעט לפני 30 שנה!!! ואני שואל, איפה הקידמה הטכנולוגית?! :?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אתה לא צריך לקנות מכונית יותר חזקה, ע"מ לנסוע 100 ו-"קצת" (:)) קמ"ש - לא זו הייתה הנקודה שלי.

יוצא לי, כמו לכולנו, לראות אנשים, שנוסעים 80-90 קמ"ש ולי, לפחות, זה נראה מאוד מוזר בכבישים בינעירוניים.

הוא יכול לנסוע על 55 בנתיב הימני.

פורסם

גם חברים שלי, כמו כולכם, קנו רכבי מיני ידניים ועושים צריכת דלק משולבת של 15 ק"מ לליטר, בדיוק כמו הגולף דור 2 שלי

עם מנוע 1.3 קרבורטור שפותח כמעט לפני 30 שנה!!! ואני שואל, איפה הקידמה הטכנולוגית?! :?

15 הם עושות במאמץ מאוד מאוד רציני. הקידמה הביאה לכך שבכזה מחיר אתה יכול לקנות רכב חדש,מאובזר,עם בטיחות שעדיפה על גולף דור 2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגולף MK2 שקלה בדיוק כמו הספארק, 900 ק"ג ונהנתה ממנוע גמיש בהרבה, ובשל כך היתה מכונית חסכונית יחסית.

מכוניות המיני שיוצרו לפני 20 שנה - הסיטרואן AX, הפיאט פנדה המקורית והאוטוביאנקי Y10 - היו חסכוניות יותר ממכוניות המיני של זמננו, שוב, בשל המשקל העצמי הנמוך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני מדבר בכללי ולא לגבי רכב מסויים:

אני לא חושב שיש פה אפשרות לתביעה כי יש מבחני רכב לא רק של הסוכנות אלא של כל מיני כתבים באתרים של רכבים שעושים מבחנים ובעצמם מגיעים לתוצאות טובות יותר ממה שרושמים בדר"כ בפורומים. אז איך אפשר להסביר את זה? הם לא אובייקטיביים?

פורסם

אחת התביעות ההזויות.

אני אחרי 11000 ק"מ עם הספארק שלי. נסיעה משולבת עירונית ובינעירונית (מלווה בפקקים של שעה ויותר בכביש החוף) יומיומית.

חברים, צריכת הדלק לא יורדת מ 1:15. ולא, לא מדובר בנסיעה של 80-100 קמ"ש והמבין יבין.

אני לא יודע מה הבחור עושה עם הרכב שהוא מגיע לצריכה של 1:12 :shock::shock: ?!

אולי הוא נוסע רוורס בעלייה וסוחב איתו עגלת סוס ?

לא מבין את זה...

בכל מקרה אני מרוצה.

פורסם

אנשים לא מבינים שזה רכב שמיועד לנסיעה עירונית ומשתמשים בו כדי לנסוע יום יום עשרות קילומטרים בין עירוניים.

זה רכב רועש, חלש, לא נוח, לא בטיחותי ולא מיועד לגמוע מרחקים כאלה, בטוח לא תתקבל צריכת דלק כמצופה.

בכלל נמאס לראות את הכרכרות האלה בנתיב השמאלי על 70 קמ"ש יוצרים שיירה אחריהם.

עד שנפטרים מאלטו, מגיע ספארק. כשנפטרים ממנה מגיעה i10, כשנפטרים מה i10 מגיע איזה נהג היברידית שנוסע 60 קמ"ש בשמאלי.

גם אם נוסעים באיטיות בימני זה גורם להרבה עקיפות ולעומס בשמאלי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אנשים גם שוכחים.

פיקנטו שתטייל כל יום בראשון לציון / חולון / תל אביב.

מול אותו אוטו . ואותו נהג. בירושלים /חיפה / מעלה אדומים. כל עיר אחרת עם עליות.

צריכת הדלת לא תהיה דומה בכלל. עליות קשות. יחסית ארוכות (לא של 100-200 מטר.)

אז מה מפתיע?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
שלשום נסעתי על 85 בכביש החוף מחיפה לתל אביב וחזרה.

זה מפריע למישהו?

זה אתה היית ברכב ? צפרתי לך, הבהבתי, כלום... לא זז...:-D:wink:

פורסם
אנשים גם שוכחים.

פיקנטו שתטייל כל יום בראשון לציון / חולון / תל אביב.

מול אותו אוטו . ואותו נהג. בירושלים /חיפה / מעלה אדומים. כל עיר אחרת עם עליות.

צריכת הדלת לא תהיה דומה בכלל. עליות קשות. יחסית ארוכות (לא של 100-200 מטר.)

אז מה מפתיע?

אני מגיע לצריכת דלק ממוצעת של 1:15, בחיפה.

כשאני עולה קבוע לפסגת כרמל, צריכת הדלק מתדרדרת ב-10%, לסביבות 1:13.5.

מספיק שיש לך קוריאנית זללנית (שברולט) במקום איטלקיה חסכונית, ואתה מגיע בקלות ל-1:12.

• תוכן חדש...