Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאון ספורט (הצורה הישנה) - מה לחפש, וממה להיזהר?

JMG
שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

טוב, אז אחרי שפתחתי שרשור על כל החסכוניות ב70K ש"ח, והבנתי שכנראה כוח (או אפילו תגובה נמרצת) אני לא אראה שם גם אם אחפש עם זכוכית מגדלת, החלטתי לבדוק עוד כיוון. הלאון ספורט טורבו.

אני יודע שמדובר בשינוי כיוון ב180 מעלות, אבל אין מה לעשות, האוטו הזה קוסם לי מאוד כבר כמה שנים, ואפילו שבפועל הייתי רוצה קליאו ספורט, היא פשוט לא מספיק פרקטית עבורי עקב תא מטען פצפון ו3 דלתות (יש תכנון לזאטוט בשנה וחצי שנתיים הקרובות), והלאון נראית כמכונית הרבה יותר בוגרת וחזקה לא פחות.

אתמול נסעתי על פסאט שנת 2002 עם 1.8T אוט', ופשוט נגנבתי מהכוח שלה, אז אני רק מדמיין כמה כוח יש ללאון עם אותו מנוע. (אני עד היום התניידתי ברנו מגאן 97').

התקציב שלי קצת בעייתי, כי אני עדיין לא יודע כמה כסף יהיה לי כנק' פתיחה, אבל אני מעריך שאני אוכל לשים כ-20-30 אש"ח ואת השאר להשלים עם הלוואה.

לכן באופן שפוי - מדובר על תקציב של כ-50 אלף שקל לכל היותר (כולל תקציב ליישור קו). (מעל זה, האשה תעשה פרצוף מאוד משכנע של "למה לעזאזל להשקיע כל כך הרבה כסף על אוטו ישן!").

אני לא מחפש לשפר אותה, או להוסיף לה אגזוזי לחץ למיניהם, אלא לשמור אותה הכי מקורית שאפשר ופשוט להנות מהכוח (זה הרבה יותר ממספיק לי).

שאלה ראשונה: איזה שנתון הגיוני לחפש? (ראיתי כמה אקזמפלרים משנים 2002-2003 בתקציב כזה, אפשר למצוא משהו יותר טרי?),

והשאלה האמיתית שעולה מכאן היא נושא האמינות, התיקונים והכי חשוב המחלות של האוטו הזה (במיוחד בשנתונים המתקדמים).

אם אני מכניס את עצמי לסרט של להחזיק רכב ספורטיבי, איפה זה הולך לעלות לי הכי הרבה (חוץ מבדלק),

וגם במספרים - כמה בערך עולה להחזיק אוטו כזה, בהנחה והוא לא משופר ומטופל במוסכים טובים? (על מוסך רון כבר שמעתי לא מעט, הבעיה שאני גר בחיפה אז השאלה אם יש מישהו גם בצפון ברמה דומה שיודע לטפל ברכבים האלה).

אני מנסה להבין כמה כסף אני צריך כל חודש כדי לחיות עם האוטו הזה מבלי להיחנק ולספור כל שקל.

אשמח להמלצות ממקור ראשון בלבד, בלי "שמעתי, ראיתי, קראתי", אלא בתאכלס למי שיש אוטו כזה וכמה הוא עולה לו.

(אולי גם הנציג של מוסך רון יוכל להצביע על כמה נקודות חשובות בבואי לבחון רכב כזה)

תודה!

בברכה!

יונתן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...