Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטחון צ'קים

bitla
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכר איזה מוצר ב יד 2.

הקונה רוצה לשלם לי בצ'ק על חלק מהסכום, האם יש אפשרות לבדוק את הצ'ק ולהבטיח את פדיונו ע"י חברה שעוסקת בזה?

מישהו יכול לתת המלצות?

פורסם

שתי חברות שאני מכיר שערבות להמחאות הן:

ERN וישראצ'ק

אינני בטוח שהם יתעסקו עם אדם פרטי והמחאה בודדת, אך תנסה ליצור איתם קשר ולשאול אותם.

בנוסף באתר בנק ישראל ניתן לבדוק אם לקוח מוגבל, אך כמובן שיכול להיות שהלקוח מוגבל ופרטיו עדיין לא עודכנו.

פורסם

מותר לשאול באיזה סכום מדובר?

שים לב שקיימת דרך בטוחה יותר להעביר כסף - באמצעות העברת זה"ב. אתה רואה את הכסף בחשבון שלך באופן מיידי והתהליך כולו ברמת אבטחה מאוד גבוהה.

דבר עם הבנקאי שלך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אתה תמיד יכול ללכת עם הקונה לאחד מסוחרי צ'קים

(כל החברות המפוקפקות שפורטות צ'קים וגובות צ'קים חוזרים )

ולמכור להם את הצ'ק תמורת 5-10 אחוז

בצורה הזאת אתה תקבל מזומן , הקונה יידע איפה הצ'ק שלו והשם ישמור עליו אם הצ'ק יחזור

אגב , אופציה יותר נורמלית זה צ'ק בנקאי , יעלה לו כמה גרושים אבל לצ'ק יש ערובה מלאה תמיד

פורסם

מצטרף להמלצה על צ'ק בנקאי אם מדובר בסכום משמעותי.

עולה איזה 13 שקל להפיק אחד, אבל הוא לא יכול לחזור (הכסף יורד מהחשבון הנמשך בזמן הפקת הצ'ק).

אם הסכום לא גבוה (נניח עד כמה אלפים בודדים) אז למה לא מזומן וזהו?

אם מדובר על צ'ק דחוי אז אני נגד לקבל צ'קים דחויים מאנשים לא מוכרים.

מה שיקרה הוא שיום לפני הפירעון אתה תקבל טלפון ממנו של "תשמע, כרגע אין לי כסף בחשבון, תפקיד את הצ'ק רק בראשון לחודש..." וכל מיני כאלה.

בסופו של דבר אתה תפקיד והצ'ק יחזור, ואז יקח לך שנתיים לראות את הכסף דרך הוצל"פ.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...