Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו שאמרתי - רק מארה"ב יכלה לצאת המצאה כזאת.

אני מאד בספק אם זה היה עובר באירופה, פה בד"כ מתייחסים לזכויות הפרט עם קצת יותר כבוד.

המצאה המצאה, אבל במבחן התוצאה בארה"ב אני עובר את כל השרשרת מהצ'ק אין עד שער העליה למטוס בהרבה פחות זמן וכאבי ראש באירופה (מבוסס על מעבר בבריסל בתחילת השבוע). יתכן (מאוד) שרק הבלגים חארות, אבל בסופו של דבר נמלי תעופה אמריקאיים הם יעילים מאוד.

עוד דוגמה היא תיקים עם תא מיוחד ללפטופ שמונעים את הצורך להוציא אותו מהתיק בשביל השיקוף כי כלום לא מסתיר אותו. באירופה לא שמעו על זה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מעבר בשדה תעופה יכול להיות חלק או בעייתי - לאותו אדם, באותו שדה, לפעמים מסיבה לא צפויה.

למשל: לפני כ-3 שנים היה לי connection צפוף מאוד בפרנקפורט בשעת שיא. רצה הגורל והשער המגנטי שבו עברתי (אחרי המתנה של כ-40 דקות!) לא חדל לצפצף. כמובן ש-4 שעות קודם עברתי בנתב"ג בלי שום בעיה. לאחר טקס שלם התברר שהרוכסן של הג'ינס שלי גרם לכך, וכנראה שהגרמנים מכוונים את רגישות השער בשונה מנתב"ג. שנה אח"כ היה לי סיפור דומה בניוארק - הבעיה היתה שעון שאת עברתי כבר עשרות ביקורות ביטחון, ודווקא ב-EWR סיבך אותי בחיפוש מדוקדק. ויש לי עוד כמה סיפורים מוזרים מבדיקות ביטחון. מצד שני - בהרבה מקומות המעבר לוקח לי בדיוק 10 שניות (+ זמן הסרת החגורה והנעליים והחזרתם למקומם בסיום השיקוף).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
המצאה המצאה, אבל במבחן התוצאה בארה"ב אני עובר את כל השרשרת מהצ'ק אין עד שער העליה למטוס בהרבה פחות זמן וכאבי ראש באירופה (מבוסס על מעבר בבריסל בתחילת השבוע). יתכן (מאוד) שרק הבלגים חארות, אבל בסופו של דבר נמלי תעופה אמריקאיים הם יעילים מאוד.

עוד דוגמה היא תיקים עם תא מיוחד ללפטופ שמונעים את הצורך להוציא אותו מהתיק בשביל השיקוף כי כלום לא מסתיר אותו. באירופה לא שמעו על זה.

אני רואה שהתרגלת היטב לדרך החיים האמריקאית - הם אוהבים להמציא פתרונות איפה שאין בעיות.

באירופה בד"כ אין סוגיות כאלה, משום שרוב האנשים פשוט... יודעים לקרוא, ולפעול לפי הנהלים. :roll:

אני גם לא יודע על מה אתה מבסס את "מבחן התוצאה" שלך. התנהגות בנמה"ת זה משהו מאד אינדיבידואלי,

ויש סיכוי טוב שמישהו אחר היה עובר את אותה שרשרת בדיוק יותר מהר או יותר לאט ממך. בנוסף, אני תוהה

באיזו תדירות יוצא לך לטוס. נכון שבריסל זה אחד הנמלים המסורבלים שאני מכיר ביבשת, אבל סה"כ הם סבבה.

שוב, כשפועלים לפי הנהלים שלהם...

אני טס לא מעט ויכול לומר שהבידוק הבטחוני לוקח לי בממוצע כ-30 שניות, כאשר המחשב כבר מראש בחוץ וכל

הברזלים בשקית נפרדת בתוך התיק. עם זאת, אני תמיד מתפלא כמה שוקיסטים יש מסביב שעומדים עם הטבעת

או הצמיד עליהם ולא מבינים למה המכשיר מצפצף. כאילו כל כך קשה להבין את העקרון שכל חפץ מתכתי מפעיל

את הדבר הזה... כמובן שזה גם יוצר עיכובים מיותרים לשאר הנוסעים, וגם מוסיף לתסכול של הצוות במקום.

הצ'ק אין תלוי מאד בצוות של הנמל, אין כאן חוקיות. מה שבטוח - איפה שיש אפשרות לעשות אותו מול מכונה,

זה עדיף. ובאירופה ממש לא אכפת להם איזה מנעול שמת על התיק, כי זה התיק שלך ואתה יכול לעשות איתו

מה שבא לך.

פורסם

טס פעם בשבועיים בממוצע, הרוב בארה"ב, כמה פעמים בשנה באירופה ועוד פעמיים לארץ.

מצד שני, עוד מעט יהיו המון טיסות באסיה, אני מתאר לעצמי ששם יהיו שיגועים.

בכל אופן, אני לוקח חזרה את מה שאמרתי על אירופה, פשוט החוויה בבריסל הייתה ממש מעצבנת ועוד לא התאוששתי ממנה. בכמה טיסות לציריך לא היו בעיות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה בסדר, קורה גם לטובים ביותר. עניין של מזל, או היעדרו במקרים מסויימים.

לגבי אסיה דווקא שמעתי שיש להם את נמלי התעופה הכי טובים בעולם. אמור להיות מעניין.

פורסם

מנעול מאושר TSA קביל בטיסות לכל יעד, במיוחד לארה"ב. נכון שגנבים לא יעצרו ויצדיעו בגלל שהוא מאושר TSA אבל אנשי ביטחון יוכלו לפתוח ולסגור אותו מבלי להתעסק במנגנון הקוד. הפתיחה היא פיזית של שרוול הבריח.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אנשים אתם חושבים שהפורץ ינסה לפתוח מהמנעול\ ריצ'רץ'.

לצערי הפורצים היום לא טורחים אפילו להסתיר את העובדה שחיטטו לך בתיק,

הם פשוט חותכים את הבד של המזוודה עם סכין יפנית ומוציאים את מה שהם רוצים ,לא מתאמצים עם הריצרצים ולא עם המנעולים.

אגב אם יש מזוודה קשיחה מכניסים מברג שטוח, נותנים מכה ופותחים את המזוודה [או שוברים את המנעול תוך כדי].

לצערי פרצו לאחותי 3 מזוודות בטיול מישראל לארה"ב בצורה הזאת [למרות שלא היה מה לגנוב זה די מבאס למצוא שחסרים לך בגדים בתיק כי הם נפלו בדרך].

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...