Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי סקודה פאביה שבמבצע 69 אלף. בינתים שמתי 2000 ש"ח בכדי לתפוס את האוטו אך נאמר לי שאין זה מחייב אותי עדיין לקנות.בחוזה רשום שזה אמור לנחות בארץ ב15/12/11 רציתי לשאול מנסיונם של אחרים מתי הרכב אמור לעלות על הכביש ולהגיע לידי. כי נאמר לי שאם זה יעלה על הכביש בשנת 2012 ז"א אפילו באיחור של כמה ימים זה כבר יעלה לי 74 אלף [תוספת של 5000 ש"ח]?

כמו כן הציעו לי שם כל מיני תוספות חישנים וקודנים רמקולים ועוד....... רציתי לשאול מה הכרחי?

וכן אם למישהו יש טיפ לגבי הביטוח הכי זול שיש אשמח לדעת

ותודה מראש

פורסם

אנחנו קיבלנו את האוקטביה 5 ימים(לא עסקים) מרגע ההגעה לארץ והיה להתקין דיבורית ואיתוראן. לא מחיי ביכול להיותל שיהיה יותר זמן אבל כך את זה כדוגמא

how it's like to drive :twisted:

פורסם

שלום גיבור,

קודם כל מברוק על ההחלטה והרכישה (גם 2K זה כסף)

על מה חתמת בדיוק? מי אמר לך שזה יעלה יותר מ 69K?

בכל מקרה, אם זה כתוב בחוזה אז אין מה לעשות. הרכב מגיע לארץ ב 15 לדצמבר. תוך חמישה ימי עסקים הרכב אצלך (במידה ואתה משלם את כל הכסף לפני).

הדבר החשוב ביותר הוא, תברר מחירי ביטוח בכמה חברות שונות (במידה ואחד מההורים עובדי מדינה עדיף לך לרשום את הרכב על שמם וכך לא תצטרך להתקין שום קודנית/איתוראן למיניהם - פחות נגיעות והתקנות מקומיות של הבונדד המושמץ = אנשי רדיו מ*****)

במידה ואתה בכל זאת רוצה על שמך ואתה לא עובד מדינה, קח בחשבון שכנראה תהיה חייב התקנות מקומיות של כל הקשקשת שרצה היום בתחום הגנת הרכבים. אני הייתי מציע להתקין לאחר קבלת הרכב אצל בנאדם שאתה מכיר.

בכל מקרה, עשית עסקה מצויינת למרות שאם תסתכל ביד 2, ישנם כמה שמוכרים את הרכב כי לא מרוצים מהידני או קיבלו מתנה מחברה זו או אחרת, המינוס היחידי שתהיה יד שניה עם ק"מ נמוך מאוד וזאת כבר החלטתך.

בהצלחה וחג שמח

Golf 2008 MK5

פורסם

בסוכנות טוענים בתוקף שבמידה ואתקין קודן ויהיו בעיות חשמליות כתוצאה מכך הם מתנערים מאחריות, ולא משנה איפה אתקין את הקודן, מה דעתכם? ואגב, אילו בעיות יש בדגם הידני?

פורסם

ביררתי כמעט בכל המקומות, ביטוח ישיר ו9 מליון הכי זולות אך הן דורשות קודן, מאלו שלא דורשות כלום הביטוח הוא סביב ה5000 ש״ח לחובה פלוס מקיף בהנחה שאתה מעל 24 עם עבר נקי, אשמח אם למישהו יש הצעה טובה יותר.

פורסם

הסוכן שלי עשה לי ביטוח 4500 מקיף וחובה+ גרר ושמשות על סקודה פאביה 1.2tsi

סמואיל משהו (לא זוכר) מהכשרת הישוב

אבל דרשו עלוקה וקודן שלא נעשה ברדיו מי*** אלא במוסך סקודה בצ׳ק פוסט

פורסם

לדעתי כל עוד תשלם את מלוא הכסף בזמן, תקבל את הרכב ב-69K בכל מקרה. אם תבקש לקבל את הרכב ב-2012 אז יש תוספת משום שהרכב נמצא במלאי של החברה בסוף השנה מה שגורר מבחינתם התחייבות נוספת מבחינת מס הכנסה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זו אוניה, לא רכבת ישראל... :wink:

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

• תוכן חדש...