Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה,

יש לי ג'טה, 1600 2010. 26000 ק"מ

לאחרונה אני מרגיש כמו רעידות בזמן תחילת נסיעה כאילו הסרן הקדמי רועד (הגלגלים לא מחליקים) ולפעמים האוטו. כמעט נכבה!!!

מישהו שמע או מכיר תופעה כזאת?

תודה

פורסם

שלום,

האם תיבת ההילוכים היא מסוג dsg? אם כן, אני קראתי בפורום דברים דומים על אנשים שקרה להם מה שקרה לך והתברר שעליהם להחליף קלאצ'ים בתיבה - הבעיות שדיווחו עליהן היו רעידות וחוסר "סחיבה" של הרכב בתחילת נסיעה. את מוזמן לבצע חיפוש בפורום.

אני מניח שהרכב באחריות אז למה שלא תפנה לאחד ממוסכי צ'מפיון? בכל מקרה חכה לעוד תגובות של מנוסים ממני בעניין

בהצלחה וחזור לעדכן

פורסם
שלום,

האם תיבת ההילוכים היא מסוג dsg? אם כן, אני קראתי בפורום דברים דומים על אנשים שקרה להם מה שקרה לך והתברר שעליהם להחליף קלאצ'ים בתיבה - הבעיות שדיווחו עליהן היו רעידות וחוסר "סחיבה" של הרכב בתחילת נסיעה. את מוזמן לבצע חיפוש בפורום.

אני מניח שהרכב באחריות אז למה שלא תפנה לאחד ממוסכי צ'מפיון? בכל מקרה חכה לעוד תגובות של מנוסים ממני בעניין

בהצלחה וחזור לעדכן

תודה רבה לך

כן התיבת הילוכים DSG ופעמיים אמרו לי במוסך המרכזי שלא מוצאים שום דבר

הפחד שלי שעוד מעט האחריות מסתיימת ופתאום רק אז "ימצאו" את התקלה...

וכמובן שזה יהיה על חשבוני !!!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
שלום,

בהצלחה וחזור לעדכן

הייתי במוסך המכונית בתלפיות, גם מורשה והוא הכן אמר לי שצריך להחליף קלצ'ים.

פורסם

ערב טוב מנסיון שלי אם הרכבים החדשים אתה צריך להחליף גלגל תנופה וקלאץ ברכב קלאץ אחד יש ברכב אזה

לא מחייב לתת תקלה על זה בדרך כלל גם ההילוך מחליק

אני אישית הייתי מבקש להחליף כל עוד בהחריות כי זה עסק יקר מאוד

הגולף שלי :shock2:והיא למכירה פרטים בפרטי

http://img374.imageshack.us/my.php?image=dsc00353qy0.jpg

• תוכן חדש...