Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיור קצר בבית לחם הגלילית

ונוסעים לאכול במסעדת הכבש בדאליית אל כרמל

שנה טובה לכל החברים

שנת בריאות

אושר ועושר

ושנזכה לעוד טיולים וארועים מהנים ביחד

שלי

ויונה

resized_DSC08204.jpg

resized_DSC08205.jpg

resized_DSC08206.jpg

resized_DSC08207.jpg

resized_DSC08208.jpg

resized_DSC08209.jpg

פורסם

וואו ההיתם כל כך קרובים,חבל שלא ידעתי ההיתי קופץ לומר שלום !

כיף גדול לראות אותכם מטיילים ונהנים

אני מתחיל לחפש לי אלפא או שאצבע את הסוסיתא באדום :wink:

תודה על התמונות, ומאחל לכם שנה טובה

עדי

עדי גולדנברג 13399

פורסם

יום רביעי בבוקר, הסלולרי מנגן את המנגינה המוכרת...

אני : "הלו גיל, מה המצב?"

אני, שלא אומר לא לטיולים שכאלו : "וודאי, מתי יוצאים?"

אני : "תשע וחצי לפנות בוקר??"

גיל : "ככה החליטו, אל תדאג, בשעה עשר וחצי כולם כבר על הכביש" (ולא אקדים את הבאות :wink:)

אני : "מעולה, קבענו, נשתמע"

שבת בבוקר, יום יפה, הג'וניור הצהובה כבר רועמת ברחוב.

עולים על המהיר לכיוון בית אהרון, בדרך גיל מחליט להשתעשע עם איזו אודי סקסית, שלמרות גודלה כוחה ונפחה, פנתה את הנתיב השמאלי בהצדעה לאותה אלפא השועטת על כבישי ישראל הלחים מ-ממטרי הבוקר של תחילתו של החורף הישראלי.

מגיעים לבית אהרון וכמובן שאנחנו ראשונים במקום, ואז נזכרים "נפגשים בעשר וחצי, תחילת תנועה באחתעשרה וחצי..."

לאט לאט מתחילים להגיע החברים, כל אחד מהם שהבריק את הניקלים, צחצח את בית המנוע וניקה היטב את הצבע לקראת הטיול.

אי אפשר שלא להתפעל מהחברותא, מהצוותא, מהאוירה החיובית בין החברים, תחושת ההדדיות המעודדת... תענוג.

מתחילים את הנסיעה, בקצב יפה, חלקו מהיר וחלקו איטי, לכיוון יוקנעם ומשם לבית לחם הגלילית לחוות התבלינים.

בדרך, תפס אותנו ענן קטן שלמראה האלפות היפייפיות, החליט להזיל דמעה (או כמה) לכבודנו.

משם, הישר לדלית-אל-כרמל להרוות את צמאוננו ולהשכיח את רעבוננו בארוחת בשרים מהנה.

הדרך היתה נהדרת, הרכבים מדהימים והחברותא - לעילא ולעילא.

תודה רבה לכל המשתתפים, אמנם רק כנוסע אך נהנתי מכל שניה.

Alfa.JPG

2011-09-24 10.44.37.jpg

2011-09-24 10.45.04.jpg

2011-09-24 10.45.21.jpg

2011-09-24 11.05.00.jpg

2011-09-24 11.50.44.jpg

2011-09-24 11.50.53.jpg

2011-09-24 11.51.23.jpg

פורסם

פשוט כיף שתהיה לכולנו שנה טובה ושהספיידר הירוקה תהיה רק סנונית ראשונה לאלפות נוספות שיצטרפו לכבישי ארצנו בשנה זו ולהנאה הצרופה שבפעילות המועדון המבורך הזה

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

המון תודות למפרגנים.

רביב, לדעתי כדאי שתקנה אלפא ותהפוך להיות הכתב/ דובר שלנו :-), שמחתי מאוד להכירך ותודה על התמונות.

שלי, המון תודות על התמונות היפיפיות, ניתן לראות את התמונות שצילמת באלבום הבא:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.197979166939412.44646.100001819902127&l=1ae0db60cb&type=1

תודה לכל מי שהצטרף לטיול, החברים הם העיקר, אמר לי חבר יקר אתמול "לא משנה לאן, העיקר להיות יחד".

שתהיה שנה טובה וגדושת פעילויות לכולנו.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

חברים יקרים תודה רבה על הצילומים והשיתוף עימנו בפורום.

שתמיד תטיילו, תהנו, ותעסקו בתחביב שאתם אוהבים והשיתוף עם כולנו.

שיהיה לכם חג שמח ושנה טובה.

: )

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה לצלמים על התמונות היפות.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

פגשתי את השיירה שלכם אתמול ליד הטבעון!8):-D:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
פגשתי את השיירה שלכם אתמול ליד הטבעון!8):-D:twisted:

תגיד, לא יכולת לבוא להגיד שלום???

בפעם הבאה אם אראה אותך ליד טבעון, גם אני אתעלם :-).

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...