Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים ערב טוב ושנה טובה

בימים האחרונים הבחנתי במין שפשופים קטנים שנמצאים בדפנות המושבים הקידמיים בחלק העשוי מעור

המושבים הם עור משולב עם אל קנטרה ובכלל יש הרבה מאוד קמטים במושבים

האם יש לי אופציה להחזיר את מצב העור לקדמותו שלא יראו את הסדקים הללו ( קילופים ) שמוצגים בתמונות

במידה ולא ניתן לעשות את זה לבד הייתי שמח לשמוע הצעות לבעלי מקצוע טובים באזור המרכז

מצורפות תמונות

2011-10-01_17-45-36_48_תל אביב יפו.jpg

2011-10-01_17-46-01_962_תל אביב יפו.jpg

2011-10-01_17-45-47_631_תל אביב יפו.jpg

פורסם

ריפודי עור חייבים טיפול מסור מאוד ושימוש עדין.

א) המנע מלחכך אותם עם ה"ניטים" שיש ברוב הג'ינסים כיום.

ב) כל כמה שבועות יש למרוח חומר מיוחד לשימור העור (ניתן לרכוש בכל חנות, יש כאלה שמשתמשים בוזלין).

ג) להמנע מלחנות בשמש (לכסות את הרכב או להחנות בחניה מקורה) מכיוון ששמש ישירה מייבשת וסודקת את הריפוד.

ממה שניתן לראות בתמונות המצב לא ניתן לתיקון וע"י טיפול מונע תוכל להמנוע הדרדרות של הריפודי עור ברכבך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה על התשובה המהירה :)

הרכב סה"כ בין שנתיים ועדיין באחריות האם יש משהו שניתן לעשות דרך צמפיון??

פורסם

אוטו אלגנס הם הגורו בתחום הזה, אל תתפלא אם תמצא אצליהם רכבים חדשים בניילונים, הרבה יבואנים מרכיבים אצלם (בהרכבה מקומית) ריפודי עור לרכבי יוקרה שלהם.

אני עשיתי ציפוי להגה בקליאו ספורט שלי ויצאתי מאוד מרוצה. ביקשתי הצעה על המושבים (חצי עור) והתעלפתי מהמחיר (מעל 5K ש"ח).

בקרוב אני כנראה אחזור לביקור כי ההגה במיאטה גם מתחיל להתקלף.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• ספונסר פורום
פורסם

בדוק את האפשרות גם יעקב אלטר מסדנת studio design, הוא עוסק בין היתר בשחזור של ריפודי מושבים ודלתות. ראיתי כמה מהעבודות שעשה, פשוט תענוג לעיניים.

• תוכן חדש...