Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, שמי חיים.

אני חבר חדש בפורום, ובעיקרון, אני מעוניין להשכיל וללמוד על כל הקשור לרכבים ומכונאות.

שימור המנוע לאורך זמן, תוספי מנוע, טיפולים משמרים וכו'.

מעבר לכך, לאחרונה רכשתי רכב מסוג דייהטסו שרייד, מודל שנת 98'.

הרכב, באופן כללי, במצב טוב, אולם יש מספר נושאים שמטרידים אותי בנוגע אליו, ואני אשמח להתייעץ בנוגע לאפשרויות הטיפול שלי, במידה ומישהו מכיר, יודע או יכול לעזור -

דבר ראשון, בעת סיבוב ההגה, אני שומע רעשים, בייחוד כאשר אני מגיע לקראת הסוף של ההגה. נראה לי שזו הציריה, אבל אני לא בטוח. מעבר לכך, כשהאוטו נוסע, אני שומע רעשים, מאזור הגלגלים, סוג של רעשי חריקה. שמעתי שיכול להיות שאלה בסך הכל גומיות מסוימות, או שמן הגה, אבל ייתכן שזו גם הציריה. יש מושג?

דבר שני, בעת לחיצה על הגז, האוטו משמיע מעין גרגור מציק כזה. כאילו משהו מפריע לו שם לעבוד. יכול להיות שאלה הרצועות של המאוורר. גם מעבר לכך, כשהפעלתי מספר פעמים את המזגן, התחלתי לשמוע רעשים כאלה מוזרים, כאילו משהו מפריע למאוורר לעבוד, וכשאני מכבה את הרכב, אני שומע מעין צקצוק מוזר, שלוקח לו זמן להפסיק. לדעתי, המאוורר לא מסתובב כמו שצריך, או שמשהו מפריע לו, או שהרצועה שלו שחוקה.

זהו לעת עתה. מעבר לכך, אם יש למישהו ניסיון עם הרכב הספציפי, ויש המלצות מסוימות, רעיונות, דרכים לשימור וטיפול - יתקבלו בברכה. אני יותר מאשמח.

תודה רבה, ושנה טובה לכולם,

חיים.

• ספונסר פורום
פורסם

רעשים בסיבוב ההגה בדרך כלל לא נגרמים מהצירייה אלא מרכיבים אחרים כמו מסרק ההגה או תושבות. בכל מקרה רעשים זה משהו שקצת קשה לאבחן דרך הפורום כיוון שאין לנו אפשרות לשמוע אותם. מהיכן אתה בארץ? אולי נוכל להפנות אותך למוסך מקצועי שיוכל לאבחן את הרעשים בקלות.

• תוכן חדש...