Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש דיהו סופר רייסר 1996- 137ק"מ

הייתי בטסט וכמובן נכשלתי בגזים CO גבוה(כבר סיפרו לי שגם שרכב חדש הוא לא היה עובר בדיקת CO)

הייתי במוסך אמרו לי הממיר בבדיקה היה בין 0.9-1.1 ומסכניק אמר לי שהוא יחליף את הממיר הוא יקח לי תרכב ויעביר לי היה לי את זה לבד קצת חשוד ולא עשיתי את זה,(דרך אגב לא אצל חפר אלה אצל איש קרבורטורים מאד מוכר בחולון) והחללתי לא לעשות אז חזרתי פעם שניה ואמרו לי לתת "קריעה לרכב לפני כי בלי זה אי אפשר ולא לעזוב את הגז כי הוא מהר מאד מתקרר הממיר" עשיתי נסיעה מנתניה לחולון ולפני הבדיקה נתתי לו קריעה 3-5 אלף טור איזה חצי דקה-דקה(כל שניה נקרע לי הלב כי אני מאד שומר על האוטו ולא עברתי איתו 2300 טור) הוא יראה ירוק ועברתי עכשיו הרגע שמתי לב לבדיקה של השהחום מנוע כתוב 123 מעלות והמחוג היה באמצע כי כל הזמן יסתכלתי ואני לא מבין מה אולי ביגלל העומס שנתתי לו דקה הזאת?

כי הבבדיקה הראשונה יסתכלתי והיה כתוב 92 מעלות מישהו יכול לעזור לי עם זה בבקשה אני מאד אוהב את הרכב האם זה משהו זמני שהיה או יש בעיה?!

פורסם

בד"כ מכוני הטסטים לא בודקים את חום המנוע.

אם הם רוצים לבדוק את חום המנוע הם מכניסים חוט במקום מדיד השמן מה שסביר להניח לא ביצעו אצלך או אצל שאר האנשים שעברו שם.

לדעתי את הם לא חיברו לך מדיד חום והמחוג של החום היה תקין אתה יכול להתעלם מזה ולנסוע בשקט.

פורסם

כנראה שהבוחן כיוון את מכשיר הבדיקה לנורת ביקורת

אשר תלויה על הקיר הרבה פעמים ראיתי אותם עושים זאת אין לך מה להתרגש

פורסם

לגבי חום המנוע בטסט זה לא מדוייק, אבכל חייב שהסל"ד יהיה מדוייק עם סטייה קטנה כי אז הוא לא יעבור את הבדיקה, יש טווח סל"ד וטמפ' שבו מבצעים את הבדיקה כדי שהמחשב יתן OK.

• תוכן חדש...