Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה שהתפרסמה ב WALLA למי שיודע ומכיר ולמי שיודע חלקית,

כדאי לקרא ולהסיר ספק.

לכתבה מתוך WALLA :arrow:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לגבי "אל תצמד יא קרציה" - אותי הטריד שדיברו דווקא על אשמה על הנהג שמנסה להוריד את הקרציה על ידי בלימה. בלימה אמנם מסוכנת ויכולה לגרום לתאונה, אבל למה לא לבוא בטענות דווקא לנצמד ? אי שמירת זה ה-גורם לתאונה אם לא המרכזי שבהם. גם אותי לפעמים מטריד שרכב נוסע לאט מדי. אם אני יכול לעקוף, אני עוקף, ואם אין לי אפשרות, אז אני נוסע מאחוריו כמה שהוא נוסע כי זה המצב ולא מתפקידי לחנך אותו. בכביש עם שני נתיבים נסיעה בצד שמאל ללא הצדקה אמנם עבירה היא, אבל לא נראה לי שזה מצדיק סיכון גדול עוד יותר של היצמדות במהירות מאוד גבוהה, הטרדה, אורות וכו', ונקודה נוספת, יש כבישים שאין שני נתיבים ואם אתה נוסע במהירות סבירה, לעתים יבוא מאחורה בבון שינסה להאיץ בכם - זה מסוכן. אגב כל העבירות האלה כמעט ולא נאכפות כל כך לעומת טלפון למשל, וההכי נאכפת - מהירות.

פורסם

פרופוגנדה זולה של "אור ירוק" במסווה של חומר מערכתי ובליווי הבאנרים הצעקניים שלהם בכל אינץ' פנוי על המסך.

כמה דבילים את מכירה שבאמת חשבו שלסמס בזמן נהיגה זה מותר ואף עדיף על דיבור???

אה, וחצית צומת שלא עפ"י הסימונים על הכביש, עד היום חשבתי שזו סתם שובבות.

מה זו עבירה? :shock: באמת???

נו, באמת.:sleeping:

במקום ללמד כוונון נכון של מראות, מושב,והגה

במקום ללמד תנוחת ישיבה נכונה ואחיזה נכונה של ההגה

ועוד המון דברים בנהיגה נכונה שאפשר ללמוד "בהתכתבות", ללא מדריך צמוד ומסלול, הם מעדיפים :digging: עם התעמולה הזולה שלהם.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

נתקו- אתה עולה חדש או משהו כזה?... באיזה מדינה אתה חי בדיוק?

יש לך מושג כמה חוכמולוגים (בהנחה שהם יודעים לקרוא, אגב) קראו את הכתבה ואמרו לעצמם "וואלה?! לא יכול להיות, אחרת היה כתוב שאסור לעשות את זה" או משהו בסגנון.

בלי קשר למי ערך את הכתבה, לא יזיק ריענונים שכאלה לציבור הרחב. אני בעצמי מודה, שאני לא זוכר למשל מי אמור לתת זכות קדימה בכביש צר ומשופע. אאל"ט היורד נותן לעולה. אבל לא היה מזיק אם היו מזכירים לי את זה אחת לכמה שנים, גם דרך כתבות בעיתון\אינטרנט\רדיו. ריענון לא יכול להזיק אף פעם, ותמיד תמצא אנשים שהם "קלולס" מספיק כדי להזדקק לזה באמת.

אני חושש, אבל, שהבעייה טמונה פחות באלה שלא חושבים, אלא באלה שעושים את זה במזיד. כל המנייאקים שחותכים מהנתיב לפנייה למשל... שמע, יש גם כאלה שבאמת צריכים ישר והתבלבלו בנתיב- יש מקומות שהשילוט ממש מחור*ן. אבל אלה בודדים, ובד"כ יבקשו יפה ממך להשתלב. זה קרה גם לי. אבל לעשות את זה במחשבה תחילה וכוונת זדון של לחסוך דקה, לא יעלה על דעתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נהגת שודים יקרה...

רציתי על הדרך לשאול אותך שאלה :-D

נכון התקינו מצלמה בכביש 44 לכיוון של חולון, היא כבר פעילה?

אין מצלמות לכיוון השני לפי מה שידוע לי, אני צודק?

אין מצב בעולם שהיא תצלם רכב שנוסע לכיוון השני (את הפרונט של הרכב), נכון?

האם היא זהה למצלמה בצומת גהה? כי לא מותקנות עליה עדיין שתי מצלמות.

תודה מראש.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כבר הרבה מאוד זמן לא ביקרתי באיזור הזה, אבל מתוך מה שזכור לי זו המצלמה שמצלמת את הצומת באדום ומהירות,

(ראיתי מספר פלאשים כאשר עמדתי באדום מהכיוון השני כאשר לרכבים באותו הכיוון היה ירוק).

המצלמה פעילה, מבחינת הנפקת דוחות לנהגים אין לי שום מידע מבוסס שיכל לענות על השאלה הזו, אבל על פי הכתבות

שפרסמו בתקשורת הקפיאו את פרוייקט הצילום לבינתיים.

צילום של פרונט הרכב עדיין אין בישראל וקיים רק בחול.

מקווה שענית לך על השאלות.

: )

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

את מתכוונת למצלמה אחרת...

אני חושב שהשבוע התקינו את המצלמה שדיברתי עליה. נמצאת כקילומטר מאיילון.

היא נמצאת באמצע הכביש מערבית לגשר של הולכי הרגל, ולא בצומת.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין למה כל הפרסומות בעמוד הכתבה הן של אור ירוק...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כנראה שאתה צודק.

אני התכוונתי למצלמה שנמצאת בצומת השבעה על כביש 44,

כאשר הגשר הקרוב אליה הוא הגשר של כביש מספר 4.

ל'

• תוכן חדש...