Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לי אותה בעיה בסובארו, כל פעם חסכתי ושמתי נורה שקניתי בתחנות דלק.

מאז ששמתי פיליפס או אוסרם, הנורות מחזיקות הרבה יותר ואין התעסקות מיותרת..

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
עדכון קטן:החלפתי נורת הלוגן של פיליפס אצל חלקי חילוף דוד לוי בבאר שבע בחור אמין וזול!כולל הרכבה 40 שח, לעומת 70 שח אצל אוטודיפו( אצל אוטודיפו נורת הלוגן של חברה לא מוכרת) תודה.

נו מה אתם אומרים? החלפתי לפיליפס ושוב נשרף . הנורה החזיקה חודש.

הבחור כתב שהוא התקין מנורה איכותית תוצרת פיליפס לכן אני מסיק שהבעיה נגרמת מסיבה אחרת.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם הפנס תקין (מקורי), אטום כמו שצריך (ללא שברים\סדקים + כיסוי אחורי תקין, ללא חדירה של מים לפנס), מחובר לרכב כראוי (לא רופף) והנורה מותקנת כראוי (ללא מגע יד אדם בחלק העשוי זכוכית) - כדאי להיכנס לחשמלאי או מוסך מורשה ולבקש שיבדקו לך את הטעינה ברכב עם אוסילוסקופ. קיים חשש שהאלטרנטור זורק ספייקים של מתח גבוה ומקצר את חייהן של הנורות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...