Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בהמשך לשירשור הקודם http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=398680

התעניינתי בציפוי מגן לצבע של רכב חדש שחור.

פנו אליי מס' גורמים בתחום וכן פניתי לכמה מפרסמים מוכרים בתחום.

הדרישות שלי היו ציפוי איכותי שיגן על הצבע לאורך זמן ושלא יזדקק לטיפול וחידוש תכופים.

קיבלתי המלצות ממס' אנשים לגבי ציפוי הננו לרכב.

במקביל, אחת הפניות שקיבלתי הייתה מחבר הפורום Avigan74 שמייבא את החומרים ובעצמו נכנס לשוק גם כמיישם.

התרשמתי מהבחור לטובה בכך שלא ניסה לדחוף לי דברים שלא ביקשתי, ובאופן כללי ההתנהלות הייתה נעימה.

קבענו לבצע את הציפוי באחד הערבים, דבר אשר מאוד התאים לי.

בסופו של דבר החלטתי לצפות גם את החלונות והג'אנטים.

אני מצרף כמה תמונות של הרכב לפני התהליך ואחריו.

הרכב חדש לחלוטין אז אני לא יודע עד כמה ניתן יהיה להתרשם מהתמונות.

לגבי התהליך עצמו:

1. שטיפה יסודית של הרכב

2. ניקוי החלונות במסיר שומנים

3. ציפוי החלונות (קידמי ואחורי בשתי שכבות)

4. ניקוי הג'אנטים במסיר שומנים

5. ציפוי הג'אנטים (שתי שכבות)

6. ביצוע פוליש ידני עדין מאוד למרכב

7. ניקוי שאריות הפוליש

8. ציפוי ננו (שתי שכבות)

9. מעבר ותיקונים אחרונים

10. מריחת חומר הגנה מפני נוזלים להגנה ראשונית על הננו ל-48 שעות הראשונות (היה צפוי גשם באותו לילה שבוצע התהליך)

כל התהליך היה נעים ולווה בהסברים.

הרשים אותי מאוד אופן העבודה בו לכל מטלית ולכל ספוג יש את הייעוד שלו, סדר העבודה והשימוש המדוייק בחומרים.

לגבי התוצאה, ניתן לומר שניקוי הרכב הינו משימה פשוטה מאוד אשר מספיק לה רק מים ושתי מטליות מיקרופייבר.

צבע הרכב השחור ממילא, נראה עמוק יותר ואחיד יותר.

ניתן להתרשם במיוחד מהתמונה של גג הרכב אשר הבניין משתקף עליו ממש כמו מזכוכית.

לגבי הישרדות הציפוי, רק הזמן יגיד. הבנתי שזמן סביר הוא בין שנה לשנתיים.

החיסרון הגדול של התהליך: אתה פתאום מגלה המון פגמים בצביעת הרכב החדש שרק קיבלת :?, מבעס, אבל אין מה לעשות, לא קנינו פורש או פרארי. אני יודע שאת חלק מהפגמים פוליש מכונה קצת גס יותר היה מתקן, אבל החלטתי בשלב זה שלא לבצע זאת.

עוד חיסרון קטן, תכינו כמה שעות טובות :wink:

לגבי המחיר, מראש ידעתי שציפוי ננו זה לא דבר זול, אבל אבי הצליח להפתיע אותי עם המחיר וזה גם תרם להחלטה שלי להוסיף את ציפוי החלונות והג'אנטים.

בקיצור, תודה

לפני טיפול 1 S.jpg

לפני טיפול 2 S.jpg

לפני טיפול 3 S.jpg

לפני טיפול 4 S.jpg

אחרי טיפול ושטיפה 1 S.jpg

אחרי טיפול ושטיפה 2 S.jpg

אחרי טיפול ושטיפה 3 S.jpg

אחרי טיפול ושטיפה 4 S.jpg

פורסם

רכב מאוד יפה,תתחדש.

הציפוי הזה זה בעצם חומר נוזלי כמו ווקס?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה!

הציפוי הוא חומר נוזלי שמתקשה לתוך הצבע.

את ההסברים המלומדים אני אתן למקצוענים להסביר.

בגדול, זה חומר שמורחים בשכבה עדינה מאוד, שממלאת חללים קטנים בצבע ואז בעצם מנגבים את שאריות החומר הניראות לעין.

פורסם

3. ציפוי החלונות (קידמי ואחורי בשתי שכבות)

לפי התמונות, החלונות לא "הושחרו". האם הכוונה פה היא לחומר שאמור לעשות את אותו האפקט? ז"א הצללה/המנעות כניסה של קרני השמש והורדת החום.

אם כן, אשמח אם תרשום חוויות, תודה.

מיותר לציין, אבל עדיין, נראה לא פחות ממדהים :).

תתחדש.

פורסם
לפי התמונות, החלונות לא "הושחרו". האם הכוונה פה היא לחומר שאמור לעשות את אותו האפקט? ז"א הצללה/המנעות כניסה של קרני השמש והורדת החום.

אם כן, אשמח אם תרשום חוויות, תודה.

מיותר לציין, אבל עדיין, נראה לא פחות ממדהים :).

תתחדש.

החלונות לא הושחרו. הציפוי על החלונות נותן את אותו אפקט כמו על המרכב. כלומר, מניעת הידבקות ליכלוך וזליגת מים מהירה יותר.

למעשה הציפוי פשוט אמור לשמור על החלונות חלקים יותר ונקיים יותר.

פורסם
החלונות לא הושחרו. הציפוי על החלונות נותן את אותו אפקט כמו על המרכב. כלומר, מניעת הידבקות ליכלוך וזליגת מים מהירה יותר.

למעשה הציפוי פשוט אמור לשמור על החלונות חלקים יותר ונקיים יותר.

תודה על התשובה:).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...